Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wydaje się fajny nawet tylko mam kilka pytań czy mniej więcej macie jakieś zabezpieczenia na serwie żeby nic go że tak powiem nie roz***ał ?

I mam drugie pytanie, czy będzie jakaś strona oficjalna np. tinesha.pl ?

Opublikowano

Serwer wydaje się fajny nawet tylko mam kilka pytań czy mniej więcej macie jakieś zabezpieczenia na serwie żeby nic go że tak powiem nie roz***ał ?

I mam drugie pytanie, czy będzie jakaś strona oficjalna np. tinesha.pl ?

Od kiedy ty sie interesujesz czyimis serverami? Twoje juz Ci sie nie podobaja, a kasa na konto nie wplywa?

Tego servera nawet nie ma sensu DDosowac wiec nie wiem po co sie pytasz

Opublikowano

wszystko bylo dobrze do czasu gdy wbilem do av2 i zobaczylem co tam jest ...

ja osobiscie mam tam lagi jak ******** nie moge nic zrobic wiec postanowilem sie meczyc w av1 gdzie jest o wiele lepiej

wywalilo mnie z gry wpisuje login i haslo wlacza sie do wyboru postaci ,,klikam" start i wywala do okna logowania..

nie widac nowych zbroi broni nie ma wcale a do tego te ogolne lagi na serwie ...

gdy robilem stalke zbugowala mi sie i nie moglem z nia nic zrobic .. dopiero po relogu zaczela dzialac normalnie

nie widzialem jeszcze takiego serwa gdzie ,,gm nie moze pisac z graczem, tylko gracz z graczem moga"

% na ulepszenie eq jest strasznie maly (nie wiem ile % daliscie ale chyba 10..)

prosze o zrobienie patcha dla ludzi ze slabszym laczem takim jak ja .. w tym patchu powinna sie znajdowac zmiana potworkow w av2 na psy/wilki

Opublikowano

ja osobiscie mam tam lagi jak ******** nie moge nic zrobic wiec postanowilem sie meczyc w av1 gdzie jest o wiele lepiej

wywalilo mnie z gry wpisuje login i haslo wlacza sie do wyboru postaci ,,klikam" start i wywala do okna logowania..

nie widac nowych zbroi broni nie ma wcale a do tego te ogolne lagi na serwie ...

gdy robilem stalke zbugowala mi sie i nie moglem z nia nic zrobic .. dopiero po relogu zaczela dzialac normalnie

nie widzialem jeszcze takiego serwa gdzie ,,gm nie moze pisac z graczem, tylko gracz z graczem moga"

prosze o zrobienie patcha dla ludzi ze slabszym laczem takim jak ja .. w tym patchu powinna sie znajdowac zmiana potworkow w av2 na psy/wilki

Widac że nigdy gm-a nie miałeś a sie wypowiadasz najwięcej

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Dodaj link do klienta wkońcu bo na launch nie bd grał jak pała jakaś smętna .

Opublikowano

Dawaj klienta żydzie , od 15 godzin 22 % pobierania klienta masz ? bo na to wychodzi ...

No żeby Cię tak piekło pochłonęło ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...