Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.eu [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 904
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kur*a włącz ten serwer bo wiekszosc już czeka na start !!! !!!!!!

Co ty, sam na to wpadłeś?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Problemy Naprawione. Dla serwera są dwie strony Tavia.eu i Tavia.pl

Obydwie na dwóch różnych hostingach. Jedynie forum może wam zamulać.

Klient gotowy do pobrania.

Jeśli ta nie działa to ta będzie działać.

Za chwilę podamy datę startu Serwera.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Problemy Naprawione. Dla serwera są dwie strony Tavia.eu i Tavia.pl

Obydwie na dwóch różnych hostingach. Jedynie forum może wam zamulać.

Klient gotowy do pobrania.

Za chwilę podamy datę startu Serwera.

wez dzis go wystartuj!

Opublikowano

datę startu pff na bank za 2323238238283283828332879452y5240834u23y5872046532014732480652348732lat

Moje nicki na serwerach:

-Elwaya ninja/buffka

-Elawya zazwyczaj buffka

-Shadvan sura/woj

Opublikowano

Kur*a włącz ten serwer bo wiekszosc już czeka na start !!! !!!!!!

Spokojnie nie denerwuj sie tak zauwazylem ja jak i wiekszosc osob pewnie ze Administrator to ogarnieta osoba wiec nie denerwuj sie tak zlosc zle wplywa na cere przy czym szybciej bedziesz mial zmarszczki.

Serwer jak widzisz jest atakowany przez Konkurencje wysylaja oni pakiety dds wpisuja komendy na swoim serwerze IP,porty tego serwera i moga odejsc od komputera a serwer ten zostaje tak obciazony ze automatycznie wszystko pada.. Logowanie,strona.

Zrozum ze DDOS - kilkanaście tysięcy ip PC serwerow Polskich jest dajmy na to 100 z czego polowa to serwery dobre.. pomysl teraz logicznie niech dajmy na to Taki pakiet pusci 5,10 osob to ten serwer jest tak obciazony ze nie wyrabia..

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

@TEKEN5, weź pod uwagę to, że ten PomocKronosMT2, to gimbus jak większa połowa osób na tym forum, nie ma co strzępić języka, wysilać sięi tłumaczyć, wystarcyz odświeżać temat i czytać na bieżąco co się dzieje tak jak ja to robie, ignorancja nic więcej. Też nie mogę się doczekać startu, ale nie spamuje i nie płaczę tak jak reszta ;f

Opublikowano

Strona mi chodzi normalnie .. Patcher pobierał przez chwile game.txt ale błąd połączenia z serwerem. Zbliżamy się do startu więc proszę - koniec spamu

“Zwycięzca to ktoś taki, kto jest świadom talentów, które dostał od Boga i zaharowuje się by te talenty przerobić na umiejętności, których użyje do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów”

Opublikowano

mi jak pobiera klienta to po ok 50/70 mb wyłącza się pobieranie ;x wie ktoś może dlaczego?

MPCForym.PL

-=¦===============¦=¬

¦ ----- Fajna Sygna?-----¦

L=¦===============¦=-

MPCForym.PL

Wennor!

MPCForum4ever

103 posty ^ ^

LT=====================TL

L+- Wennor Sygna;) 26/05/2010r. L+-

-=======================-

Opublikowano

@TEKEN5, weź pod uwagę to, że ten PomocKronosMT2, to gimbus jak większa połowa osób na tym forum, nie ma co strzępić języka, wysilać sięi tłumaczyć, wystarcyz odświeżać temat i czytać na bieżąco co się dzieje tak jak ja to robie, ignorancja nic więcej. Też nie mogę się doczekać startu, ale nie spamuje i nie płaczę tak jak reszta ;f

No co ty niepowiesz moze polecisz mi dobra ksiazke do 2 klasy gim co ;] kutasie postrzepiony

Opublikowano

No co ty niepowiesz moze polecisz mi dobra ksiazke do 2 klasy gim co ;] kutasie postrzepiony

Zgłoszony już jesteś, tak więc powiem Ci, wypierdalaj bo gimbów nikt nie toleruje ^^

Opublikowano

@PomocKronosMT2 teraz przemówię do Ciebie, jako ogół użytkownikó MPCForum przeglądających ten temat. O Wielki dorosły człowieku podaj nam nick jaki zamierzasz mieć w grze:) O nic więcej nie prosze! Spełnij moją wolę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...