Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tabaka

jackraymund

Wąchasz tabake?  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wciagasz tabake?

• Tak! Na?ogowo
      15
    • Nie! Nigdy!
      36
    • A co to jest?
      16
    • Tak! Ale tylko okazyjnie:)
      47
    • Nie! nie próbowa?em ale chce
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KWASEK CYTRYNOWY?! POPIEPRZENI JESTEŚCIE?! XDDD Ja jak se wsypałem do mordy pół paczki to sie prawie porzygałem a co dopiero to nosem wciągać xD.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiśniowa, malinowa, morela i red bull. Te zdecydowanie najlepsze. A no i może być cytrynowa i biała (ci co używają wiedzą o co chodzi ) ;)

P.S. Pepper mint rox!

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ja wole marysie, a mam stały dostęp do holenderki i to po połowie ceny special4me B) tabaka to shit uzywany przez alergikow

2006-2010

Opublikowano

ta a za tydzien prezydent wyskoczy jebac ta tabake przez nia dziwka lezala mi w szpitalu i wejdzie zakaz zazywania i wszystko zostanie dla niego

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

no przeciez zakaz palenia jest ale wciagac nikt nie mowil przeciez juz 3/4 na konfie wciaga z pod lawki dopalacze itp:D sorka za dubla

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

Winogronowa skleja gluty - fakt.

@Dopalacze

Próbował ktoś ? Są legalne więc czemu nie :)

Sam osobiście paliłem kilka razy. Bob z + - bardzo fajny. Nawet komety się jadło ale potem kupka wodnita.

2 tyg. temu uraczyłem się też innym kadzidłem (prawodpodobnie mocniejsze). Zjadłem komete i niestety po mixie z browarem, fajkami i czystą żołądkową skończyło się mega pawiami :) Ogólnie - nie polecam. Jak już to wole holenderke (blueberry !). Pzdr

f.png

Opublikowano
Winogronowa skleja gluty - fakt.

@Dopalacze

Próbował ktoś ? Są legalne więc czemu nie :)

Sam osobiście paliłem kilka razy. Bob z + - bardzo fajny. Nawet komety się jadło ale potem kupka wodnita.

2 tyg. temu uraczyłem się też innym kadzidłem (prawodpodobnie mocniejsze). Zjadłem komete i niestety po mixie z browarem, fajkami i czystą żołądkową skończyło się mega pawiami :) Ogólnie - nie polecam. Jak już to wole holenderke (blueberry !). Pzdr

Lepiej nie tykać gówna z którego zrobione są dopalacze...

Arfykańskie zioła - jasne. Zobaczcie skład.

To 100% czysta chemia.

Sam spróbowałem kilku specyfików. Na początku jest fajnie. Ale skutki uboczne już nie... Mega kac, bóle wątroby, nerek, itp. itd.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
Ja NIENAWIDZĘ "tabaki winogronowej" zobacz se z tylu jaki skład jest ten tabaki(cukier winogronowy+menthol)zapycha nos i potem taki poklejony jesteś:D

jak nie miałem kiedyś tabaki to se z kumplami kwasek cytrynowy wciągaliśmy(nie radze) :D

snuff=wciaganie :]

Jak już mówiliście o kwasku cytrynowym to też coś dodam, kiedyś z kumplami kupiliśmy 1,5 litrową wodę i wsypaliśmy tam 22 kwaski cytrynowe w proszku i wlaliśmy 5 takich do herbaty :D I tak każdy musiał wziąść z 3-4 łyki :P

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

bobby i mad to gówno, spróbojcie Semsilii - to was wyjebie z butów ;) najmocniejsza roślinka dostepna w smart shopach i kopie jak bobi i mad razem wzięte i 2x

2006-2010

Opublikowano
to był temat o tabace a tutaj zaczynacie gadać o ziole i o dopalaczach ;/ ja nigdy niejaralem i NIE BĘDĘ JARAC zioła ani innych śmieci

Pff. To słabo ponieważ zioło jest DUŻO mniej szkodliwe od alkoholu i jest to udowodnione, nawet na necie są gdzieś wykresy o szkodliwości narkotyków i ich śmiertelności i zioło jest pod alkoholem znacznie niżej, więc jak nie wiesz to stfu.

A temat tabaki jest debilny bo niema po niej żadnych efektów procz 'mięty' w nosie i kichaniu, to jest gówno dla alergików a nie do używania w celach rekreacyjnych.

2006-2010

Opublikowano

Temat niejest o tyle debilny co poprostu mało snuffaczy widać jest na forum :/ Lepiej siedzieć na forum o tabace www.tbx.pl (to chyba niepodpadnie pod reklame? :P), tam każdy zrozumie snuffacza :X I tabaka jest okej! xD

Opublikowano

tabaka jest OK ale tylko czasem :D

Kadzidło też fajne :D fajne uczucie później, ale straszne efekty później.. duszności, bule brzucha i wymioty, dobre jak nie masz 18 i chcesz sie ze szkoły zerwać.

Ale i tak w porównaniu do sensi to wszystkie gówna wymiękają.

@2xUP Marysia jest najmniej szkodliwą używką :) to też udowodnione.. MJ szkodzi dziecią, nastolatką i dziadką.. no i oczywiście w dużych ilościach

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano
Pff. To słabo ponieważ zioło jest DUŻO mniej szkodliwe od alkoholu i jest to udowodnione, nawet na necie są gdzieś wykresy o szkodliwości narkotyków i ich śmiertelności i zioło jest pod alkoholem znacznie niżej, więc jak nie wiesz to stfu.

A temat tabaki jest debilny bo niema po niej żadnych efektów procz 'mięty' w nosie i kichaniu, to jest gówno dla alergików a nie do używania w celach rekreacyjnych.

widziałeś film :

The Union wpisz sobie na wyszukiwarce google / video.

udowodniono : ze z zioła są najlepsze włukna w latach 70 najpopularniejsza roślina Świata!

Udowodniono badaniami na małpach:

małpa spaliła 2500 tys. papierosów i po miesiącu zmarła

nastepna małpa wypaliła 183tysiace jointów. i nie zmarła nic jej się nie stało lecz doszła po spaleniu do siebie za około. tydzień zreszta wszystko mówia w tym filmie naukowo a te gnoje z warszawy jeszcze dawaja dofinansowania do marek papierosów..-.-

Opublikowano
widziałeś film :

The Union wpisz sobie na wyszukiwarce google / video.

udowodniono : ze z zioła są najlepsze włukna w latach 70 najpopularniejsza roślina Świata!

Udowodniono badaniami na małpach:

małpa spaliła 2500 tys. papierosów i po miesiącu zmarła

nastepna małpa wypaliła 183tysiace jointów. i nie zmarła nic jej się nie stało lecz doszła po spaleniu do siebie za około. tydzień zreszta wszystko mówia w tym filmie naukowo a te gnoje z warszawy jeszcze dawaja dofinansowania do marek papierosów..-.-

Turbodymomen zawstydził małpe!

Spalił 3750 papierosów, 275,5k joinów i zmarł po póltora miesiąca.

Niesamowite!

Co do zioła. Palone w wieku poniżej lat 15 zwiększa o 80% wystąpienia raka jąder <3

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
Turbodymomen zawstydził małpe!

Spalił 3750 papierosów, 275,5k joinów i zmarł po póltora miesiąca.

Niesamowite!

Co do zioła. Palone w wieku poniżej lat 15 zwiększa o 80% wystąpienia raka jąder <3

dobrze że jestem nieco starszy więc ^^

Palmy ziele na wieki wieków amen.

2006-2010

Opublikowano

Redbulla z kumplami okazyjnie (oni nałogowo xDD) całkiem fajnie ; ) najlepiej na zielonej szkole , jak nauczyciel wpadł , a my rządek na cały stół mieliśmy xD

-Co to ma być ?!

- nic nic (puknęliśmy w ścianę - to taki znak , że need help od drugiego pokoju)

i taki chór z 4 naraz przez okno na całe podwórko KURWA LEGIA RZĄDZI ; )

- nauczyciel wypadł od nas i pobiegł do nich ; )

my szybko wciągneliśmy i po sprawie ; )

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...