Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczny konkurs w dziale minecraft! - DYSKUSJA

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy można narysować coś w photoshopie? Rysunek majnkraftowy?

PS mój pierwszy post w minecraft, niewierze że to zrobiłem :l

Niestety, w grę wchodzi tylko takie coś jak rysunek, sklejenie papieru czy cuś. Po prostu to co wykonasz ręcznie, bez użycia komputera.

Opublikowano

Ten serwer na zawsze, czy po miesiącu(określnym czasie), trzeba samemu opłacać?

Na miesiąc. Tutaj masz opisane te serwery:

https://craftserve.pl/offers

Opublikowano

Moge oddac prace w 2 kategoriach xD ?

Tak, maksymalnie jedna praca na jedną kategorię. Czyli możemy oddać dwie i nawet wygrać dwie nagrody. ;)

Opublikowano

A jak ktoś nie będzie chciał serwera (np. ktoś zajmie 1 miejsce i nie chce serwera) to może otrzymać Blu i gold membera? :D lub mpc champion?

Opublikowano

A jak ktoś nie będzie chciał serwera (np. ktoś zajmie 1 miejsce i nie chce serwera) to może otrzymać Blu i gold membera? :D lub mpc champion?

Niestety nie może.

A czy można używać modów ?

Tak, można.

Opublikowano

A Czy są jakieś nagrody "Pocieszenia" ?

Raczej nie, choć wszystko jest możliwe. Dodatkowo jest 6 wolnych miejsc z normalną nagrodą... ;)

Opublikowano

Czy można uwiecznić swoją pracę na filmie video (chodzi mi o pierwszą kategorię)

Bo mam zamiar zrobić coś w chuj dobrego a zwykły ss tego nie uwieczni.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Czy można uwiecznić swoją pracę na filmie video (chodzi mi o pierwszą kategorię)

Bo mam zamiar zrobić coś w chuj dobrego a zwykły ss tego nie uwieczni.

Niestety, wideo nie wchodzi w grę. Możesz zrobić parę ujęć.

Opublikowano

@Pytanie odnośnie budowli.

Czy jeśli umieszczam parę SS musi na każdym być napis mpc czy tylko na jednym wystarczy ?

s4ElBud.png
Opublikowano

@Pytanie odnośnie budowli.

Czy jeśli umieszczam parę SS musi na każdym być napis mpc czy tylko na jednym wystarczy ?

Na jednym wystarczy. ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Zgłaszam użytkownika Jek2002 za prace z ściągniętą z netu ;///

Do raportowania plagiatów używajcie opcji "zgłoś" dostępnej przy każdym poście lub na pw moderatorów.

Nie zgłaszajcie w tym temacie ponieważ "autor" plagiatu to zobaczy i może w go usunąć/podmienić co udaremni oszustwo.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ooo bardzo fajne te nagrody :) Czy jest możliwość połączenia serwera w jeden? (jeżeli wygrało się w 2 konkursach bądź posiada się już serwer)

I jeszcze jedno czy mogę coś wyszyć? :D Czy takie coś w ogóle was interesuje, bo nie wiem czy jest sens męczyć się z igłą i nitką :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ooo bardzo fajne te nagrody :) Czy jest możliwość połączenia serwera w jeden? (jeżeli wygrało się w 2 konkursach bądź posiada się już serwer)

Raczej nie. Nagrody są ustalone i nie będą zmieniane indywidualnie.

I jeszcze jedno czy mogę coś wyszyć? :D Czy takie coś w ogóle was interesuje, bo nie wiem czy jest sens męczyć się z igłą i nitką :D

Jasne, najbardziej liczy się kreatywność! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...