Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza opinia na temat nowego patcha i zmian związanych z nim!

Cay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie podoba mi się ulepszanie butów.

Nie podoba mi się chat.

Za dużo nowych itemów wrzucili jak na jeden raz.

Sklep mi się podoba, a szczególnie "tons of damage --> trinity force"

Jest to przed pre-season, więc przed rozpoczęciem sezonu 3 pewnie się coś zmieni.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

O to właśnie chodzi, gdyby nic nie zmieniali, to gra stała by się nudna.Po prostu trzeba się przyzwyczaić i będzie ok.

Hue hue hue. Cały czas dodają jakieś champy na przykład, tylko większość jest źle zbalansowana. W ogóle na normala kha'zixa, zyry, syndry, hecarima nie widzę. W tym tkwi problem, robią dużo ,ale żle.

Opublikowano

Dużo nowych itemów, jak się ogarnie build to można go stosować do każdej gry.

Kolejny fail Riotu, dali nam tylko trochę MB do ściągnięcia i nic więcej, po czasie każdy zapomni że te itemy zostały niedawno dodane.

Opublikowano

Dla jednych psucie dla innych nowe przyjemne doświadczenie. Co do ludzi którzy piszą o fps i pingu, mi pozostał taki jaki był, interfejs nie przeszkadza, sklep fajny itd.

Osobiście patch mi się podoba chociaż trochę się obawiałem.

Nie wiem tylko jak z jungle, ponieważ nie bywam w tych lasach i nie mogę wyrazić konkretnej opinii ;)

Opublikowano

Dla jednych psucie dla innych nowe przyjemne doświadczenie. Co do ludzi którzy piszą o fps i pingu, mi pozostał taki jaki był, interfejs nie przeszkadza, sklep fajny itd.

Osobiście patch mi się podoba chociaż trochę się obawiałem.

Nie wiem tylko jak z jungle, ponieważ nie bywam w tych lasach i nie mogę wyrazić konkretnej opinii ;)

Jungle został utrudniony by postacie Junglujące miały większe wyzwania i uszczuplają przez to ilość bohaterów zdolnych do Jungli, byłoby fajnie, GDYBY WYTRZYMALSI JUNGLERZY NIE KOSZTOWALI 6300 IP!!

Naprawdę, sprawdzałem to na PBE, WW nieźle dostaje, jedynie Lee Sin I Skanker będą łatwymi junglerami.

Opublikowano

Jak dla mnie było by mądrym posunięciem zrobić ankietę na forum LoL'a aby móc włączyć stary wygląd lub nowy wygląd (taka opcja w ustawieniach) to by było zajebiste.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

TAK TAK k7&=rwa uczyc sie na nowo buildow.Co Wy myslicie ? A co bylo dawniej? Kto dla was te buildy wynalazl??Kiedyś nie było solomid, mobafire tak jak teraz gotowe na tacy macie wszystko, tylko sie samemu testowalo i sprawdzało.Zaczął się kolejny sezon, tyle nowości to wg mnie plus bo można znowu nowe buildy robić i eksperymentować, QQ MOAR "kończe gre bo som nowe itemki a ja tylko na gotowcah jade i nie umiem sam nic zrobic" xD Interface nowy, dla mnie nie ma prawie różnicy, tylko sklepu nie ogarnalem jeszcze. Tylko narzekać, a tego ze RIOT ciagle probuje cos wymyslic i pracuje nad rozwijaniem gry to już nikt nawet nie doceni :)

.

Opublikowano

Nie wiem czy kończycie czy nie nie obchodzi mnie to

Jungla przyjemna cięższa ale nie trudna da się gankować i nie będzie trolli typu khartus ^^ w jungli + dla riotu

Evelynka teraz kosi :s + to już jest problem

Itemki fajne ^^ przecież nie będzie cały czas na tych samych runach i itemkach

To samo było z Tibią a ludzie dalej grają od klimatu 7.6 do 9.71 :)

RIOT CHCE WAM UROZMAIĆ GRĘ POKAZAĆ ŻE SĄ LEPSZE ITEMK A NIE WSZYSCY LECICIE ATMA WARMOG MALLET

CZY CARRY DANCER :s IFNITE I WRISPER -.-

teraz macie duży wybór a jak sie gubicie to nie grajcie i tyle ^^

Opublikowano

Fpsy nie spadły,

czat jest nadal przejrzysty,

sklep jest mega (po godzince można znajdować itemki dużo szybciej, chociaż w starym sklepie to nie było problemem),

fajnie zrobione polecane itemki (i te potki + wardy na dole przez co nie trzeba skakać po sklepie,

nowe itemki są ok, chociaż trochę czasu zajmie żeby je ogarnąć.

W jungli nie grałem zbyt dużo, ale teraz jest przyjemniejsza.

Masterki są ok. Teraz przynajmniej czasem warto iść w utility.

Interfejs jest spoko. I tak rzadko się na niego zwraca uwagę.

Patch jak najbardziej na plus. Po takim odświeżeniu lol pewnie znowu wróci do moich łask.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

jak dla mnie taka odmiana jest super nowe itemki nowy interfejs jest bomba każdy gracz ktory ogarnia lola nie będzie musiał ogarniac sklepu bo tak naprawde jest banalny wszystko co dobre jest w polecanych wiec nic szczególnego szukać nie musicie + ta nowa jungla jest jedwabista jedynm słowem nowe itemki dla niej wymiataja w kosmos :P a tych płaczków co piszą że nie bedą grać w lola to nawet lepiej noobów i tak już jest od groma :D pozdro dla kumatych

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Jak dla mnie było by mądrym posunięciem zrobić ankietę na forum LoL'a aby móc włączyć stary wygląd lub nowy wygląd (taka opcja w ustawieniach) to by było zajebiste.

Nie ma takiej mozliwosci:

Niestety nie ma możliwości dodania starego interfejsu ze względu na zmiany w całym systemie, które zaistniały. Były one wymagane aby móc dalej rozwijać sklep i dodać mu w przyszłości jeszcze więcej funkcjonalności.

Rozumiem, że wielu z was narzeka na nowy sklep i jest to normalna reakcja na każdą zmianę interfejsu. Zajmie wam trochę przestawienie się. Jak to już się stanie to zauważycie że poruszanie się po nim jest znacznie łatwiejsze i szybsze, wymaga jedynie trochę wprawy.

Jeśli chodzi o dodanie nowych przedmiotów to również miało to swoją przyczynę. Była masa tematów z uzasadnieniami tych zmian. Będzie trzeba nauczyć się nowych zestawów i przetestować możliwe kombinacje.

Nie bójcie się zmian, nie ma co wyciągać pochopnych wniosków. Dajcie szansę nowym możliwości i zobaczcie co będzie za kilka dni.

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=510833

PeVe ma racje, placz jest przede wszystkim ze strony osob ktore nie sa w stanie samemu wymyslec odpowiedniego buildu do gry tylko graja oklepanym info z tutow. Ja mam sporo funu, gram teraz takimi itemami ze czasem sie smieje ale anwet sie sprawdzaja ;p

Jedyny problem to zauwazylem ze na rankedach przegrywa druzyna w ktorej jungler to wieksze warzywo ;o

Opublikowano

Zajebiście, poszli troche w kierunku Doty i to mi się podoba.

Wygląd jest o wiele lepszy i wygodniejszty, nie mówiąc o sklepie, wystarczy wpisać nazwe itemu i masz.

dodatkowo polecam lola po ang

Opublikowano

Dla mnie teraz menu i wszystko w czasie gry ładniej wygląda - moje zdanie , lepiej po prostu a co do itemów i się zgadzam i nie da się grać więc źle nie jest.

Wiem że jest jakiś item z wardami tego nie powinno być ;p bo teraz support kupi go i ma pewne że będzie mieć na czarną godzinę a tak to zdarzyło się że zapominali :D no ale niech będzie.

A i szkoda że na twistedzie nie ma wardów ..

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

łatwe do wygrania rankedy po patchu. Jak można było tak zamienić Sword of the Divine , serio? 100% kryta? twitch ulti + sotd = instant win, więc oczekuje szybkiego nerfa, bo kazdy twitch/vayne to win :(

Opublikowano

Mnie się teraz jakoś tak trudniej gra ... Trochę mi przeszkadza ten nowy interfejs, bo przez niego nie mogę skupić się na grze i wydaje mi się jakby on mi tak za bardzo wszystko przysłaniał nawet jak zmniejsze go

u mnie dokładnie tak samo rozpraszam sie i ze skillshotów missuje xD

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...