Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris.pl [Dedyk]

Matesh2qq

Nowy temat.  

502 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeczyta?e? wiadomo???

• Tak.
      7
    • Tak.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuwam prezentacje, ponieważ doda ją inna osoba, która prowadzi ten serwer.

Ja osobiście nie mam z tym serwerem już nic wspólnego, prócz koleżeńskiej znajomości z Cyborgiem, reszty nowej administracji nie znam.

Osoby które dobrowolnie odeszły z projektu (Nikt nie został wyrzucony, a takie pogłoski chodziły):

- Matesh (GM)

- Yao (Technik)

- Nightmare (GM)

- Mimi (MOD)

Nowym technikiem serwera jest jakiś Rychol, tyle mi wiadomo.

Proszę moderatora o zamknięcie tej prezentacji w chwili obecnej, a dnia 30 grudnia o przeniesienie jej do kosza, żeby wszyscy mogli przeczytać informacje.

2w4gxes.jpg

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widzę że szykuję się kolejny serwer do ''konkurencji'' jakiej? only PW Oczywiście na serwer wbijam prawdopodobnie z ekipą, bo Balantia to taki nie wypał bug na bugu ,buga goni ale zobaczymy jak tu będzie mam nadzieję że TEAM jest przygotowany na ataki jak i pomoc w grze.. [bo mało jest takich serwerów] no i mam nadzieję że serwer nie jest ''totalnie pod is'' PREZKA 10/10 na serwer wbijam !

Opublikowano

Serwer Polecam jak najbardziej, Prezka 10/10

Serwer bardzo ciekawy, dużo nowych rzeczy i nie spotykanych nigdzie indziej ;]

Administracja zgrana ^.^

Zagram na 100% ;]

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Zagram na pewno, ale mam pytanie . Skad i na jakiej zasadzie dropimy ku ?

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Zagram na pewno, ale mam pytanie . Akad i na jakiej zasadzie dropimy ku ?

dołączam się do pytania ile ku do G po ile dropi z metinów jaka szansa na wydropienie czy dropią x2 ku ? ile kd do P ? z góry thx za info jak jest napisane w prezce to przepraszam z góry ale chyba nie doczytałem :X

Opublikowano

Zagram na pewno, ale mam pytanie . Skad i na jakiej zasadzie dropimy ku ?

Dodałem do zapowiedzi, trzeba przeczytać 55 KU. KU zawsze wypada z metka jeżeli mamy poziom mniejszy od niego przynajmniej o 10, lub większy góra o 5.

Czyli z metina bitwy (15 LvL), KU będą nam wypadać tylko w przedziale 5-20 poziom postaci.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Bardzo fajnie się zapowiada , jedynie co mnie ciekawi i co można by zmienić to zamiast ku żeby leciały instrukcje - głównie dla widoczności na sklepach , bo wiesz , że czerwone tylko dla woja mentala i nie musisz szukać godzinkę .

Opublikowano

Matesh a mógłbyś napisać co będzie w item shopie i po ile ? A może item shop zostanie taki jaki jest na stronce ?

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Zapowiada się świetnie, bardzo dobra prezentacja, wiele się z niej dowiedziałem, daję uczciwego +

Co do samej gry prawdopodobnie zagram, ale jeszcze to się okaże. Ostatnio hardy coś mi nie podchodzą. A ten hard zapowiada się ciężko, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce. Serwer dość podobny do dr2 na którym sam grałem i podbijałem Topkę, tam popełnili wielki błąd nie wykrywając na czas Yang buga i tym samym sami sobie serwa rozwalili, tutaj mam nadzieję że nie będzie takich przykrych niespodzianek. Nie wiem bo być może nie doczytałem albo nie ma w prezentacji, jak zdobywamy KU ?

I czy czas między ich czytaniem wynosi 24h czy jest może skrócony ? Czekam na odp. Pozdrawiam

No tak i jedna rzecz mnie niepokoi... czy nie powtórzy się sytuacja z pierwszego startu ? Ludzie tyrali a wy zrobiliście reset. Ciekawe

Opublikowano

Eleris? cos mi mowi ten serwer ;> czasem nie startowaliscie juz z tym serwerem wczesniej ?.Tak jak myslalem ten serwer istnial juz w swiecie metina z prezentacji wyglada ciekawie , Jednak wszystko wyjdzie w praktyce.

Powodzenia ;>

Oczywiscie jesli bede mial czas zagram.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Bywalec
Opublikowano

Bah, grafika okropna <odpycha mnie>.

Hard jak każdy inny, bez żadnych nowych innowacji.

Powodzenia.

Opublikowano

Serwer juz stał i padł ponieważ było sporo bugów w tym bugi na yangi :/

W sumie to może i zagrał bym na nowej odsłonie gdyby nie było tyle rzeczy zerżniętych z innych serwerów :/

EthanaEU2.png

Opublikowano

Bardzo fajnie się zapowiada , jedynie co mnie ciekawi i co można by zmienić to zamiast ku żeby leciały instrukcje - głównie dla widoczności na sklepach , bo wiesz , że czerwone tylko dla woja mentala i nie musisz szukać godzinkę .

Nie za bardzo. KU jest tako jeden przedmiot i trafia się losowo, natomiast każda instrukcja ma swoje ID, moglibyśmy to zrobić, ale wtedy musiałby wypadać skrzynie z metinów, a dopiero z nich instrukcje.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Witam Cyborg z tej strony główny założyciel serwera EleriS.

Chciałem wam napisać iż jestem w wielkim szoku jak widzę starania mojego TEAMU dzieki któremu, bedziecie zawdzięczać powstanie najlepszego polskiego priwa.

Bardzo dużo pracy, nerwów oraz pieniążków było władowane w ten serwer... pliki są robione od zera i wszystko sprawdzane więc nie ma mozliwości aby po jakimś czasie wyszedł jakiś bug.

Administracja przyjęta jest na zasadach iż bedzie sprawdzana co jakiś czas... nie wiedząc nawet o tym - więc nie ma miejsca na jakiekolwiek przekręty.

Przed startem wszystko powinno być na 100% dopracowane.

Opublikowano

Matesh a mógłbyś napisać co będzie w item shopie i po ile ? A może item shop zostanie taki jaki jest na stronce ?

Może ktoś z teamu odpowiedzieć mi na to pytanie ?

Eleris.pl

Opublikowano

55:6= około 9 dni czytania ku dokładnie co 4h (przyjmując, że każde wejdzie) dla mnie w ciagu 9 dni wbija 90+ z skilami m4?

asd

Opublikowano

Zgadzam się z mentalistą, słaba reklama i nikłe zainteresowanie póki co. Jak na taki projekt powinno grać 600-800 online a może skończyć się na 3 setkach a wtedy sam zrezygnuję. W końcu na hardzie musi grać kupa ludzi, aby była rywalizacja a wojny miały sens.

Opublikowano

Lipa jak te p radości itp mają być tylko w is na stałe to nie ma co grać.

Pierścienie itp. są na 7 dni, a możliwe, że zostaną również dodane do gry, ponieważ misji na serwerze mamy sporo, a nagrody jeszcze nie zostały ustalone.

Pamiętajcie, że każdy może swoje uwagi napisać, a my jesteśmy otwarci na wszelakie propozycje i każdą rozpatrujemy.

2w4gxes.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...