Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z tym MPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czasami mam wrażenie, że te forum jest pełne masochistów ;-) Nie podoba się, są źli, rozgoryczeni, ale i tak tutaj przebywają. Normalna osoba, zmyłaby się stąd raz-dwa, by nie psuć sobie humoru.

Nie będę wam zamykać tematu i tym samym urywać dyskusji. Każdy ma prawo wyrazić własne zdanie, jednak moi drodzy, to nie chlew, więc nie zachowujcie się, jak świnie. Wydaje mi się, że potraficie rozmawiać na poziomie bez potrzeby wyzywania się i obrażania.

Opublikowano

lza_w_oku.jpg

Zajebiste! ♥

Czytaj spoiler

Na 3510 liter w twojej wypowiedzi, 95 znaków stanowi słowo forum,

które powtarzasz...

Słowo forum powtórzyłeś 19 razy, co stanowi ok. 3% całej wypowiedzi.

Dla porównania nawet kropek zrobiłeś mniej niż znaków przy pisaniu, "forum".

Na 3510 znaków zrobiłeś kropek 49, co stanowi 1,3%.

Popracuj nad gramatyką.

Druga sprawa... strasznie zlizałeś teraz dupę tym zajebistym ludziom, każdy ich zna i na swój sposób ocenia charakter danej osoby...

Nie musisz mówić jacy oni są... my sami wiemy ;)

Opublikowano

Czasami mam wrażenie, że te forum jest pełne masochistów ;-) Nie podoba się, są źli, rozgoryczeni, ale i tak tutaj przebywają. Normalna osoba, zmyłaby się stąd raz-dwa, by nie psuć sobie humoru.

Nie będę wam zamykać tematu i tym samym urywać dyskusji. Każdy ma prawo wyrazić własne zdanie, jednak moi drodzy, to nie chlew, więc nie zachowujcie się, jak świnie. Wydaje mi się, że potraficie rozmawiać na poziomie bez potrzeby wyzywania się i obrażania.

Ale kurwa wredna siedzimy bo są tu niektórzy spoko ludzie i fajna tematyka forum a to że administracja jest jaka jest nic na to nie poradze/dzimy chociaż młodzież gimnazjalna zawsze będzie miała jakieś problemy do administracji no chyba że wszystkim rozdamy kolorowe plakietki..

Siedziałem tu w huj czasu (pozdrawiam Gamusa dzieki kurwa za bana).

Co jest najdziwniejsze? Ludzie tu pracujący potem leci jakiś exmod itp itd a często taki pracuś ląduje z banem (no nwm. np. ja/redwolf/baksiu/ i w huj innych osób

Fajnie sie tu udzielać ale jak widze takich idiotow na modzie jak Things to mnie skręca i trace zapał do pracy na forum który już zgasł jak znicz na cmentarzu ;).Tak czy siak jest tu zajebiście tylko trzeba ubolewać przez niektórych (nie będę wytykał palcami).Kiedyś tu wróce ;).

Pozdrawia były mod CA.

Elo

Opublikowano

Fajnie sie tu udzielać ale jak widze takich idiotow na modzie jak Things to mnie skręca i trace zapał do pracy na forum który już zgasł jak znicz na cmentarzu ;)

Mnie też, ale do Things'a nic nie mam, bo nie miałam okazji zobaczyć go w akcji. ;f Dział LC jest rozwalany przez denne dzieci próbujące się popisać. Spamu tam tyle, że nie idzie ogarnąć. Ci, którzy kiedyś postawili wspólny serwer teraz mają dwa osobne i ciągle lecą wyzwiska itp. itd. I jak myślicie dlaczego nikogo tam już prawie nie ma? Zostaje Mod, KidMod, dzieciak, który nieustannie nabija sobie posty spamem oraz koleś z multi udający babę.

A! Żeby śmieszniej było - złożył jedną aplikację na korektora do MMT. Został odrzucony to napisał drugą drugim kontem.

http://www.mpcforum.pl/topic/763136-korektorciefcynka/

- pierwsza aplikacja, którą napisał

http://www.mpcforum.pl/topic/764462-korektorgerb/

- druga, gdzie nie popełniał tych błędów, co w pierwszej

I CO? NIKT NIC Z TYM NIE ZROBIŁ! Kiedyś chyba było większe poszanowanie do zgłoszeń użytkowników. Bo przepraszam, ale to nie jest uczciwie, aby składać 2 podania do MMT, gdzie każdy może złożyć jedno na miesiąc. I w ogóle podobno multi acc jest banowane, a jakoś Wredna nie raczyła mi odpisać. A przecież wystarczy sprawdzić po IP? Ah, żałuję, że wykasowałam PW ze skrzynki to bym screena wrzuciła.

Opublikowano

Jpd normalnie jesteście żałośni. Przez wasze żale aż się wzruszyłem... Life is brutal dorośnijcie.

Jest jedna broń na takiego admina/moda/kidmoda/i co tam jeszcze/ bez smyczy wiecie jaka? HEJT.

Zamiast pisać takie pedalskie tematy w którym piszecie swoje żale a drudzy liżą dupę aż czarno robi się w tym temacie zróbcie coś z tym. Bo nie ważne co napiszecie ale randomy takie jak w większości wy ich nie obchodzicie. BUJA panowie.

Opublikowano

A ja bym dawał rangi od 18-stki.

Skan dowodu + rozmowa na TS by sprawdzić czy ktoś jest ogarnięty i po problemie.

Nie koniecznie. Czasami taki 15-sto czy 16-sto latek jest bardziej ogarnięty niż ktoś, kto ukończył osiemnastkę. Pamiętajmy, że nie wiek ma decydować o tym, ale sposób w jakich ten ktoś podchodzi do stanowiska, pracy etc. Aczkolwiek za rozmową na TS/Skype jestem jak najbardziej za.

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że najwięcej do powiedzenia mają randomy, które są na forumku <rok.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@Mateq

Randomem też jesteś lizanie dupy w ts nie czyni Cię jakimś porządnym userem.

@Top

Jest sens dalej prowadzić ten temat?

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że najwięcej do powiedzenia mają randomy, które są na forumku <rok.

ja akurat siedze tu dośc długo lizodupku :**

Opublikowano

Mateq, to, że ktoś jest na forum od roku, to nie znaczy, że jest gorszy.

W ciągu tego roku, mógł zrobić więcej niż te przez X lat, ale to szczegół.

Ja nie chce tutaj żadnego hejtu itp.

Ale jest jakiś % na tym forum, co są tutaj po to, aby kogoś hejtować, nie wiem czy tym się dowartościowują.

Nie ma w tym sensu, jeżeli ktoś zasługuję na pochwałę, to Lubie To, oraz go chwalę, a nie hejtuje,że w tej pracy jest to źle i to...

To czemu Ty tej pracy nie zrobiłeś.

Na tym forum są ludzie na prawdę, spoko... Zawszę pomogą, jeżeli tylko mogą. Pochwalą Cię, oraz wspierają. A są także hejterzy, a dla Was Kutas do Dupy !. Sory za wulg

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

ja akurat siedze tu dośc długo lizodupku :**

@Mateq

Randomem też jesteś lizanie dupy w ts nie czyni Cię jakimś porządnym userem.

Dlaczego niby miałbym być lizodupem? Na tsie nigdy nie byłem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Permy sie same nie zdejmują ;)

Same nie, ściąga mi je dobry kolega z grona administratorów, a co? Posiadanie kolegów, którzy ci pomagają to lizodupstwo? ;o

Km5iG.png

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że Mateq, który jest tu od kilku lat, rzadko kiedy miał coś do powiedzenia, a jeżeli już miał, to było to na poziomie ślimaka wodnego.

Nie kieruj się datą rejestracji tego konta, forum penetruję od 4 lat, może krócej niż Ty i może inni również są tu młodsi, ale lepiej mieć trochę do powiedzenia i to powiedzieć niż do powiedzenia mieć dużo, a siedzieć cicho, jak mysz pod miotłą. Zresztą to, co się tu dzieje, a przede wszystkim działo (i ma wpływ na to, co widzimy dzisiaj) widać jak na dłoni.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że Mateq, który jest tu od kilku lat, rzadko kiedy miał coś do powiedzenia, a jeżeli już miał, to było to na poziomie ślimaka wodnego.

Nie kieruj się datą rejestracji tego konta, forum penetruję od 4 lat, może krócej niż Ty i może inni również są tu młodsi, ale lepiej mieć trochę do powiedzenia i to powiedzieć niż do powiedzenia mieć dużo, a siedzieć cicho, jak mysz pod miotłą. Zresztą to, co się tu dzieje, a przede wszystkim działo (i ma wpływ na to, co widzimy dzisiaj) widać jak na dłoni.

Ach, czyli sugerujesz, że zawsze siedziałem na dupie i nie mówiłem co mi się tu nie podoba? xD

@down

No jak to kurwa nie, czytać i wnioskować jeszcze umiem.

Km5iG.png

Opublikowano

Nie, nigdzie tego nie napisałem, a jeżeli zasugerowałem (a tego nie dostrzegam), to nieświadomie :ninja:

@UP

No najwidoczniej nie umiesz.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Same nie, ściąga mi je dobry kolega z grona administratorów, a co? Posiadanie kolegów, którzy ci pomagają to lizodupstwo? ;o

To publicznie chwalisz sie że ktoś zdejmuje Ci permy chociaż łamałeś regulamin?

Brak słów by opisać jaką ciotą jesteś pewnie język masz ujebany gównem aż domyć nie możesz.

I tak to jest lizodupstwo takich ludzi nie lubi typowy "random" jak ty reszte nazwałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...