Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vi

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przynajmniej w końcu coś co różni się od wszystkich obecnych championów. Nie tylko wyglądem, ale skillami również. Mam wielką nadzieję na to, że będzie dobrą solo toperką/junglerką. Jedyne co mnie martwi troszku to ta animacja hitowania, ale da się przeżyć.

Opublikowano

Wyglada jak gosc z bajki ktora oglada moj brat a mianowicie generator rex :P

A tak na serio to WKONCU zrobili postac ktora rozni sie od wszystkich i nie jest kopia z jakiejs innej gry moba . Mysle ze do nerfa bedzie bardzo dobra . Moze ktos napisac na jaka linia nia chodzic i co budowac ?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

To będzie good champ. Pierwszy tydzień będzie tylko Vi, po nerfie już jej nie będzie. Mnie tam się podoba, fajnie wygląda, w końcu jakaś laska. Ulti + q niszczy system.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Szkoda ,że nie wyszedł jakiś tank,a le jakoś to wytrzymam .

A co Vi to postać interesująca.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Widzę tutaj ciekawą postać.

Raczej kupie.

Zarąbiste combo będzie można ją ciskać.

Jeszcze tylko mnie ciekawi jaki skin do niej będzie.

Opublikowano

Skoro postać jest już na PBE to pewnie wejdzie ze skinami wraz na święta, czyli za około dwa tyg powinna zostać dodana wg. mnie, jako ostatnia postać w 2k12 i to by się zgadzało.

Opublikowano

Co do Vi ona jest naprawdę OP, grałem dziś nią na PBE i starsznie mi się podoba ma aż 2 skille CC i 1 AoE. Jakie to skille CC i jaki AoE? Już mówię Q tego champa ładuje strzałkę i po kliknięciu następny raz przelatuje w wyznaczone miejsce podrzucając wszystko co stoi na jej drodze coś jak E+Q Jarvana, W Vi jest takie, że ma coś w stylu przebicia armora co 3 atak, E to skill AoE (robi obszarowy DMG) gdy przez jakiś czas nie używasz tego skilla to możesz w ciągu 4 sekund użyć go 2-3 razy i po użyciu go uderzaż taką jakby falą (widać na filmiku) i tym robisz DMG AoE, a Ulti R Vi to właśnie 2 skill CC po kliknięciu na przeciwnika podlatuje do niego i po prostu podbija go do góry. Jeszcze do tego czy to AD czy AP zdecydowanie jest postać AD i myślę, że będzie dobrym solotoperem.

Tyle ode mnie Vi jest naprawdę mocnym champem i myślę, że kupię ją od razu gdy wyjdzie.

Pozdrawiam.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

nie wie ktos kiedy bedzie ten champion dostepny bo jak dla mnie wymiata . Znakomite skille zwlaszcza ult latow mozna sie dostac w tf co przciwnego adc co pozwala na wygranie tf

Opublikowano

Zajebista postać!!! Mocna będzie na tanków, ale Q mi się nie podoba wcale, ale pewnie i tak będzie znerfiona miesiąc po wyjściu.

Opublikowano

Mi ta postać się bardzo podoba. Jeżeli q można użyć gdziekolwiek to może będzie to moja wymarzona postać na solo topa. Szybki burst bo na to wygląda i ucieczka. W sam raz pod low hp enemy przy wierzy,

Z wyglądu trochę riven mi przypomina tylko tego miecza brakuje.

RIP STARY LOL
http://i38.tinypic.com/vfuohy.jpg <----- te polaczki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...