Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia[Dedyk]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No mi dokładnie tak samo. Zostawiłem kompa włączonego, poszedłem do kościoła wróciłem i już był client ściągnięty z OVH.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

bo kurwa głupi jestescie. przecież najzwyklej w świecie wystarczy sciągnąc i wypakować clienta. A nie, żale na Mpc bo nie potrafie sobie poradzić.

Opublikowano

Mateusz jest sam, więc musi wszystko robić. Jak znajdzie team to na pewno wszystko bd się działo szybciej.

Jak mu usunął postać, to mógł zrobić ten BeQuiet drugą o tym samym nicku, więc nie macie co pisać takich postów.

Drugą postać ?? Hmmm no dziwne, że non stop rośnie mu lvl a kasy ma 100kk, uważasz że nowa postać uzbiera 100kk bez buga od tak? No chyba jednak nie. Top 1 ma ledwo 70kk na 60+ lvl, a on na 22 miał prawie 500kk, już ma 36 lvl i 80kk, więc widać ile kasy poszło w obieg już od jednego frajera i ile itemków porobił itp... Według mnie ban IP powinien polecieć i tyle. Jest to zbyt duża przewaga tego frajera wobec innych graczy. A Mateusz zamiast kliknąć delete robi sobie trochę jaja z graczy. Nie podoba mi się to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...