Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia[Dedyk]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziala wam serwer? Bo mi wyskakuje Blad polaczenia.

Mi też teraz wyskakuje błąd a na ch jest norm i ten pacher jakiś niedojebany jest...

Co wy wgl za klienta zrobiliście ni on w pizdę a ni w oko

Opublikowano

Wszyscy, którzy użyli YANGBUGA zostali zbanowani.

Błąd został już usunięty.

Zapraszam do gry.

To nie jego serwer.

Jeśli to prawda i taka jest administracja to na pewno zagram! Nie ma to jak dobra administracja a nie tylko postawić i kasę zgarniać. Pozdrawiam i czekam na ściągnięcie się clienta

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Serwer jest dobry każdy bug jest usuwany i osoby korzystające banowane. Tylko mało osób jakby było więcej to by było super i 1 minus bez peleryn ciężko się expi moglibyście dać chociaż 100 na start.

Opublikowano

Zrobi ktoś jakiegoś launchera? Zbawi was kilka sekund roboty? Nie chodzi mi o to, że klienta nie da się pobrać, ale o to, że są osoby ze słabym łączem. Oto dowód:

30236015806525751208.jpg

Jeśli nie chce się naprawdę nikomu robić tego launchera to chociaż mógłby ktoś się pofatygować i podać ip, port i pong.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Prezka ładna, Serwer wygląda jak Metin2Beta między narodowy, wkrótce to samo będzie na Globalnym PL, szkoda że nie ma Lunchera bo Clienta już mam z tymi plikami co są tu.

Opublikowano

Prezka ładna, Serwer wygląda jak Metin2Beta między narodowy, wkrótce to samo będzie na Globalnym PL, szkoda że nie ma Lunchera bo Clienta już mam z tymi plikami co są tu.

Z tego co widziałem wcześniej to Matusz pisał że doda tego pacha .

paragons3.jpg

Opublikowano

Nie zagram . Moim zdaniem Server niedługo padnie

Aha, nie zagrałeś, a już piszesz że padnie. Najlepiej nie wychodź na dwór bo niedługo koniec świata ^ ^

@Top

Serwer dość ciekawie zaprezentowany, widziałem już kilka GP i zachęcają do gry.

Do zobaczenia na serwerze.

Opublikowano

Nie polecam, masa niedopracowanych bugów.. Nabiłem ponad 10kk Yang Mouse Recorderem w ciagu minuty.. Po czym rozdałem kilku graczom, nie dostałem bana. Tak samo moi znajomi nabili po kilka/kilkanascie kk Yang i dalej graja. Ja wole odpuscic sobie taki slaby serwer, moim zdaniem admin za miast puszczac serwer z ogromem bugow powinien zajac sie lepiej naprawieniem ich w czasie bety lub testow.

Serwer pewnie padnie, bo wczoraj bylo malo osob, nie wiem jak teraz. Drogi autorze prezki chyba wiecej spedziliscie na napisaniu jej niz na dopracowaniu serwera.

Opublikowano

Chciałem powiedzieć że prawie wszystkie konto zostały zbanowane przynajmniej moje stare ;p ale to dobrze chociaż dbają ;p(chodzi o ten yangbug)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...