Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam wygląd handlarzy i broni ulegnie zmianie z tego co wyczytałem. Serwer jak pozostanie taki jaki pozostanie z małymi dodatkami takimi jak 6/7 bon na " ludzi 10 " i będzie wszystko elegancko . System Ulepszeń nieco ciekawy lecz chciałbym żebyś bardziej rozprowadził screen'y z ulepszeniami broni ! To jest moja opinia i z mam nadzieje , że nie rozparzysz tego sam tylko z całą administracją . <rotfl>

Opublikowano

Luncher się pobiera ^^ Wbije w Królestwo Jinno Nick:ZaQQ lub ZaQ

@+ Wrzucić do Polskiego Klienta czy trzeba mieć Pliki jakiegoś innego serwera prywatnego?

piszę ze zostaną zmienione

"Piszę" że zostanie zmienione ale wiadomo czy na lepsze?

30595.gif

Nie podoba się? Pierdol się!

Opublikowano

Wyjebany serwer na taki czekałem ! z pewnością zagram

Pozdro i oby tak dalej

@edit

a do kiedy ta beta?

Opublikowano

Po pobraniu tych 2 lancherów powiem tyle..

Na serwerze dropi za duzo tzw."Baxów' po 3-5 minutach gry zarobiłem 250 000 000

Druga rzecz to nie ma dodanych w lancherach obu" wszystkich zbroi bo typek stoi w m1 i ogólnie to miecz tylko stoi

Trzecia rzecz po 5 minutach gry macie okolo po 100 perel i dosc kasy by zrobic epickie eq

Po czwarte na psach w 3 minuty 37 lvl a dalej nie wiem bo zniechęcilem się grą

Kolejna rzecz to system ulepszeń "tandetny" ,do tego niepełne eq na start tylko miecz i zbroja, Brak butów wiatru,Bony na hp 10k wszystkie bony wchodzą max ogólnie to można mieć jakieś 200 na ludzi po 2h gry i jakiś 150 lvl zapewne

Stalki leżą na ziemi w m1 ogólnie to nie warto zagrać na tym serwie i jak ktoś wyżej już mówił nie warto nawet ddos-ów robić

Napisałbym coś o grafice strony serwera ale śmiać mi się chce..

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Wklejam pierw luncher 250 potem mniejszy do różnych klientów z priva i do orginalnego metka, który był na 3 stronie podany i zawsze nie widzę swojego konia ani npcetów od skilli. Co mam zrobić ? -_-

Opublikowano

Po pobraniu tych 2 lancherów powiem tyle..

Na serwerze dropi za duzo tzw."Baxów' po 3-5 minutach gry zarobiłem 250 000 000

Druga rzecz to nie ma dodanych w lancherach obu" wszystkich zbroi bo typek stoi w m1 i ogólnie to miecz tylko stoi

Trzecia rzecz po 5 minutach gry macie okolo po 100 perel i dosc kasy by zrobic epickie eq

Po czwarte na psach w 3 minuty 37 lvl a dalej nie wiem bo zniechęcilem się grą

Kolejna rzecz to system ulepszeń "tandetny" ,do tego niepełne eq na start tylko miecz i zbroja, Brak butów wiatru,Bony na hp 10k wszystkie bony wchodzą max ogólnie to można mieć jakieś 200 na ludzi po 2h gry i jakiś 150 lvl zapewne

Stalki leżą na ziemi w m1 ogólnie to nie warto zagrać na tym serwie i jak ktoś wyżej już mówił nie warto nawet ddos-ów robić

Napisałbym coś o grafice strony serwera ale śmiać mi się chce..

Jak jesteś taki mądry to sam zrób serwer i zobaczymy kto na niego wejdzie a nie obrażasz inne serwery

MPVP - Najlepszy serwer PvP w Polsce!

Opublikowano

Powodzenia z takim serwerem, co chwile wywala przez te wywalanie stracił mi epicki hełm i naszyjnik a GM nawet nie odpisze czy coś z tym zrobi czy ma wyjebane, nic zero reakcji. ;/

Opublikowano

Serwer jest w tej chwili odpalony? Bo wkleiłem tego launchera 250mb i niełączy coś.

Pobierz również nakładkę 10 MB, bo przecież IP się zmieniło.

Opublikowano

Grałem grałem,luncher do klienta pandory wrzuciłem w m1 metki biłem,logło mnie i po tym jak mnie logło nie moge wgl wejść na postać bo wywala do wyboru ch albo pisze błąd podczas łączenia się z serwerem ..

Opublikowano

Grałem grałem,luncher do klienta pandory wrzuciłem w m1 metki biłem,logło mnie i po tym jak mnie logło nie moge wgl wejść na postać bo wywala do wyboru ch albo pisze błąd podczas łączenia się z serwerem ..

@ UP

Czytaj wyraźnie

Chwilowy reset serwera żeby naprawić bugi !!

Opublikowano

To tak nie polecam grania ze względu na pvp. Na magie można mieć ~80? + na ludzi o wielece za dużo co do hp za dużo wartości ataku w nagrodach etc. Ninja i woj n1 pvp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...