Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3Bahu [FreeBuild][Dedyk][24/7][Firma][NO-Premium][250-slotów] [1.4.7][TS3]

hunterpl2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam !

Za chwilkę odbędzie się event w którym będziecie mogli zgarnąć około 60 diamentów oraz szmaragdów :)

Event o godzinie 19:00 rozpocznie się.

pozdrawiam serdecznie

Właściciel TS3Bahu

Mateusz Gladosz

b_560_95_1.png
  • Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam !

Wczorajszego dnia postanowiliśmy zrobić tak aby mapa FREEBUILD i SURVIVAL była na 1 serwerze, oczywiście wszystko oddzielimy portalami i nie będzie możliwości przenoszenia ekwipunku oraz gryzienia się pluginów, drużyna programistów poprawi błędy jeżeli wystąpią.

VIP-y na naszym serwerze które są obecnie na mapce Freebuild będą posiadały ową rangę również na mapce Survival, każda osoba która wykupiła u nas VIP-a będzie miała dostęp do dwóch map, tutaj już nie będziemy dzielić tego, serwer zostanie przywrócony do 250 slotów w momencie ukończenia mapy Survival i przeniesienia go na główny serwer.

Pozdrawiam serdecznie

Właściciel TS3 Bahu

Mateusz Gladosz

b_560_95_1.png
Opublikowano

Hello!

Czy serwer będzie przeniesiony na 1.4.6 ??? Mam automatyczną aktualizację i zostało mi już 1.4.6 a nie chciałbym stracić czasu, frajdy i pieniędzy włożonych w ten serwer :)

Opublikowano

Witaj Grappler90 !

niestety 1.4.6 nie mamy nawet plików i pluginów aby wszystko działało, trzeba poczekać jedynie to co mogę zrobić to ci przekazać link gdzie program zmienia wersję programu z np: 1.4.6 na 1.4.5

Link: http://project.adshi.net/minecraft/versionchanger/

oczywiście w przyszłości zaktualizujemy wszystko do 1.4.6

Pozdrawiam serdecznie

Właściciel TS3 Bahu

Mateusz Gladosz

b_560_95_1.png
Opublikowano

Moje życie było pełna Wrażeń i życia byłem Wytrwały 21.12.2012 Koniec Świata Alleeeeeeeeeeeeee kurw. nie Ts3bahu.com My będziemy żyć Pamiętaj ludzie umierają my sie odradzamy Sorki ale muszę to powiedzieć Ts3bahu.com Rozpierda.....a System Administracja Mapa GG Proste D M G Thomson Tylko tyle a jeszcze Jedno Gdy dzisiaj rano Robiłem Klaca Widziałem Swoje Odbicie w Komedzie ale mieszało się z gównem Sorki Ale Jestem Ownedem Szmat,

cooltext570762601.png
Opublikowano

Nikt nie lubi czytać Długich Opowieści typu Zapraszam na serwer Ale to co ja powiem na pewno cie zruszy do łez Bo ja nie jestem zwykłym człowiekiem Ja jestem użytkownikiem Ts3bahu.com nie jestem tam po to aby słuchać tylko po to aby rozpierdala.ć System tak i Głowy Może nie wierzycie Ale bahu odmieniło mi życie nie na gorsze lecz na lepsze nauczyłem sie czytać Polskie znaki typu Owned DMG Dps

Tomek itd . Myślisz kurw ja pierdol mały tomek robisz nie czytam możesz nie czytać ale w następnym poście rozpierdol. ci tak głowę ze będziesz srał głową a dupą jad Sorki Ale wiesz

cooltext570762601.png
Opublikowano

Witam serdecznie graczy !

Dziś nasza firma TS3 Bahu zaktualizowała serwer na najnowsze pliki pod klienta 1.4.6 także każda osoba która ma jeszcze wersję 1.4.5 niestety musi aktualizować do 1.4.6 powodzenia !

P.S Życzę wesołych świąt.

pozdrawiam

Właściciel TS3 Bahu

Mateusz Gladosz

b_560_95_1.png
Opublikowano

Zapraszam serdecznie wszystkich graczy Free Build-owych !

P.S Survival niestety nie zostanie wdrożony ale za to Skyblock wprowadzimy na serwer Free Buildowy, oddzielimy to wszystko portalami.

Miłej zabawy życzę.

pozdrawiam serdecznie

Właściciel TS3 Bahu

Mateusz Gladosz

b_560_95_1.png
Opublikowano

Zapraszam serdecznie !

w przeciągu kilku dni wprowadzimy skyblock-a, na początku stycznia już będzie aktywny.

pozdrawiam

Właściciel TS3 Bahu

Mateusz Gladosz

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...