Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vi

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@upZ tego co słyszałem to ma być ostatnia postać w 2012 ;)

Oby...

1,8k już mam xD Nie wiem czemu, ale sądzę, że i tak go nie kupie bo kase stracę w trakcie zbierania... Z resztą jak zawsze ;x

/e

Szczególnie, że mam (miałem) zamiar kupić Morganę i TFa... Zobaczymy jak to będzie

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Co do pytań czy da się Q użyć przez ściany to odp. brzmi Tak da się. :)

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Dokładnie da się przechodzić przez sciany. Ja jutro będe próbować na nią jakiś fajny build złożyć. imo bardzo fajna postać

@wiecie już może co na tą Vi składać? Na razie próbowałem Frozen Malleta, TF, to coś co się ulepsza z tiamata :] i krwiopijec.

snikersproject1.png
Opublikowano

Przed chwilą nim grałem z buildem: buty 3ki+15speed + BT + infinity + 3 widmowe i była kosa... Pasywka z "w" (co 3atak z tymi itemami) biło 20% maxymalnego hp celu. z "e" lub "q" fala minionów leży. Ulti używałem jedynie do doskoku. Ogólnie na prawdę spodobała mi się postać i na pewno ją kupie. Pasywka też ciekawa

Opublikowano

To tak dla mojej reklamy

Mi się postać podoba i nazwa też . Jak nią grałem na PBE robiłem pod off tanka i tak ma w polecanych , nie wiem czy ją kupie przed lee sinem ale zobaczy się

BUMP

Opublikowano

Przed chwilą nim grałem z buildem: buty 3ki+15speed + BT + infinity + 3 widmowe i była kosa... Pasywka z "w" (co 3atak z tymi itemami) biło 20% maxymalnego hp celu. z "e" lub "q" fala minionów leży. Ulti używałem jedynie do doskoku. Ogólnie na prawdę spodobała mi się postać i na pewno ją kupie. Pasywka też ciekawa

ambitny build

Opublikowano

tak dla mojej reklamy

Mi się postać podoba i nazwa też . Jak nią grałem na PBE robiłem pod off tanka i tak ma w polecanych , nie wiem czy ją kupie przed lee sinem ale zobaczy się

Ten skill na w zadaje każdemu dmg 10% (maxymalnego zdrowia celu) + dodatkowe (%) - z moim buildem wyszło 10% dodatkowych (runy i masterki pod ad); max 300minionom. Więc tank pada na 12hitów

@up

Jak grałem to zmieniałem build i ten był najciekawszy. Tank padał na 12hitów (bez żadnego innego skilla)

Opublikowano

//Miss click ..

@Top: Oglądałem ostatnio kilka filmików na YT, bardzo fajna skórka, a skille mówią same za siebie,że trzeba będzie ją kupić w jungli daje radę na solo topie też nie jest źle, ale prawdziwą jej moc dopiero poczuję na 40 pingu ;/

Opublikowano

@krystian

chodzi o to że w teamfighcie przeciwko rozgarniętemu przeciwnikowi padniesz jako pierwszy, nawet pierwszej niz ad carry, skoro nawet GA nie masz. Wystarczy na Cb wszystkie CC wjebać

Opublikowano

@krystian

chodzi o to że w teamfighcie przeciwko rozgarniętemu przeciwnikowi padniesz jako pierwszy, nawet pierwszej niz ad carry, skoro nawet GA nie masz. Wystarczy na Cb wszystkie CC wjebać

Jeden widmowy zmienić na GA i już bd. lepiej. To był build vs warzywa (niestety, taki był enemy team), więc mogłem się pobawić

Opublikowano

2k13 przyjdzie nerf dla Vi, bo będzie zbyt OP. Wyjebista jest, nie można powiedzieć. Dobre ma skille + ulti + pasyw niszczą system, do tego dobry build. Uzbierać kasę i grać ;) Tylko mogliby dać jakiegoś champa z dłuższą nazwą.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tylko będę mieć okazje kupuje od razu .. solo top nią jest piękne i na 3vs3 też da rade , moim zdaniem najlepsze co im nowego wyszło to ten champ.

no i Zed też dobry solo top , Nami support bardzo dobry no i Elise też daje rade.

ale Vi kozacko im wyszła :D chociaż pewnie przez dzieci nie umiejące grać i się obronić będą nerfy -.-.

Vi - Tak jak gragas dzieki skillowi przechodzi przez ścianę - Q i R z tym że ulti musisz na kogoś nacelować ale Q działa normalnie czyli Q to tak jakby 2 flash z tym że trzeba trochę poczekać bo się ładuje :P.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@ileś tam UP - zamiast tancerza lepiej złożyć jej Koniec Rozumu albo tą nową Jonową Iskrę

A co do postaci to baardzo mi się podoba, już zbieram IP ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...