Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza opinia na temat nowego patcha i zmian związanych z nim!

Cay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy interface jest kiepski. Jego "ergonomia" przyprawia o wrzody i frustrację, wszystko jest od siebie jakby bardziej oddalone, a do tego pomieszane. Mam nadzieję, że będzie opcja przywrócenia starego wyglądu, bo nie dość, że był dobrze poukładany, wykonany, to jeszcze jest z nim związany tzw. feeling.

Zmiany w itemach i nowe itemy - tutaj jest burdel, którego raczej uniknąć nie było jak. Kwestia dłuższych przemyśleń, większa różnorodność buildów wyjdzie tutaj na plus (wątpię jednak, żeby w grach było widać o wiele więcej indywidualności - raczej będzie to czekanie na pomysły topki i jakże nudne już zgapianie nie zawsze najlepszych ich wyborów).

Jungla - czas spróbować, jednak z filmów na youtube, streamów i tego, co mówią ludzie na forum, będzie to tylko nerf aoe czyścicieli, więc w moim rozumowaniu, do łask powinni wrócić solidni niegdyś junglerzy.

Ogólnie myślę, że racjonalne i obiektywne podejście do patcha jest tutaj bardzo utrudnione, z racji na PRZYTŁACZAJĄCE wręcz jego rozmiary, więc pozwolę sobie wstrzymać się z oceną całokształtu aż minie trochę czasu.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja powiem tylko tyle: zjebanie lola.

Sklep nawet dobry, ale te itemy? Żałosne dodali w uj itemów, połowa wywalili, znerfofali, bez sens.

Jak tak dalej pójdzie to kończę gre.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Moim zdaniem ten patch pieprzy calego lol'a..

Az mi sie grac odechciało , i na dzien dzisiejszy mysle ze skoncze swoja kariere z lolem : ]

Opublikowano

ja po tym paczu definitywnie koncze kariere w lolu

wg. mnie porażka, z tym menu że każdy sie przyzwyczai, ale czy my chcemy sie przyzwyczaić ? nie k**** tak zajebisty był lol a teraz jakieś ulepszenia butków nowe itemki, można i sie połapać ale ja nie chce sie łapać ja chce tak jak było łatwiej ? chyba wg was wtedy kliknąłeś sobie magia moc um i masz a nie teraz paskiem przewijasz jeszcze ci sie przytnie onwe itemy nie potrzebne zwalone, jungla a ta jungla no kur zagrałem rankeda i mój jungler padł 3-4 razy w jungli jungla zwalona miniony za op nie da sie pullnąć choć to w sumie dobre ale i tak chujnia z grzybnią, usunięce niektórych itemów, podrożenie itemów, zwalenia warmoga itp , co jeszcze hmm aa czat ten czat ja je ja nie jestem sniperem żebym miał sokoli wzrok się w literki wpatrywał, nie moge sie skupić na grze tzn czytam i nie moge grać, fpsy spadły nowe itemki wg mnie niepotrzebne, tamte były dobre to chcą dodać, przedobrzyli, jak nic z tym nie zrobią kończe przygodę z lolem, a szkoda bo ciekawa giera :/ ale to moja opinia

Nie da rady.. Odpuszczam sobie LoLa

doczekasz sie wejdziesz i wyjdziesz, przynajmniej ja tak zrobiłem zmarnowałem 500 mb czasu już nigdy nie wejde, choć może wejde ale na pewno nie jak kiedyś

Mnie i mojego brata ten patch zniechęcił do gry. On pograł 5 minut i wyszedł z gry, po chwili się dowiedziałem, że nie będzie grał dopóki nie będzie powrotu do poprzedniej wersji bez ulepszania butów itd. Ja zagrałem 5 meczy, Wszystkie ze statami 1-3/10-15/10-20 . Wczoraj się grało przyjemnie, statystyki pozytywne koło 10/2/10 . Dzisiaj wszystko poszło się pier... wiecie .

Ja powiem tylko tyle: zjebanie lola.

Sklep nawet dobry, ale te itemy? Żałosne dodali w uj itemów, połowa wywalili, znerfofali, bez sens.

Jak tak dalej pójdzie to kończę gre.

Moim zdaniem ten patch pieprzy calego lol'a..

Az mi sie grac odechciało , i na dzien dzisiejszy mysle ze skoncze swoja kariere z lolem : ]

Ja również kończę, nie mam zamiaru uczyć się itemów, buildów, jungli itd. od nowa. Nie tylko wy uważacie ,że nowy patch jest słaby, obczajcie Elo Hell na fb.

Opublikowano

Gimbuski piszą że kończą gre w lola ze względu na patch

Gram od wprowadzenia run (tak , kiedyś run nie było) czyli S1 i wydaje mi sie że narazie LoL przechodzi na tzw. "wyższy level" , zmiany bardzo mi sie podobają , zwiekszona trudność łatwiej oddzieli noobki od prosów , zróżnicowane itemki co jest bardzo fajne , w końcu nie będziemy budować (gdy gramy któryś tam mecz z kolei tą samą postacią) ten sam , nudny build.

Zmiany fajne , chat troche za mały , interface ok , sklep jak najbardziej na + , jungla duży plus

Gówno prawda, teraz też można jechać na tym samym buildzie i wszystko będzie cacy.

Opublikowano

Gówno prawda, teraz też można jechać na tym samym buildzie i wszystko będzie cacy.

Buildu starego utrzymywać się po prostu teraz nie opłaca, bo wyszły dużo ciekawsze możlwiosći, ba, tego samego w 100% nawet się nie da, bo troche specjalizacji zostało zmienionych ...

O tyle co taką dianą cisnąłem kiedyś 21/9, teraz robie to 24/3/3, bo po prostu uważam że jest to ciekawsza alternatywa, ale to tam już ty zdecydujesz, twój styl gry i feedu ...

Opublikowano

Według mnie, jedyne dobre co tutaj dodali to ten sklep, bo dość fajnie się teraz w nim pracuję a reszta to totalna PORAŻKA, niebęde się wypowiadał co mi się nie podoba, bo tutaj dużo ludzi już to napisało ale według mnie powinno być w ustawieniach takie coś jak "ustaw stary wygląd" trochę by tylko sklep poprawili i by się spoko grało :)

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Swoją drogą, to jest przedsezon 3 tak? Czyli w takim razie, kiedy będzie sezon 3 i co będzie ze sobą niósł? No chyba że to już się nie zmieni =O?

Opublikowano

tak tak lepiej marudzić i w każdej grze składać prawie te same itemy , dla mnie spory plus patcha doda troche świeżości i alternatyw w buildowaniu . Jedynie interface troche słaby , a szczególnie czat . Zresztą po zakończeniu s1 było podobnie i jakoś było dobrze

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Mam nadzieje tylko ze dadza jakas latke bo zjadlo mi 20 fpsow ;o przydalby sie tez jakis suwak do wielkosci sklepu bo zajmuje mi caly ekran.

Opublikowano

Szkoda Mi takich ludzi ktorzy pisza, ze zjebali lola itd. Jedynie co mi sie nie podoba to spadek fps-ow ( przy moim slabym kompie to wielka roznica) no i to, ze nie widze itemkow tylko szare kwadraty, poza tym gra sie tak jak sie gralo wczesniej, jak ktos gral przed sezonem 2gim to wiedzial ze przed sezonem trzecim znowu beda wieksze zmiany.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Nowy interfejs jest według mnie okropny.

Chat strasznie mały, sklep skomplikowany, skille itp. wyglądają beznadziejnie, a do tego ten nowy brand i yi... OHYDA !

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Powiem tyle, jeśli ktoś ma wolny internet to update zajmuje sporo czasu, moim zdaniem mogliby to jakoś pakować, kilka grafik i ikonek + rzeczy dla nowego championa aż 500mb? Lekka przesada... Co do reszty to wielki plus, można teraz zrobić o wiele wiele więcej, nowe alternatywne i zwariowane buildy :D Sklep jest kiepski ale mam nadzieję, że wkrótce to poprawią. A i nie musicie pisać i płakać, że to gówno i wgl, napiszcie po prostu, że się wam nie podoba i tyle... Mamy w końcu wyrażać swoje opinie a nie płakać i hejcić jak to w naszym zwyczaju... :D Zachęcam do gry jak najbardziej :>

Opublikowano

Do sklepu trzeba się przyzwyczaić. W MORE OPTIONS mamy jakiś ohydny kolor, a czcionka ogółem jest nieco za mała.

Cieszą mnie itemki dla supportów - choć usunięcie całunu duszy boli mój build na Taricu. Wciąż płaczę po utracie Krwawych madredów, ale FoNa mi jakoś nie brakuje - mam teraz Runiczną Egidę.

Ulepszenia butów na poziom 3 - absolutnie <3

A jungla to dalej ten sam ciężki kawałek chleba, uprzyjemniony nieco nowymi itemkami i osolony brakiem HoGa.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Buciki - Fuckin ohsum.

Zmiany w HUDzie mi się zdecydowanie nie podobają, powinni dać możliwość przełączenia się na stary.

Do sklepu da się przyzwyczaić, lecz zajmie to dłuższą chwilkę.

Nowe itemy... Niektóre super, niektóre okropne, podoba mi się ta 'flaga', dobry item dla Olafka :>

Opublikowano

wg mnie na lepsze, zawsze uśmiecham się jak widzę "Trinity force: tons of damage" poza tym przyzwyczajenie się do huda nie zajmie długo jeśli ktoś często gra. tak w ogole to aż mi się coś robi jak widzę orianne na midzie która ma ciasteczko z masterek (to 50 many) ale dość fajne rzeczy dla supporta dali. jungla trudniejsza, btw co myślicie o junglowaniu skarnerem? (nadal viable?)

Masterki ogarnąłem i myślę że za dużo się nie zmieniło i nie bdzie problemu raczej.

Opublikowano

Pomysł na interfejs fajny, lecz wykonanie graficzne w chuj słabe. Nawet to za mało powiedziane.

Dobrze, że można rozwijać bardziej postacie, lecz już wolę grać w DOTE niż w LOL'a przez tego patcha...

w83od2.jpg

Opublikowano

według mnie patch całkowicie nie do przyjęcia. przed patchem w normalu miałem 120-140 fps a teraz po dodaniu nowego GUI ledwie 90-100 to jest nie do przyjęcia.

nowe itemki są dość udane lecz niektóre są zbyt op na niektórych postaciach.

Opublikowano

Trochę niektóre itemy są za dobre na postacie coś jak DFG prenerf na Evelynn, np. Teemo jest op, ale balansowanie to z czasem przyjdzie i nie będzie problemu.

Opublikowano

Powiem tak itemy są za bardzo op. Lubie 99% zmian w lolu i ta też mi się podoba zawsze coś nowego. A jungla nie jest wcale trudniejsza :C

Itemy są za bardzo op ale to się zmieni z czasem tak jak up :)

Opublikowano

mi się bardzo podobna, bo jak to mówią kto stoi w miejscu ten się cofa. jedyne co mi przeszkadza to ten czat .

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...