Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarZ News

mikser38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest bez sensu. Zwiększyli ilość zombie, a po przez to mniejszyli ludziom z słabszym sprzętem (mnie) fpsy ;( I teraz jest tak, że jak się respie bez niczego to nie idzie przeżyć, bo gdzie nie pójdę to zombie w grupkach po 10. Powinni dawać jakiś słaby młotek na początek chociaż, lub walkę wręcz.

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP. mają dodać walkę wręcz na przełomie lutego/marca...

// i jak kurwa znam to forum dostanę następne 5%, a co... bo chcę pomóc ale nie kurwa, to przecież spam !

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Pierdol pierdol, ja posłucham.

Nie wnosisz nic do tematu więc po chuj spamujesz?

Jak widać twój nick odzwierciedla twoją osobowość, zachowanie też.

Pozdrawiam.

// EDIT KURWA // PEWNIE! NASTĘPNE KURWA 5%! JESTEM KURWA CIEKAWY ZA CO? WPIERDOLCIE OD RAZU 100! PO CHUJ TYLKO 5?

JUŻ KURWA MNIE TO WKURWIA JAK CODZIENNIE PO JEBANE 5% DOSTAJE ZA CHUJ WIE CO?! OGARNIJCIE SIĘ MODERATORZY!

nie napinaj sie na tym popierdolonym forum dla gimbow

Opublikowano

@downiarz uspokoj sie, chociaz to chyba troll konto kogos tam, a bosak dostaje 5% za to, ze nie chce odpuscic po urażeniu swojej osoby....

fajną politykę ma to forum, nie ma co

a bosak, następnym razem ignoruj kogoś takiego, tylko zgłaszaj

+

polska strona

warz-game.net

założyła ts na 512 osób (!) żeby grający w warz mieli gdzie pogadać

Dane:

IP:78.47.23.214
Port:9987

Opublikowano

News : Od dzisiaj mamy WarZ na steamie. Co ciekawe, w promocyjnej cenie 11 euro !

]

Tak, i przeszliśmy na wersję 0.9.9

Tylko jeszcze nie wiem jakie zmiany zostały wprowadzone ;)

Jeśli się dowiem to natychmiast napiszę

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Dodali :

- Swiąteczne elementy m.in choinke ^^.

- Czas odrodzenia się postaci wynosi teraz 4 godziny, a nie 1.

- Dodano szybkie odrodzenie, za 50 GC

- Zoptymalizowanie zombie. (Więcej FPS <3)

- Zmiany kosmetyczne w kolorado

- Naprawiono błąd który pozwalał zbierać itemy przez ściany.

- Dodano 20 serwerów ze slotami dla 100 osób

Opublikowano

@up

A w najbliższych tygodniach mają zostać dodane pozycje bezpieczne (chesty ?) ,tworzenie serwerów i ranking.

+

w edit tematu, przeszlismy na wieksza czcionke i dodano podzial

Opublikowano

Pff to ja gre kupiłem a jakcyś pojebań.cy zaprzeproszeniem z marsa nawet gry w rękach nie mieli nie grali i głosują odrazu za usunięciem ze steama.Eh takich ludzi wieszać publicznie kur.....WarZ będzie na steame w pełnej wersji czy dupa już>?

Opublikowano

To nie ludzie głosowali tylko Valve usunęło tą grę dlatego że developerzy War Z po prostu zwalili sprawę. Dla niewtajemniczonych: napisali w opisie gry rzeczy które są nie prawdą, więc pretensje to walcie do twórców gry. Dla tych co kupili grę na steamie możliwe będą zwroty pieniędzy.

Opublikowano

Ludzie głosowali w ankiecie ...wpisz w wujku google Steam WarZ.....I po za tym wszyscy uważają że to kopia DayZ owszem podobna .Deweloperzy zrypali trochę sprawę ale gra z każdym patchem moim zdaniem jest godna uwagi.Mam Arme z DayZ grałem w DayZ i WarZ i sądze,że to WarZ jest lepsze.Główne + a to czego nie ma w DayZ jest Miasto co chwile dodają patche które utrudniają grę np ulepszają zombie, któe były głupie jak młot.Nie przeskakiwały przez nic.A w DayZ dodają jakieś czołgi.Zardzewiałe tekstury wtf!? DayZ nie jest grą złą ale nie rozumiem dlaczego idzie Wielka fala pisku na WarZ, otóż popełniono dość błędów ale gra jest bardzo dobra i ci fanboje co nawet nie grali a krytykują to niech ...spierdala.....ją!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Moim zdaniem gdyby twórcy gry nie wprowadzali w błąd to gra pewnie dalej by istniała na steamie. Tak to jest jak się chce skorzystać z sukcesu DayZ i chce się jak najwięcej pieniędzy. Bo inaczej tego nazwać nie można bo normalnie nikt tak by nie kłamał. Mam nadzieje że ta gra nie wróci na Steama bo nie jest tego warta.

Opublikowano

BALLU.

No z tym przesadzili i to porządnie .Chcesz się szybciej odrodzić musisz zapłacić -.-.Moim zdaniem bronie itp kamuflaże powinno móc się kupować za kase zdobytą z zombiaczków.

Odnośnie nazwy Tematu jak można by było to nazwe Warz zmienić na WarZ bo na 1 rzut oka nie wiadomo co to jest xD

Opublikowano

@up okej zastosuje sie do propozycji xD (czyt. wysle pw do moderatora :D )

z tymi revivami tez postro przesadzili, ale mamy 5 slotow postaci, kazda mozna w kazdej chwili usunac

a ze nie ma expa, to jak sie stworzy taka samą, nie ma różnicy (chyba że miałeś range megabandit)

+

zrobilem ankiete czy warz ma wrocic na steama

moze ktos sie podpisze ?

Opublikowano

Z tymi 4h revivania postaci to przesadzili ;D

Powiem tak,

Chciwość sprowadza do zguby.

Zaczyna mi się to ostro nie podobać, że lecą na kasę.

W ogóle debilizmem jest dla mnie że płacisz za grę a żeby odblokować np. skina również musisz zapłacić.

Opublikowano

@up przesadzili z tym

widzieliscie wogole ile kasy trzbe zbierac bay odblokować noktowizor ?

Niezle trzeba na zombie farmic, zeby zdobyc to cudenko

Ale zauwaz, ze w sklepie nie ma jakis duzych ulatwien

perki dla broni i ammo do .22

ale te mikroplatnosci wogole nie powinny tu istniec, ludzie ile mozna kasy z jednej gry wyciagac

@edit dodano nowa aktualizacje

nie jest duza, ale przywrocila 1h revive <3

!!!!!!!

Opublikowano

Nowy patch 21.12.2012 a w nim :

- Respawn przywrócony do 1h <3

- zaaktualizowana tabela graczy

- optymalizacja zombie w Campos City i Boulder City

- naprawiono błąd, gdzie nie można było zabrać itemu, który był w ścianie lub był częściowo zbugowany w ścianie.

- poprawiono kamere z 3 osoby

- celownik z 3 osoby został zmieniony

- naprawiono problem z trawą na niskich detalach

- po śmierci po 60 sekundach postać zostaje automatycznie wylogowana.

Opublikowano

Żeby być dobrym nie trzeba płacić:)Większość rzeczy znaleźć można na mapce nie trzeba kupować więc nie rozumiem po co tyle hałasu jeżeli jak to kupisz za kasę to lepszy nie będziesz tylko ten item będziesz miał szybciej a nie będziesz musiał szukać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...