Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczny konkurs w dziale minecraft! - DYSKUSJA

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten napis mpc ma byc zbudowany czy wystarczy go napisac np w paincie?

Ma być zbudowany lub na tabliczce. Nie może być dodany graficznie.

Opublikowano

1. a dlaczego nie mozna graficznie?

2. a mozna graficznie dodac swoj nick a mpc wybudowane bedzie?

Opublikowano

1. a dlaczego nie mozna graficznie?

Pobierzesz screen z internetu i dodasz napis.

2. a mozna graficznie dodac swoj nick a mpc wybudowane bedzie?

Przecież nie ma obowiązku dodawania swojego nicku.

Opublikowano

Skoro to dział dyskusja to powiem co uważam :)

Jak dla mnie te gorsze (bez obrazy, bo nie wszystkie) prace są dawane najwcześniej. Tych lepszych spodziewam się pod koniec konkursu :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Po wygraniu serwera zostaje on od razu aktywowany czy dostaje się konto z odpowiednią ilością waluty do zakupienia tego serwera?

Dostaje się kod na odpalenie serwera na 30 dni lub przedłużenie już aktywnego o 30 dni. ;)

Jak sie wygra serwer i sie go nie chce to mozna komus oddac i otrzymac cos w zamian ? :)

To już od Ciebie zależy co z nim zrobisz.

Opublikowano

Br3nd spodobało Ci się już coś :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

pytanie czy można wymienić prace jak np zrobiło się coś ładniejszego ???

i kto mi powie czemu ludzie dają na konkurs nie swoje prace przecież to jest chore xD

93853421969782355192.png
Opublikowano

Ale jak sprawdzić każdego kto dodaje prace? :D

Opublikowano

i kto mi powie czemu ludzie dają na konkurs nie swoje prace przecież to jest chore xD

Robią to, żeby dostać nagrode? Wkońcu serwer + gold/blue kusi..

Ale jak sprawdzić każdego kto dodaje prace? :D

Sprawdza się po necie czy nie ma, aby takiej mapki,screena itp.

@top A co jeśli ktoś pobierze mape z świąteczną budowlą i doda napis mpc i coś pozmienia? Tak, żeby móc się wytłumaczyć.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Myślę, że poszukiwanie wszystkich mapek jest nie możliwe, a ukaranie jednej osobie, żeby dać innemu oszustowi jest nie fair :)

Opublikowano

@top A co jeśli ktoś pobierze mape z świąteczną budowlą i doda napis mpc i coś pozmienia? Tak, żeby móc się wytłumaczyć.

Dostaje bana za plagiat.

Myślę, że poszukiwanie wszystkich mapek jest nie możliwe, a ukaranie jednej osobie, żeby dać innemu oszustowi jest nie fair :)

Zdziwiłbyś się. Przy plagiatach dostaję zgłoszenie do 15 minut. ;)

Można, ale musisz mnie poinformować zaraz po edycji posta.

Opublikowano

Jeśli chodzi o prace ręczne- mogę coś wyszyć, albo zrobić coś z kartonu w majnkraftowym stylu? ;)

Jasne, jak już wcześniej wspominałem - liczy się kreatywność, a najbardziej dobra zabawa! ;-)

Opublikowano

Można wgrywać modyfikacje świąteczne np. na renifery?

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...