Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia[Dedyk]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On bana idioto nie dostał . Co za koleś czytanie ze zrozumieniem się kłania .

Nie wyzywaj. Co ty myślałeś ze będziesz leciał na bugach ? Gdybyś chciał normalnie grac i zależało by ci na serwerze to bys zgłosił ten bład a nie nabijał sobie kasy . A teraz jak zostałeś zablokowany to masz wilka pretensje. I BARDZO DOBRZE ZE CIE ZABLOKOWALI, po cholerę ktos taki jak ty tam.

paragons3.jpg

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po zapowiedzi widać ze jest to genialny serwer. Już się ściąga client. Napewno zawitam i mam nadzieję że dłużej pogram.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

xCwaniaczekx a moze sam kozystales z tego buga co? taki kozak jestes ? dostal bana owszem, lecz nie slusznie bo wina lezala tylko i wylacznie po stronie administracji, kozakowac to sobie mozesz u siebie na podworku a nie tu. Ty za to tak udcziwie grasz ze pewnie na nie 1 serwerze kozystales z bugow zglos sie do Administracji po medal za udczciwa gre zasluzyles sobie. Wdl mnie kazda zbanowana osoba powinna byc odbanowana przed tym jednak administrator powinien skopiowac kodowane haslo z mysql do notatnika wkleic wygenerowane swoje, wejsc na konto zbanowanych graczy zabrac kase ktora zyskali na bugu, wejsc na wszystkie powiazane konta i gotowe a nie zaraz banowac. Czym zawinili Ci ludzie ze skozystali z buga ktory powinien byc wyeliminowany przed startem? Powiem Ci tylko tyle xCwaniaczkux na Metin5 tez byl kiedys bug na kase i administrator nikogo nie zbanowal tylko wyeliminowal bug sam osobiscie z niego kozystalem.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

xCwaniaczekx a moze sam kozystales z tego buga co? taki kozak jestes ? dostal bana owszem, lecz nie slusznie bo wina lezala tylko i wylacznie po stronie administracji, kozakowac to sobie mozesz u siebie na podworku a nie tu. Ty za to tak udcziwie grasz ze pewnie na nie 1 serwerze kozystales z bugow zglos sie do Administracji po medal za udczciwa gre zasluzyles sobie. Wdl mnie kazda zbanowana osoba powinna byc odbanowana przed tym jednak administrator powinien skopiowac kodowane haslo z mysql do notatnika wkleic wygenerowane swoje, wejsc na konto zbanowanych graczy zabrac kase ktora zyskali na bugu, wejsc na wszystkie powiazane konta i gotowe a nie zaraz banowac. Czym zawinili Ci ludzie ze skozystali z buga ktory powinien byc wyeliminowany przed startem? Powiem Ci tylko tyle xCwaniaczkux na Metin5 tez byl kiedys bug na kase i administrator nikogo nie zbanowal tylko wyeliminowal bug sam osobiscie z niego kozystalem.

Nie będę się z Tb tu wykłócał powiem krótko ... Administracja robi to co sie jej podoba i co uważa za słuszne, nie jest to metin5 a ni Ty nie jesteś założycielem serwera. Załuż własny serwer i wtedy możesz sie tam rządzić i nagradzać za wspaniałomyślne wykorzystywanie bugów. Kara musi być.

paragons3.jpg

Opublikowano

Problem mam taki : '

Pobieram clienta ze strony kiedy odpadalam "tavia" jako aplikacje wyskakuje mi "Metin2.creator" jakis taki błąd no to ok. , patchuje.Po zakonczeniu patchowania wyskakuje blad z brakiem pliku pytchon21.dll jakos tak to brzmi .Ludzie pisza zeby wylaczyc zapore i antywirusy no to wylaczam patchuje na nowo i dalej to samo.. co mam zrobic pomoze ktos ? moze ktos wrzuci od siebie klienta albo jakies pliki do pobrania ? z góry thx ; )

Opublikowano

od 3 godzin próbuje pobrać klienta i nic z tego ;/ dochodzi do 300mb i nie idzie dalej lub inne problemy. Z tym internet coś tam managerem tez probowalem to chcial potem cd keya. OVH nie działa

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Zrobi ktoś jakiegoś launchera? Zbawi was kilka sekund roboty? Nie chodzi mi o to, że klienta nie da się pobrać, ale o to, że są osoby ze słabym łączem. Oto dowód:

30236015806525751208.jpg

Jeśli nie chce się naprawdę nikomu robić tego launchera to chociaż mógłby ktoś się pofatygować i podać ip, port i pong.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Oto "launcher" :

/brak skanu

PS. Nie obiecuje, że będzie działał. Można pobrać i sprawdzić.

Paczka nie ma wirusów żadnych (tak mi się wydaje) żadnych plików nie edytowałem i nie otwierałem, ani nie dodałem nic od siebie. Jeśli chcecie mogę wrzucić skan.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Ja przebije was wszystkich. U mnie klient to 30h pobierania. Tez bym wbił.

Team powinien poświęcić te 10/15 minut na zrobienie tego głupiego launchera. A graczy na pewno by przybyło...

edit

A możesz skan dać? Trochę się jednak boje.

Jak zadziała dam Ci LaJki

Czyste, ale nie działa, ani patcher ani ikonka do odpalania ;/

Opublikowano

To niestety team Tavii musi zrobić launchera w takim przypadku.

@Psycholss a co dokładnie pisze ? Czy po prostu nie chce się odpalić.

96 % brrrrrrr......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...