Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczny konkurs w dziale minecraft! - DYSKUSJA

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy moge zuploadować ss'y na inny host ? ( na mpcforum nie moge, za duzo wazy ) ?

Tak, jeśli plik się nie mieści to można.

Opublikowano

A będą jakieś wyróżnienia? np ktoś ma ładną pracę ale nie załapał się na żadne miejsce ale praca jest fajna? a wyróżnienie w postaci nie wiem no wyższej rangi darmowe 200 postów czy może coś innego

@down fajnie by było :D

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

A będą jakieś wyróżnienia? np ktoś ma ładną pracę ale nie załapał się na żadne miejsce ale praca jest fajna? a wyróżnienie w postaci nie wiem no wyższej rangi darmowe 200 postów czy może coś innego

Nie ma takiego czegoś jak podwyższenie rangi czy dodanie postów. Możliwe, że będą nagrody pocieszenia, ale nic nie obiecuję.

Opublikowano

Tak ale musisz o tym poinformowac br3nd na pw

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Ehm, mam problem. zrobiłem zdjęcie mojego (ręcznie wykonanego) renifera, podpis jest z gimp'a. Czy mogę w ten sposób zostawić, czy muszę zrobić kolejne zdjęcie z podpisem?

mca.png

Administrator serwera 4craft floating island

ip serwera:
s103.csrv.pl:19444

Serwer otwarty, zapraszam do wchodzenia!
Opublikowano

@Crissxx

Po prostu zjadł jedną literkę. A tak btw. sam nie piszesz jak polonista -.-

@KradMaster

Nie wydaje mi się. Moim zdaniem to zresztą słaby pomysł. Poza tym, nagrody są już wyznaczone. :)

Opublikowano

Ehm, mam problem. zrobiłem zdjęcie mojego (ręcznie wykonanego) renifera, podpis jest z gimp'a. Czy mogę w ten sposób zostawić, czy muszę zrobić kolejne zdjęcie z podpisem?

Musi być na kartce.

mam pytanie czy zwycięzca/zwycięzcy mogą zostać Jurorami/Sędziami w następnych konkursach ???

Nie. :P

UWAGA! WAŻNA INFORMACJA!

Do jury dołączył adam200 oraz Why. Termin oddawania prac został skrócony o jeden dzień!

Prace oddajemy do 22.12.12 godz. 23:59.

Opublikowano

Kurde co to jest, zmienianie zasad konkursu w czasie jego trwania? No bez jaj to nie fair.

Co do Jury to celowo zostali dodani ponieważ nie wiadomo czy Botanic będzie mógł udzielić głosu poza tym oni też są jakąś cząsteczką działu Minecraft.

A co do daty to została zmieniona ponieważ chcemy oddać wyniki 24.12.12 a tak to byśmy sie nie wyrobili.

Opublikowano

Dobra kilka pytań z mojej strony:

Czy można zrobić całe miasteczko na biegunie ? (nie tylko jeden pomnik mikołaja/choinka)

Czy jest możliwość publikacji w formie youtube?

I dlaczego jest taki krótki termin - myślę ,że więcej ciekawych prac otrzymali byście gdyby ludzie mogli budować podczas dni wolnych.

Bo przed samymi świętami większość starszych (i czasem młodszych) userów ma kupę roboty i raczej wątpię by mogli poświęcić czas na budowle/rysunki do konkursu.

A to ,że wyniki mają być 24.12.12 to raczej nie powinno być kryterium do skrócenia czasu przyjmowania prac - ten konkurs to powinna być świąteczna przyjemność ,a nie męczarnia z powodu braku czasu - taka jest moja opinia.

83g1j35i6r82.png

Serdecznie zapraszam na serwer: http://www.mpcforum....fter-solocraft/

Opublikowano

Dobra kilka pytań z mojej strony:

Czy można zrobić całe miasteczko na biegunie ? (nie tylko jeden pomnik mikołaja/choinka)

Tak, można.

Czy jest możliwość publikacji w formie youtube?

Niestety nie ma.

I dlaczego jest taki krótki termin - myślę ,że więcej ciekawych prac otrzymali byście gdyby ludzie mogli budować podczas dni wolnych.

Bo przed samymi świętami większość starszych (i czasem młodszych) userów ma kupę roboty i raczej wątpię by mogli poświęcić czas na budowle/rysunki do konkursu.

A to ,że wyniki mają być 24.12.12 to raczej nie powinno być kryterium do skrócenia czasu przyjmowania prac - ten konkurs to powinna być świąteczna przyjemność ,a nie męczarnia z powodu braku czasu - taka jest moja opinia.

16 dni to za mało? Wątpię, aby ktoś rysował jeden rysunek czy też budował jakąś budowlę ponad dwa tygodnie.

Opublikowano

1. możesz zrobić co tylko chcesz ale musi być to pokazane 1 ssie [możesz dodać więcej ssów poszczególnych budowli ]gdyż może być to uznane jako więcej prac a nie jedna

2. nie tylko ssy

3. ekipa chce dać prezenty pod choinkę a ciężko by było je dać po świętach :P

@edit BR3ND był szybszy :P

93853421969782355192.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...