Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3Bahu [FreeBuild][Dedyk][24/7][Firma][NO-Premium][250-slotów] [1.4.7][TS3]

hunterpl2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam Wszystkich na serwer ;) IP : Ts3Bahu.com

Przez 2 godziny diaxy za darmo (nie duża ilość) + materiały do domków oraz pieniądze !~!

ZAPRASZAMY !

Opublikowano

Coś wam powiem moje życie toczyło sie jak gówno teraz gdy gram w MC na serwerze ts3bahu.com jest zupełnie inaczej zacząłem żyć jak normalny człowiek odróżniam krowę od naleśnika a naleśnik od byka na dodatek gdy kupiłem Vip-a wszystko mam jest inne czyli bardzo dobrze mi sie żyje w gronie innych graczy administracja spogląda na mnie nie jak typowe zagnite śmierdzące Gówno tylko jak na prawdziwego Gracza być może to mało ale ts3bahu.com to jest server dla graczy nie mowie o ekipie Spodniuszek bo to jest Odpad natury ale dla takich jak my czyli Tomsonów DPe-sów Zapraszam serdecznie Ts3bahu.com jeżeli chcesz zmienić swoje życie i nie śmierdzieć jak gówno dołącz do bahu Pozdrawiam Worekpol

cooltext570762601.png
Opublikowano

Worek, ale twoja historia jest zachęcająca do gry na tym serwerze ;)

Sami widzicie Nasi przyszli gracze, jak serwer potrafi zachęcić do gry.

Zapraszamy ! :)

Opublikowano

Moja historia jest może smutna ale niestety tak jest byłem gównem teraz próbuje sie wybić nie chcę już być dalej niczym teraz liczy się tylko MC ts3bahu.com Żyje !

cooltext570762601.png
Opublikowano

Witajcie gracze !

Dziś zaktualizowałem temat, możecie zobaczyć teraz jak naprawdę wygląda nasz świat w texturach HD 64 px.

pozdrawiam serdecznie

właściciel TS3 Bahu

b_560_95_1.png
Opublikowano

Już niedługo, Event, do zdobycia klucze Dota 2 ! :)

Uwaga !!

21:55 - Event, do zdobycie klucze do gry " Dota 2 " ;)

Zapraszam serdecznie.

Opublikowano

Witajcie !

wczoraj została stworzona Arena PvP aby dołączyć na arenę wpisujecie " /warp pvp "

pozdrawiam i zapraszam serdecznie.

b_560_95_1.png
Opublikowano

Dzisiaj gdy wstałem rano zastanawiałem się nad swoim życiem ze nie mam co robić po prostu nudziłem się Jak gówno lecz administracja Ts3bahu.com wprowadziła Walki pvp Na arenie .

i Jest Tomek .

Także zapraszam do kupienie Vip-a umożliwia nam latanie na arenie i wpisanie komendy /back wracamy w punkt śmierci

cooltext570762601.png
Opublikowano

Ta nowa arena jest SUPER !!!

W końcu można toczyć pojedynki na serwerze ;)

Zapraszamy !

Na Arenke PvP można się dostać wpisując komendę :

/warp pvp

Opublikowano

Dzisiaj gdy oddawałem kał do butelki od Kubusia zastanawiałem się nad recepturą na życie ale

Uświadomiłem sobie ze mogę go uzyskać dzięki temu jak rozmaże kał na klacie swojego ojca po chwili

Wszystko stało się jasne chcę tworzyć budować zdobywać świat penetrować szparki i jaskinie perskie oka

A na tym smutnym świecie umożliwia mi tylko wyłącznie ts3bahu.com Najlepszy serwer w Polsce jeżeli masz Tomasza w sobie i Dp-s Dołącz do nas stworzymy nowy idealny świata ........................

cooltext570762601.png
Opublikowano

Witam !

Dziękuje za opinie :) oczywiście im więcej ludzi tym lepsza zabawa nie długo skończymy robić spleef arenki :)

pozdrawiam serdecznie :)

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...