Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza opinia na temat nowego patcha i zmian związanych z nim!

Cay

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

1354716897-U492077.png

Jak dla mnie zmiany bez potrzeby ulepszenia butków dosyć przyjemne, menu trochę bardziej skomplikowane, wyraźcie własną opinię.

Niestety jak dla mnie te nowe itemki fajne, ale pomieszali menu, inne ulepszenia nawet ciekawe nie trzeba było tyle komplikować można było dodać to wszystko ale nie zmieniać menu.

5jJNSGS.png

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do zmian wygladu trzeba sie zwyczajnie przyzwyczaic, nie oszukujmy sie, nowy sklep jest duzo bardziej wygodny, wiadomo narazie tez sie w nim gubie ale to kwestia czasu az sie przyzwyczaje. Irytuje mnie tylko to ze sklep mam na caly ekran i nie widze nic dookola gdy go odpale. Wydaje mi sie tez ze kamera jest lekko blizej.

Opublikowano

Mnie nie odpowiada chat, jest za mały, w opcjach ustawione mam na maxa, i nadal mały.. ledwo widać trzeba sie przyjżeć mocno, i bolą od tego oczy... Jeśli tego nie zmienią, też zaprzestaję grę.

Opublikowano

Fpsy mi spadły. Tak jak miałem stałe 60-90 tak teraz mam 30-60.

Reszta dość fajnie się prezentuje, ale te menu ze skillami powinno być mniejsze.

League of Legends

Opublikowano

Menu - można się czepić ale da się przyzwyczaić, itemki - porażka zniechęciły mnie do gry, tak samo jak zmiany w jungli, nie mogli dodać jakiejś nowej mapy 5v5 albo chociaż 2-3 itemów ale nie takiej masy w dodatku usuneli Hearth of gold i force of nature i pare innych mniej dla mnie ważnych itemów. To z butami tak samo porażka za dużo tego wszystkiego, jak dla mnie League Of Legends straciło swój dawny urok.

Opublikowano

Wedlug mnie spoko. Te wszystkie zmiany ktore robi riot po prostu okazuja ich zaangazowanie w swoja prace. Czym wiecej nowosci tym lepiej :P

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Teraz rammus, hecarim i master YI na customach będą nakurwiali max movement speed. Z jednej strony fajne zmiany, z drugiej fps'y wzrosły o 10, a obraz wygląda jak totalne gówno.

Opublikowano

wg. mnie porażka, z tym menu że każdy sie przyzwyczai, ale czy my chcemy sie przyzwyczaić ? nie k**** tak zajebisty był lol a teraz jakieś ulepszenia butków nowe itemki, można i sie połapać ale ja nie chce sie łapać ja chce tak jak było łatwiej ? chyba wg was wtedy kliknąłeś sobie magia moc um i masz a nie teraz paskiem przewijasz jeszcze ci sie przytnie onwe itemy nie potrzebne zwalone, jungla a ta jungla no kur zagrałem rankeda i mój jungler padł 3-4 razy w jungli jungla zwalona miniony za op nie da sie pullnąć choć to w sumie dobre ale i tak chujnia z grzybnią, usunięce niektórych itemów, podrożenie itemów, zwalenia warmoga itp , co jeszcze hmm aa czat ten czat ja je ja nie jestem sniperem żebym miał sokoli wzrok się w literki wpatrywał, nie moge sie skupić na grze tzn czytam i nie moge grać, fpsy spadły nowe itemki wg mnie niepotrzebne, tamte były dobre to chcą dodać, przedobrzyli, jak nic z tym nie zrobią kończe przygodę z lolem, a szkoda bo ciekawa giera :/ ale to moja opinia

League Of Legends :)

Opublikowano

Dobra aktualizacja, fajne zmiany, tylko ten interfejs shopu mnie denerwuje, ale to kwestia przyzwyczajenia .

No i czat jest troche porypany, ale zmieniłem rodziałke i jest ok.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

doczekasz sie wejdziesz i wyjdziesz, przynajmniej ja tak zrobiłem zmarnowałem 500 mb czasu już nigdy nie wejde, choć może wejde ale na pewno nie jak kiedyś

League Of Legends :)

Opublikowano

Mnie się teraz jakoś tak trudniej gra ... Trochę mi przeszkadza ten nowy interfejs, bo przez niego nie mogę skupić się na grze i wydaje mi się jakby on mi tak za bardzo wszystko przysłaniał nawet jak zmniejsze go

Opublikowano

A mi ping się tak podniósł, że nie można grać ;/ Z 30/40 do 200 ;/ Też tak macie?

@TOP

Zmiany fajne ! Jedni teraz płaczą, że w lol'u coś zmieniają a jak by nic nie zmienili to o to też by płakali ... Nie można wszystkim dogodzić jednym się podoba drugim nie.

Opublikowano

Mnie i mojego brata ten patch zniechęcił do gry. On pograł 5 minut i wyszedł z gry, po chwili się dowiedziałem, że nie będzie grał dopóki nie będzie powrotu do poprzedniej wersji bez ulepszania butów itd. Ja zagrałem 5 meczy, Wszystkie ze statami 1-3/10-15/10-20 . Wczoraj się grało przyjemnie, statystyki pozytywne koło 10/2/10 . Dzisiaj wszystko poszło się pier... wiecie .

Opublikowano

Gimbuski piszą że kończą gre w lola ze względu na patch

Gram od wprowadzenia run (tak , kiedyś run nie było) czyli S1 i wydaje mi sie że narazie LoL przechodzi na tzw. "wyższy level" , zmiany bardzo mi sie podobają , zwiekszona trudność łatwiej oddzieli noobki od prosów , zróżnicowane itemki co jest bardzo fajne , w końcu nie będziemy budować (gdy gramy któryś tam mecz z kolei tą samą postacią) ten sam , nudny build.

Zmiany fajne , chat troche za mały , interface ok , sklep jak najbardziej na + , jungla duży plus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...