Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarZ News

mikser38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj dodali fixa do 0.9.9 ważył aż 6 mb

Patch fix v0.9.9 wprowadza następujące zmiany:

- Naprawiono problem z terenem mający miejsce na poligonach wojskowych przy średnich ustawieniach graficznych („MEDIUM”) co zwiększy ilość FPS.

- Zoptymalizowano renderowanie cieni na najniższych ustawieniach graficznych („LOW”).

- Poprawiono błąd zombie pochodzący z ostatniego Patch’u który sprawiał, że gra się wyłączała.

Podsumowanie: Mały patch poprawiający optymalizację.

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

my biegamy w grupach 5-8 osobowych i polujemy na snajperki , celowniki ;) nie trzeba kupować wystarczy być dobrym i znaleść lub zabić kolesia który ma takie cacka , na 1 servie 100 osobowym jest tego pelno

Opublikowano

Moim zdaniem gdyby twórcy gry nie wprowadzali w błąd to gra pewnie dalej by istniała na steamie. Tak to jest jak się chce skorzystać z sukcesu DayZ i chce się jak najwięcej pieniędzy. Bo inaczej tego nazwać nie można bo normalnie nikt tak by nie kłamał. Mam nadzieje że ta gra nie wróci na Steama bo nie jest tego warta.

... kolejny, ktory nie kupil, nie gral a pier... glupoty. Ciekawe jest tylko jedno, jak nie bylo WarZ, to ludzie jechali po DayZ az sie rzygac chcialo. Teraz pewnie , te same osoby jada po WarZ , panowie tak jak pisalem, albo nie kupiliscie i pier... glupoty, albo wracajcie do Minecrafta ... pewnie i to za mocne.

P.S.

Podajcie chocby jedna gre , ktora za 45zl dal tyle frajdy.

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Sorry martina1972 ale wymiotować mi się chce od tego chłamu jakim jest WarZ. Przez to wszystko co robi Sergey Titov z tą grą robi staje się nie grywalna. Czy wiedziałeś jakie zabezpieczenie antyhackerskie ma ta gra? Właśnie przez nie poszła fala banów na niewinnych graczy. Dodatkowo jest tyle rzeczy w których wszyscy gracze WarZ zostali oszukani:

http://warzscam.tumb...shame-the-war-z Polecam przeczytać do końca

Ta strona powinna otworzyć oczy dla wszystkich graczy. Niestety ale z tą grą są co chwile afery, przez co mam jej dość.

Poza tym możesz powiedzieć mi gdzie ludzie jechali po DayZ? No chyba dzieci które nie umiały nic znaleźć i płaczące że nie umieją w nic trafić chcące ułatwić grę jak WarZ.

Co do tych gier to jest takich dużo np: Battlefield 2. Dlaczego, a no dlatego że ma wsparcie dla modów ( Project Reality, Forgotten Hope) w żadną grę nie grałem tyle co w BF 2 bo to jedna z gier niezniszczalnych.

Opublikowano

Przypominam że jest to temat do Newsów a nie do kłócenia się.

Proponuję usunąć spam i zabronić pisać nie potrzebnych postów niech autor tylko edytuje temat z newsami unikniemy nie potrzebnego spamu ;)

Pozdrawiam i Wesołych świąt.

Opublikowano

Sorry martina1972 ale wymiotować mi się chce od tego chłamu jakim jest WarZ. Przez to wszystko co robi Sergey Titov z tą grą robi staje się nie grywalna. Czy wiedziałeś jakie zabezpieczenie antyhackerskie ma ta gra? Właśnie przez nie poszła fala banów na niewinnych graczy. Dodatkowo jest tyle rzeczy w których wszyscy gracze WarZ zostali oszukani:

http://warzscam.tumb...shame-the-war-z Polecam przeczytać do końca

Ta strona powinna otworzyć oczy dla wszystkich graczy. Niestety ale z tą grą są co chwile afery, przez co mam jej dość.

Poza tym możesz powiedzieć mi gdzie ludzie jechali po DayZ? No chyba dzieci które nie umiały nic znaleźć i płaczące że nie umieją w nic trafić chcące ułatwić grę jak WarZ.

Co do tych gier to jest takich dużo np: Battlefield 2. Dlaczego, a no dlatego że ma wsparcie dla modów ( Project Reality, Forgotten Hope) w żadną grę nie grałem tyle co w BF 2 bo to jedna z gier niezniszczalnych.

Co takiego robi Sergey że staje się nie grywalna? Widocznie chyba nie kupiłeś tej gry i wyczytałeś jakieś głupoty. Co do banów to sorry ale na pewno każda gra miała jakieś swoje faile, to jest dopiero chyba wersja Beta. Jak dla mnie nie wiem po co komentować od razu negatywnie grę która nawet nie jest w pełnej wersji. Tak samo gadałem na Battlefielda 3, gdy wyszło Battlefield 3 Beta pobrałem, pograłem chyba wtedy tylko 10 minut bo zacząłem pływać w kamieniach i i miałem milion innych bugów

Opublikowano

Dobra, a mógłby ktos dodac info co dodał nowy launcher? Co zostało zmienione?

Wesołych ;)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Co takiego robi Sergey że staje się nie grywalna? Widocznie chyba nie kupiłeś tej gry i wyczytałeś jakieś głupoty. Co do banów to sorry ale na pewno każda gra miała jakieś swoje faile, to jest dopiero chyba wersja Beta. Jak dla mnie nie wiem po co komentować od razu negatywnie grę która nawet nie jest w pełnej wersji. Tak samo gadałem na Battlefielda 3, gdy wyszło Battlefield 3 Beta pobrałem, pograłem chyba wtedy tylko 10 minut bo zacząłem pływać w kamieniach i i miałem milion innych bugów

Dobra nie chce robić w tym temacie burdelu więc nie będę nic więcej pisał poza tym postem. To było moje zdanie z którym nie musicie się zgadzać, tylko po tym co się stało, dzieje gra traci na wszystkim. Zamiast dodawać potrzebne rzeczy robią z tego jakiegoś shootera jak CoD z tylko że z loot'em i zombi. Tyle rzeczy było obiecanych, jednak zrobienie ich jest za trudne. Community tej gry jakoś chętnie jechała po DayZ za bugi czy ograniczenia w silniku Army, ale po WarZ to nie można bo to Beta ( nie mówię o wszystkich tylko o niektórych więc proszę bez bicia). Powtarzam jest to moje zdanie z którym zgadzać się nie musicie. Jeśli ktoś chce zemną porozmawiać na ten temat to proszę na PW by nie robić tutaj spamu.

Opublikowano

News:Są święta i narazie żadnych newsów nie będzie , developerzy się nie odzywają nawet na FB

Widocznie jedynie na święta dali pare dam świątecznych nowości i zrobili sobie przerwe :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Sorry ze nie pisalem o zadnych newsach, bylem na wyjezdzie i upatowac nie moglem

Co nie zminia faktow ze zadnych newsow nie ma

Tworcy zrobili se swieta

@down dziękoweczka

Opublikowano

Jest jakieś info na temat cheatów/walki z cheatami ? wiem ze to forum o cheatch botach bugach itd i pewnie zaraz zostanę zhejtowany ale prawda jest taka ze grać się nie da ;/ i jak tak dalej pojdzie to pewnie zamkną serwery -.-

Opublikowano

@up

Tak pracują nad nowym lepszym community dzięki któremu

Jak gracze kogoś zgłoszą odrazu zostanie to rozpatrzone i sprawdzone 100%

I jesli jest cheat to bedzie ban

Oczywiście te cheaty wykrywalne jak i możliwe że też niewykrywalne

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Gra już działa :)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Dziwne, nic nie weszlo nic nie wyszlo, wczoraj dzialay dzisaj nie

:3 ach ten hammerpoint

mam nadzieje ze to nam wynagrodzą (+GC nie za zaszkodzą)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie pobieram dzisiejszego patcha, największy i najlepszy patch od początku WarZ.

Oby tak dalej :3

Teraz tylko czekać na pojazdy oraz nowe mapy

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...