Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z tym MPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To publicznie chwalisz sie że ktoś zdejmuje Ci permy chociaż łamałeś regulamin?

Brak słów by opisać jaką ciotą jesteś pewnie język masz ujebany gównem aż domyć nie możesz.

I tak to jest lizodupstwo takich ludzi nie lubi typowy "random" jak ty reszte nazwałeś.

A da się zdejmując perma zachować to w tajemnicy? ;o

Ciotą, bo umiem sobie radzić i nie muszę nikomu lizać dupy, żeby dostać unbana/unwarna?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co do lola, kolejny przykład nieodpowiednich osób na stanowisku moderatorów, ogólnie dostałem w tym dziale jakieś 20% za to, że napisałem jedyne sensowne posty na cały temat ale oczywiście jakiś gimbus moderator nie zrozumiał, zobaczył raporta od jakies cipki i odrazu wlepił warna, ale jak już mówiłem nie zamierzam się odwoływać, zbiore 100% to zrobie kolejne konto i tyle.

Team LoL'a pozdrawia :)

Opublikowano

Chyba sam nie wiesz co piszesz kolego. Radzenie sobie? W twoim przypadku to błaganie na kolanach kumpla by Ci zdjął perma jest nie fair w stosunku do jak ich nazwałeś "randomów". Jesteś żałosny. To jest żywy dowód na niesprawiedliwość administracji.

Kończę ten temat bo spam się robi.

Opublikowano

Chyba sam nie wiesz co piszesz kolego. Radzenie sobie? W twoim przypadku to błaganie na kolanach kumpla by Ci zdjął perma jest nie fair w stosunku do jak ich nazwałeś "randomów". Jesteś żałosny. To jest żywy dowód na niesprawiedliwość administracji.

Kończę ten temat bo spam się robi.

Nie, po prostu piszę "zdejmij mi bana". Ale ta administracja niesprawiedliwa. Zrozum, że jak siedzisz tu 5 lat i znasz, kogo znasz, to możesz troszkę więcej.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Forum trzymało poziom do póki w teamie był pożądek i nie było gm rozdawany bo o tak.

Szesnastoletni admin rozjebał już system.

Kokosz olał sprawe ;(

Forum trzymało porządek dopóki ludzie ogarniali ortografię.

Opublikowano

Mnie tam jebie kto,komu,za co,gdzie i kiedy daje bany/unbany/rangi/plakietki/whatever

Raz na jakis czas napisze co chce napisac,zrobie jakas beke i czekam do amnestii

Lapie mnie beka jak widze te spiny : rzaaal on tyle robil a dostal bana, rzal czemu unban,rzal za co on ma te nagrody, rzal bo moge,rzal czemu on ma html itp.

Dopoki jest beka jebie mnie 99% tego co sie tu dzieje

Opublikowano

Kiedys mialem jamniczka, zdechl. Pochowalem go, kupilem nowego psa. Jamniczek gnil, kiedy ja smacznie bawilem sie z nowo nabytym pieskiem. Smucilem sie po stracie jamniczka, byl ze mna az 10 lat, pamietam kazdy jego szczek, ruch ogonem, kazde gowno jakie narobil mi w pokoju.

Pewnego dnia moj new piesek wykopal grob jamniczka, zaczal rozdrabniac jego twarde kosci. W szoku, wlepilem wzrok w zadowolonego pieska, trzymajac ciepla kawe. Piesek z aprobata meredal ogonkiem, majac w pysku ciemna kosc jamniczka. Rzucilem kawa o beton, smiejac sie glosno. "Aport! Aport!" - wolalem. Mozliwosc zabawy z jamniczkiem jak i pieskiem doprowadzila mnie do stanu ukojenia emocjonalnego. Po dzis dzien rozkopujemy niezapomniany grob jamniczka, by na nowo odtworzac ten cudowny czas.

Mam nadzieje, ze ktos zrozumie owy tekst.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Nie, po prostu piszę "zdejmij mi bana". Ale ta administracja niesprawiedliwa. Zrozum, że jak siedzisz tu 5 lat i znasz, kogo znasz, to możesz troszkę więcej.

Pierdolony nadczłowiek sie znalazł ideologia rodem z nazizmu.

Beka z deka bo po co odstawianie szopki z permem jak za chwile dostajesz ub.

Broń sie że masz kolegów ja to rozumiem ale to świadczy o tym forum że dzieją sie rzeczy po znajomości które nie powinny sie dziać..

Blue membera pewnie ci dali za bujną czuprynę ...

Propo określania nas "randomami" w życiu realnym jesteś nim również ty dla większośći społeczeństwa a takie określenia pokazują że twój mozg ogranicza sie tylko do sfery MPC.

Rozmowa o forum, przerodziła się w rozmowe o Mateq.

Rozmowa nadal toczy sie o forum i o różnych niedogodnościach jak ub takiego ciecia.

Opublikowano

Zakończcie już swoje spory,bo mikołaj w tym roku do was nie przyjdzie,a on frajerom prezentów nie daje.

@Mateq

Nie obrazisz się jak użyje morsa ?

1354730224-U759914.png

Opublikowano

Pierdolony nadczłowiek sie znalazł ideologia rodem z nazizmu.

Beka z deka bo po co odstawianie szopki z permem jak za chwile dostajesz ub.

Broń sie że masz kolegów ja to rozumiem ale to świadczy o tym forum że dzieją sie rzeczy po znajomości które nie powinny sie dziać..

Blue membera pewnie ci dali za bujną czuprynę ...

Propo określania nas "randomami" w życiu realnym jesteś nim również ty dla większośći społeczeństwa a takie określenia pokazują że twój mozg ogranicza sie tylko do sfery MPC.

Rozmowa o forum, przerodziła się w rozmowe o Mateq.

Rozmowa nadal toczy sie o forum i o różnych niedogodnościach jak ub takiego ciecia.

Za staż na forum.

Dlaczego pokazują, że mój mózg się ogranicza do mpc? Ja umiem rozgraniczyć forumek i świat realny, więc o chuj chodzi.

Bo matek to część tego forum, czy ktoś tego chce czy nie.

@up

O morsie to do morsa, a nie do mnie. xD

Km5iG.png

Opublikowano

Za staż na forum.

Dlaczego pokazują, że mój mózg się ogranicza do mpc? Ja umiem rozgraniczyć forumek i świat realny, więc o chuj chodzi.

Bo matek to część tego forum, czy ktoś tego chce czy nie.

Beka to forum nie raz pokazało że ma zerowe poszanowanie dla czyjejś pracy w wielu przypadkach,więc soory ale nie.

Twą ułomnośc do odróżniania real/net zauważyłem po dzieleniu userów na randomów i mateqa.

Jesteś gównem który nic nie wie tylko potrafi wrzucić do tematu jakiś gimnazjalny humor żeby ci bili wszyscy pokłony.

Ten post jeszcze bardziej uświadamia żę uważasz sie za nadusera którym nie jesteś :(

QQ niezła beka z twojego rozumowania.

Opublikowano

Przepraszam za moje zachowanie. Już się więcej nie powtórzy. Przechodzę ciężki okres (menstruacyjny) :)

Opublikowano

Spójrzcie na to też z innej strony - jedni mają więcej czasu inni mniej. A forum się bardzo rozwinęło. Codziennie przewijają się tędy tysiące użytkowników. Każdy czegoś chce, połowa napisze wiadomości do GM-ów... a oni biedni mają swoje życie i nie siedzą cały dzień na forum. I tak w koło Macieju, bo następnego dnia jest tego jeszcze więcej. Więc propsy dla adminów, że w ogóle ogarniają cokolwiek!

Opublikowano

MPCFORUM - nie to samo ,,mpc'' co kiedyś.

Ślepota kokosza, panowanie kierzka.

#Za czasów panowania innych administratorów (sami się domyślcie) nie było czegoś takiego jak teraz. Obecnie rangi są w większośći nadawane po znajomości, poprzez znajomość z wybranym administratorem.

Rozchodzi się tutaj oczywiście o kierzka i jego ,,bande'' - dokładniej termiatora, farexa, marsela. Wszystko idzie po znajomościach oraz na kłamwstach i okłamywaniu głównego administratora forum - kokosza. Ma on po prostu

zaślepione oczy przez kierzka, któremu zaufał i praktycznie robi co chce. Na forum jest teraz co chwile jakaś afera, administracja nie umi zapanować nad niczym i ani razu nie było wyjaśnień przez administtracje, według nich

najlepiej by wszystko ucichło i po problemie. Przykładem rozdawaniem rang może być fakt Marsela, który dostał po 14 dniach globala dostęp do acp. Kiedyś? Kiedyś trzeba było kiilka/naście miesięcy pracować na takie wyróżnienie.

Ale cóż - ekipa Kierzka. Dodam również o Omku, który był Global Moderatorem forum, po czym elitą. Została mu odebrana, ponieważ kierzek naściemniał kokoszowi że wynosi informacje z AZ, ile w tym było prawdy? 0% Teraz otrzymał

VIPA, jednak to i tak za mało dla tego, co zrobił dla forum. Co do wynoszenia informacji, pamiętacie sprawe z teamspeakiem gdzie kierzek, farex, marselo czytali na ts3 tematy z az itp? To jest wynoszenie informacji,

ale cóż, tutaj nikt nic nie wskórał. Mógłbym tu pokazać mase innych rzeczy, ale będe się rozpisywał na kilka stron a i tak zaraz dostanę perma. Pomyślcie, jak byłoby na forum z duds i mou zamiast kierzka.

Forum jest, a raczej było wspaniałe, ludzie którzy je tworzyli, każdy użytkownik coś wniosił od siebie, nie było takiej rzeczy, ehh. Wiele projektów, inne MMT które osoby tworzące je są tylko dla rangi i plakietki.

Pamiętacie jeszcze, jak mpc miało zniknąć z sieci?

Były ddosy, nie wiadomo w 100% przez kogo przeprowadzone, ale niby przez Mounthainsa - któremu usuneli konto, to oczywiście brednie.

Niedawno była sprawa z nagraniem

Wszystko ucichło, zero wyjaśnien od administracji, a co w ten dzień się działo? Zapomnieliście?

Miał być zakaz powrotów, napisany był temat w AZ, jednak i tak co chwile któryś mod/gm wraca, robicie z moderatorów pracowników, dodajecie dni urlopu na forum maksymalne, to jest paranoja i przesada, nie płacąc im za to robicie

ich z robotników, robią to z własnej woli, a wy i tak nie widzicie tego co robią dla forum. Moderowanie działami jest czasochłonnym zajęciem, dziwie się moderatorom, że nie odejdą i mają chęć pracowania dla tych osób.

Kolejne błędy z banami, to już przerasta wszystko. Część moderatorów i globalów nie zna regulaminów, daje bany za nic bez założenia tematu a permy za posty którym należało się 5% i upomnienie najlepiej na pw.

Szkoda mi tu opisywać przykładów, ale za podanie linków do for z buildem dla postaci w grach MOBA ban, albo za link do forum o kucykach. Bany bo mogę na zawsze, bo któregoś globala zdenerwowałeś i ban.

Wiem o tym, że duża ilość osób to widzi, która wniosła dużo dla tego forum ale po prostu nie chce o tym wszystkim mówić, pozostało kilka normalnych osób w administracji, no ale cóż.

Aktualnie niestety jest zero postępów do wyjścia mpc na lepszą drogę, zero informacji od administracji, wszystko według nich musi ucichnać i będzie dobrze, brak rozwoju.

Kokosz, kiedy przejrzysz na oczy? Czy w końcu dotrzemy do Ciebie, że potrzeba zmian? Możecie dodać coś od siebie, i tyle - próbować warto, może w końcu coś zrozumie.

Opublikowano

Nie wracajmy do tego co było, bo to już nie wróci. Ciągłym narzekaniem na dzisiejszą ekipę niczego nie osiągniecie i nigdy nie dojdziemy do porozumienia taka jest prawda. Tym tematem pokazaliście, że jest problem, który nie ciągnie się od miesiąca, ale dłuższego czasu i trzeba coś z tym zrobić. Zobaczcie ilu użytkowników się wypowiedziało w tym temacie, nawet nie 5% naszej społeczności, gdzie każdy może wyrazić swoje zdanie i to jest kolejny problem. Nie bójcie się wypowiadać nawet, wtedy, jeżeli to nie jest coś dobrego, ale zachowacie pewne normy. Wspólnymi siłami możemy osiągnąć wszystko, ale.... Musi to być w 100%'tach przemyślane i mieć sens, bo, inaczej nic się nie zmieni. Piszecie, że rozwiązujemy problemu uciszaniem sprawy może tak jest nie wnikam, ale to jest jeden z najłatwiejszych i najgorszych sposobów jaki tylko istnieje, bo ludzie nie zapominają. Na forum została przyjęta zasada rozwiązywania problemów poprzez "Prywatną wiadomość" jest to dobre, jeżeli chodzi o procenty czy konflikt pomiędzy dwoma użytkownikami, bo nas nie powinno interesować to, co jest między Moderatorem, GM'em a Stefanem (( to tylko przykład )) dzięki temu powstała masa tematów w "Sugestiach dotyczących forum" (( jak sama nazwa wskazuje: Czekamy na wasze sugestie mające na celu udoskonalenie i uczynienie forum ciekawszym. Pomysły/problemy. Problemy - czy tu chodzi o konflikty? Wątpie )), które mijają się z celem tego działu a otwierają furtkę naszym wspaniały hejterom, którzy aż się palą do tego, żeby zrównać kogoś z ziemią, co nie zawsze, im się udaje a jeszcze jak temat dotyczy kogoś, kogo nie lubią to dla nich po prostu raj.

Raay#3 - Kokosz jest założycielem tego projektu i dzięki niemu mamy takie forum. Otworzył nam działy, dał możliwość wypowiedzenia się a My zamiast się z tego cieszyć narzekamy i tym oto sposobem niszczymy całą strukturę. Jeżeli to co napisałeś o znajomościach Administratora jest prawdą to jest problem, ale nikt z nas nie jest w stanie go rozwiązać, niech to zrobią zieloni. Z tymi powrotami i urlopami to masz rację, ale to nie My ustalaliśmy taką zasadę i nie My będziemy z tego rozliczani.

teraz wszyscy będą pierdolić jakie to forum kiedyś było fajne blkalskad98suo9p3[4okklmda ja mam w dupie to co tutaj się dzieje, wchodze co jakiś czas pisze to co mam na myśli i mam gdzieś czy jakieś jebane dzieciaki wstawią mi za to warna

Spierdalaj pisać gazetkę.

Co do tematu jesteście popierdoleni Obgadujecie ludzi na forum na którym oni żądzą

Cześć jestem randomem i też chcę coś napisać.

chuj.

Na wstępie przepraszam że tak ostro, i nie chcę obrazić teraz osób nie winnych ale: SAMA POPIERDOLONA PATOLOGIA NA TYM FORUM.

(( Przykładowe cytaty ))

Dziwie się, że temat jest jeszcze otwarty. Czy autorowi o to chodziło? Nie. Jeżeli nie macie nic ciekawego do napisania nie piszcie, bo naprawdę przez takie wypowiedzi wiele fajnych tematów leży w koszu czy na x stronie zamkniętych. Śledźcie temat, śmiejcie się pod nosem, ale nie piszcie takich głupot. Wy chcecie abyśmy was traktowali poważnie, prawda? To dajcie coś z siebie i zachowujcie się "Normalnie". Nie musicie się zgadzać ze wszystkimi naszymi decyzjami, ale je uszanujcie. Wytykacie nam co chwilę błędy, ale nie potraficie tego w normalny sposób przekazać tylko wyzywacie od najgorszych i macie kolejny problem, który sami sobie zrobiliście. Wybaczcie, ale ja (( nie tylko ja )) nie mam zamiaru rozmawiać z kimś, kto na starcie pisze do mnie takie PW: Cześć kurwo. Za co dostałem %? || Dlaczego dziwko ten temat jest zamknięty! || Zabije Cię!

Otrzymujemy takie wiadomości a później jest wielki płacz, dlaczego was olewamy. Nie olewamy, ale nie będziemy zaczynać rozmowy, która prowadzi do nikąd.

Zastanówcie się nad tym wszystkim, jeżeli uznacie, że to wszystko nie ma sensu i nie zmienicie swojego zachowania to nie liczcie na duże zmiany. Nie chcę was nawracać, uczyć, mówić co macie robić, bo chyba jesteście już na tyle dorośli , że doskonale wiecie, o co chodzi i co trzeba zmienić a zacznijmy od siebie a później od ekipy. Pozdrawiam i liczę na kontynuowanie normalnej rozmowy.

a teraz, żeby zdobyć modka trzeba przylizać.

Chyba włosy na głowie, nie wiesz co piszesz. Zaczynamy od kid'a, zasada jest bardzo prosta: aktywność, raporty, kultura, pomoc. LVL up to Mod i tu zaczynają się problemy: większe zainteresowanie twoją osobą (( zależy od działu )), szum w głowie, nieprzestrzeganie regulaminu co kończy się banami z kosmosu. Później są wasze pretensje, wrzucacie Moderatorów do jednego worka (( oczywiście tych co znacie to nie )), czekacie aż popełnimy błąd (( nawet ortograficzny )) i rozpoczyna się wojna.

Opublikowano

To wy nie wiecie, że przez "sławę" ludzie się zmieniają?

A na forum nigdy nie będzie równości więc po co te spiny? Administracja odbiera to tak "Pierdol, pierdol ja posłucham".

Szkoda waszych wypocin, tyle na ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...