Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tabaka

jackraymund

Wąchasz tabake?  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wciagasz tabake?

• Tak! Na?ogowo
      15
    • Nie! Nigdy!
      36
    • A co to jest?
      16
    • Tak! Ale tylko okazyjnie:)
      47
    • Nie! nie próbowa?em ale chce
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej energy a wiesz ze to możliwe że przypadek, bo jak palisz zielsko to też substancje smoliste do płuc wciągasz i tak samo jebie (a jeszcze niema filtra bo z filtrem thc sie filtruje [z tym od fajek nie takim do joincika z kartonika xD]). Także to musiał być zbieg okoliczności niestety z tymi małpami. :D Tabaka jest gut i tyle <3

@offtop duszek masz najbardziej wzruszający podpis na mpc xD

Opublikowano
Ej energy a wiesz ze to możliwe że przypadek, bo jak palisz zielsko to też substancje smoliste do płuc wciągasz i tak samo jebie (a jeszcze niema filtra bo z filtrem thc sie filtruje [z tym od fajek nie takim do joincika z kartonika xD]). Także to musiał być zbieg okoliczności niestety z tymi małpami. :D Tabaka jest gut i tyle <3

@offtop duszek masz najbardziej wzruszający podpis na mpc xD

Ja mam profesjonalna szklaną lufe : p jeszcze miałem faje wodną ale zbiła się podczas małego dymu na dworcu ;]

2006-2010

Opublikowano

wiesz co;

nie chcesz smolistego

kup se bongosa nalewasz wody , dajesz lodu dajesz ziola na cybuch i lecisz 0 smolistego czysty dymek;) i nie gryzie nic w gardle..

tak samo joint.

Opublikowano
wiesz co;

nie chcesz smolistego

kup se bongosa nalewasz wody , dajesz lodu dajesz ziola na cybuch i lecisz 0 smolistego czysty dymek;) i nie gryzie nic w gardle..

tak samo joint.

spoko spoko ale ja już mam gardło przepalone że szczerze to nie czuje ^_^

2006-2010

Opublikowano
spoko spoko ale ja już mam gardło przepalone że szczerze to nie czuje ^_^

wiaderko prubowałeś;)?? napewno bd kaszlał;D kumple jaraja dziennie wiadra i dalej kaszlaja;D wiec nie dasz rady^^

Opublikowano

Japieprze najczystszy dym będzie miał troche substancji smolistych, nieporadzicie na to. :D Zresztą niema co się tym martwić i tak na coś trzeba umrzeć a więc... szisza w dłoń (szisza ftw <33333!!! <333!!!<333!!! :D).

Opublikowano
okazyjnie;p

@ale widzę że pół forum to ćpuny ;d

a zielone to narkotyk?

chyba u ciebie w domu.. i dla obsranego polskiego rządu bo dla innych nie..

Canabiss Cup WTF!!

Opublikowano
Dopalacze też paliłem jak nie miałem z kumplami skąd marysi skołować :P Ale teraz nowa szkoła i jakoś daje rade xD

to on robi o tylko dla "szpanu" czy serio bierze ??

Opublikowano
okazyjnie;p

@ale widzę że pół forum to ćpuny ;d

alkohol też się zalicza jako narkotyk ;) a co myślałeś? to substancja odurzająca

2006-2010

Opublikowano

Polskie prawo jest pojebane!

Mamy kryzys w Polsce? Jak go zwalczyc?

Jest prosty sposob, legalizacja marichuany + koffiszopy i zaraz budzet panstwa by sie zmienil :)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Gość Mounthains
Opublikowano

tabaka NN!!

piję tylko piwo lub coś mocniejszego

Opublikowano
a zielone to narkotyk?

chyba u ciebie w domu.. i dla obsranego polskiego rządu bo dla innych nie..

Canabiss Cup WTF!!

Nigdy tego nie paliłeś a udajesz " koksa ", niestety.

ja wciagam tabake baaaaaaaaaardzo rzadko :( moze 1 na rok, jak jest okazja i ktos przyniesie, tak to mnie nie kręci.

No chyba ze mam bardzo duzy katar ^^ no to wtedy mozna łatwo się go pozbyć hehe.

71170943.jpg
Opublikowano
Nigdy tego nie paliłeś a udajesz " koksa ", niestety.

ja wciagam tabake baaaaaaaaaardzo rzadko :( moze 1 na rok, jak jest okazja i ktos przyniesie, tak to mnie nie kręci.

No chyba ze mam bardzo duzy katar ^^ no to wtedy mozna łatwo się go pozbyć hehe.

ty tabake?

a nie czopek w zic? masz wogule o tym pojecie..;p ciekawe co bd gdy sie twoja stara o tym dowie..

Opublikowano

u mnie w klasie mnie rozpierdalają niektóre osoby wciągają tabakę na lekcji przez długopis (bez wkładu) i myślą ze są fajni

10775.jpg

13394.jpg

32408.png

30549.png

28252.gif

Opublikowano

Sie pogryźli.

Sziszka też fajna. Żadych innych specyfików niż tytoń z niej nie paliłem ale polecam polecam :)

@energy

Semsili - może to tym się tak styrałem. Może kiedyś się skusze. Jak narazie mam dość dopalaczy i innego gówna z SS :/

f.png

Opublikowano

Dla mnie tabaka mogla by nie istniec w ogole co to ma wspolnego ze szpanem?

Dla mnie tabaka mogla by nie istniec.

Rozumiem akcja krecimy lolka na lekcji to juz inna sprawa : )

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano
u mnie w klasie mnie rozpierdalają niektóre osoby wciągają tabakę na lekcji przez długopis (bez wkładu) i myślą ze są fajni

Ja tez tak robię tylko że mam lufkę (tylko jak nie mogę wytrzymać) :D

Opublikowano

Lufki/długopisy sux -.- Najlepiej na luzie z rączki :P A sam czasem też snuffam na lekcji, ale raczej nie dla szpanu co z nudy bądź z nagłej chęci poczucia tego zajebistego zapachu i mrowienia w nosie :D. A jak jeszcze ktoś snuffa to odrazu lepiej i lżej na duszy ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...