Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z tym MPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauwaz, ze kazdy nowy uzytkownik dodaje nowa cegielke. Piszesz, ze niektorzy kidmodzi i modzi uwazaja sie za lepszych chociaz niektorzy uzytkownicy maja 10x dluzszy staz niz oni. Co ma jedno wspolnego z drugim? Modzi i kidmodzi sa wybierani ze wzgledu na wiedze a nie staz (chociaz trzeba miec minimum miesiac stazu - chyba ;d). Co do tych banow i warnow, to juz wiele global modow pisalo, ze takie sprawy wyjasnia sie na pw. Patrzac na to co piszesz, wychodzi ze jestem idealnym kidmodem, bo mam dlugi staz na forum... Bez sensu. Nie wiem jak inni ale ja tak to zinterpretowalem ;)

Pozdrawiam ;d

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napiszę jak to wyglądało z mojego punktu widzenia.

Jak zaczynałem przygodę na tym forum (( 22 grudnia będzie 2 lata )) to niczego się nie spodziewałem. Byłem użytkownikiem, który pomagał, pisał tutki, dodawał cheat'y, itd. . Po prawie roku czasu postanowiłem napisać podanie na kid'a albo się uda albo nie, ale warto spróbować nie miałem nic do stracenia. Udało się za trzecim czy czwartym razem. Pomyślałem sobie mają zasady, których się trzymają fajna sprawa, bo pierwszy raz się z tym czymś spotkałem, ale, im dłużej w tym siedzę i przyglądam się osobą wypowiadającym się na forum to zasady zeszły na drugi plan. Ze strony Moderatora nie otrzymałem żadnej pomocy, dochodziłem do tego wszystkiego sam i dziś jestem z tego zadowolony. Z nikim się nie zaprzyjaźniłem i nie będę tego robił, bo tego nie potrzebuję. Siedzę już ponad rok na jednej randze i mało osób mnie zna, dlaczego? Bo rzadko się wypowiadam, robię to z konieczności, ale i tak większość mnie nie rozumie. Czasy się zmieniają, niektórzy z was można tak powiedzieć, że tu dorastali taka jest kolej rzeczy i to jest fajne. Liczba użytkowników jest ogromna i nie jest łatwo zapanować nad taką ilością ludzi, którzy mają różne charaktery, inne podejście to pewnych spraw, ale z każdym można dojść do porozumienia wystarczy tylko chcieć i być cierpliwym. Wymieniłeś tutaj parę osób, które znasz i szanujesz, ale każdy niezależnie od rangi, ilości postów dał coś z siebie dzięki czemu mamy tak ogromne forum i z tego powinniśmy być dumni, bo forum ma już swoje lata i będzie tak długo, jak będą na, nim ludzie i to jest piękne. Nie narzekajcie na Administracje, na ich zmiany, podejście do was, ale Oni nie robią tego na złość, chcą aby to wszystko miało ręce i nogi. Fajnie się wspomina dawne dzieje, ale ilu było w tych czasach użytkowników? Mniej niż dziś, Piszecie temat na Moderatora, że dał bana podając powód "xxx" miał słabszy dzień i tyle, ale to nie zmienia faktu, że popełnił błąd do którego się przyznał. Wyzywacie nas od różnych co my wam zrobiliśmy? Nie mogę zrozumieć tego ile w ludziach jest nienawiści, chamstwa gdzie w rzeczywistości taki osobnik może być szarą myszką jak się tupnie to ucieka a na forum rycerz. To jest odwieczny problem nie tylko tutaj, ale tak jest wszędzie gdzie czasami nie można normalnie porozmawiać z drugim człowiekiem. Chcecie zmienić pewne zasady panujące na forum, ok nikt wam tego nie zabrania, ale Wy też dajcie coś z siebie, tyle.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To co napisałeś, jest fajne.

Każdy z nich był kiedyś zwykłym użytkownikiem, zaryzykował, a teraz jest Tym kim jest. Zgodzę się z tym, nie powinniśmy się bać, napisać podania :) Warto spróbować, a jak nie spróbujemy to możemy tylko się domyślać i żałować, że nie pisaliśmy ;),

Mówisz, że nie udzielasz się za często. Może dlatego, że robisz to tylko w konieczności, dajesz szansę innym na pokazanie się z dobrej strony, co jest fajne :)

Chociaż myślę, że na tym forum nie powinno być hejtu etc. Mamy sobie pomagać, a hejtować się....

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Tak sobie zaspamuję, czemu piszesz "nie, którzy" zamiast niektórzy?

Poza tym, niczego nie zmienisz.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

thumbs-up-lady-cool-story-bro-aTDGo6.jpg

teraz wszyscy będą pierdolić jakie to forum kiedyś było fajne blkalskad98suo9p3[4okklmda ja mam w dupie to co tutaj się dzieje, wchodze co jakiś czas pisze to co mam na myśli i mam gdzieś czy jakieś jebane dzieciaki wstawią mi za to warna

Opublikowano

MPC jest zajebiste, tylko trzeba przebywać w odpowiednim do siebie towarzystwie i nie spinać się. Wkurza mnie takie głupie gadanie człowieka, który nic na tym forum nie osiągnął, ale gada i wie najwięcej. Zaraz pewnie napiszesz że mógłbyś mieć każdą rangę na tym forum, no to czemu jej nie masz? Tak samo jest z ludźmi zdegradowanymi, tacy mili a nagle hejty. Polaczkowa mentalność, wieczne narzekanie, zamiast się ruszyć i coś zdziałać ;>

Opublikowano

sratatata

ludzie się zmieniają chwili nie zatrzymasz (zakładam, że to kolejny płacz o zuą administrację)

nie ma mojego nicku to nie czytam

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

No to jedziesz... składaj podanie na moda LoLa no i pośmiejemy się z ciebie... ciekawe jak byś ty ogarniał jeden z największych działów na forum...

Pozatym warny daje za to jak łamie regulamin. Jak masz wonty to pisz do GM'a na pw a może mu dadza degre...

YOU : spoko, dopisz antixa xD

Lol to jeden z największych działów na forum ? hahaha.

Parę osób trzeba wykreślić z tej "elity" ale nie będę mówił kogo zostawię to dla siebie ;-)

nie chcę mi się czytać reszty postów bo to zbyt nudne.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

na forum jestem od 2010 roku od listopada

nie moge powiedziec ze sie nic nie zmienilo , nawet sporo sie zmienilo

niestety , tak jest nic nie poradzisz

przykro

Spierdalaj pisać gazetkę.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Zacznijmy od dzisiaj jak najlepiej pracować dla tego forum :)....

Ja tylko przypomniałem, już nie chce mi się pisać do Was, hejterzy :)

Zacznijmy pracować :) nad lepszą przyszłością forum...

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Lol to jeden z największych działów na forum ? hahaha.

Parę osób trzeba wykreślić z tej "elity" ale nie będę mówił kogo zostawię to dla siebie ;-)

nie chcę mi się czytać reszty postów bo to zbyt nudne.

a co do lola, kolejny przykład nieodpowiednich osób na stanowisku moderatorów, ogólnie dostałem w tym dziale jakieś 20% za to, że napisałem jedyne sensowne posty na cały temat ale oczywiście jakiś gimbus moderator nie zrozumiał, zobaczył raporta od jakies cipki i odrazu wlepił warna, ale jak już mówiłem nie zamierzam się odwoływać, zbiore 100% to zrobie kolejne konto i tyle.

Opublikowano

Zacznijmy od dzisiaj jak najlepiej pracować dla tego forum :)....

Ja tylko przypomniałem, już nie chce mi się pisać do Was, hejterzy :)

Zacznijmy pracować :) nad lepszą przyszłością forum...

Pierdolenie o szopenie. No proszę Cię. Po co się starać, jak i tak za powiedzenie prawdy masz bana? Nazwanie kogoś śmiesznym jest obrazą, pisanie "wypierdalaj", jeśli się ktoś wpierdala w nie swoje sprawy - chamstwem. No to do chuja pana, z takim podejściem nie ma co liczyć na poprawę. Z resztą forum jest na tyle rozwiniete, że nie trzeba go rozwijać. Wszystkie dodatkowe kolorki, plakietki i tym podobne gówna tylko je psują. Podziwiam pracę wcześniejszych administratorów, globali, modów, cheaterów, jednak jak teraz dwóm osobom zapierdoliłoby się zielony i jasnozielony kolorek, byłoby pięknie. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

te forum to nie to samo co dwa lata temu teraz wszystko opiera się na dwóch slowach "bo moge" , kiedyś to była faza jak się tu siedziało teraz to tylko forum i tyle różni się od innych że ma więcej userów.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Moje pierwsze konto zarejestrowałem w 2009, to jest moje kolejne i też nie jestem tu od miesiąca, założę się, że większość osób, które teraz czytają mój post pewnie nawet mnie nie znają. Nie czuję się lepszy, czuję się tylko wkurwiony, że jest tu pełno dzieciaków znających się na wszystkim, udają dorosłych i bawią się w hejterów.

Gdybym był administratorem do regulaminu globalnego dopisałbym taki akapit:

"Osoby, które hejtują i są trollami mają bardzo brzydkie ryje, są małolatami z gimnazjum i na czole mają więcej pryszczy niż włosów na jajach" To pewnie by troszkę ostudziło forum. A jak to nie będzie działać za kilka tygodni wymyśliłbym jeszcze lepsze zdanie, które ubliżałoby frajerom.

Nie przeszkadzają mi gimnazjaliści, ale to właśnie większość z nich psuje to forum.

Pozdrawiam Mateusz

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Propsy..w praktyce jestem tutaj od 2008 i te zmiany jakie tutaj wystąpiły nie jednego do grobu zabrały ;) (Mam na myśli ich rangi C_C)

(Czyt.)

2008 zrobiłem acc i malutko co się udzielałem, 2009 full udział i przy tym hejt. Początki z grafiką > beka w dziale Ca xD 2009/2010 zakumplowałem się z częścią działu w tym z Lenem. Cóż według twoich tez z tym hejtem i modem za byle gówno, muszę się zgodzić z tym ;) Ja abym dostał kida wtedy musiałem pokazać całemu działu CA że mi zależy, że potrafie się poprawić//być ogarnięty. Wgl. aby do tego dojść to było hardcore a teraz ? Piszą aple jeb kid dafuq...ale trudno się mówi.Wtedy był jeszcze Mou admin, Duds, Makinek ;) A teraz ? Taki Kierzek...aż czasem mnie skręca za co oni mają te rangi. Owszem spotykałem takie osoby co miały moda np.Lol'a a gówno o nim wiedziały jedynie tematy zamykał i raport robił - pozdro, (w tej sytuacji był 1 z 2 modów więc jakiś ten obowiązek był pokazania tej wiedzy). Różnie było w tamtych czasach || Szczególnie dużo poprzez wytykanie mi błedów dużo się nauczyłem - pozdr. dla całego (starego) teamu Ca ;)

Teraz to teraz, kiedyś to było kiedyś - nie ma co opłakiwać - padła potęga, i nikt tego już nie zmieni ;) Gimbusy za rangi się wzieli, to dzieje się swoje, lecz są ogary nieliczne na forum np.Piecu,Czarq etc.szczere pozdro. dla nich i powodzenia ;)

~ Pozdro. Maxiu

1358504244-U713459.png

Opublikowano

Eh, to forum..

zarejestrowalem sie tu 3 miechy temu bo zauwazylem ze w po googlowaniu google czesto dawalo mi odnosniki wlasnie tu.. po zarejestrowaniu odkrtlem ze to forum to wiecej niz forum. To nie moderatorzy, ktrzy bezdusznie daja bany, to nie userzy piszacy suche posty i nabijajacy sobie rangi. To cos wiecej niz forum o czitowaniu, to miejsce zawierania znajomosci, tutaj rozwiazesz wszystkie problemy, wyplaczesz sie strata dziewczyny na pogaduszkach, posmiejesz sie z trolli. Tutaj zdobeda uznanie innych twe mapy, serwery, nikt nie bedzie cie hejtowal za piraTy, tutaj znajdziesz takich samych ludzi jak ty ktorzy znaja sie na internetach i nie sa gimbuskami. To forum z klimatem jakim nie moze sie poszcycic zadne inne. Wejdzcie chociaz na forum.minecraft.pl, poczytajcie sobie setki postow "pirat, wypi$rdalaj", zobaczcie sobie jacy tam sa wredni i bezwgledni modzi (moxfil chociazby). To typowy przyklad nieudanego, bezdusznego i zamknietego forum. I pamietajcie, ze mimo tych wszystkich niesnasek nigdy sie takim nie staniecie.

Pisane z komorki, spojrz w moja sygnaturke i nie komentuj pisowni ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Przeczytałem wszystkie posty i mam prostą recepte dla Was, niezależnie czy bywalec czy nie - dobra komputerów ogarnęła młodzież. Dalej - na forum przeważa podwiek. Dalej - forum przechodzi na forum podwieku (gimbazjum albo nawet podbazjum). Dalej - bywalcy popuszczają stolec na widok tego co się dzieje. Dalej - forumowicze (wiemy już o kim mowa) oskarżają bywalców o hejt, krytykę i brak umiaru. W pewnym momencie forum sie spopuralyzowało i to było nieuniknione. Czasy się zmieniają...

Bywalec
Opublikowano

Ja się zastanawiam po co na MPC są te regulaminy, jak i tak każdy robi co chcę i posiada swój własny.

Mam nadzieję, że może w końcu sytuacja się poprawi i będzie lepiej, a nie gorzej.

Greetings.

16226_150_500_Moj-Swiat-Moje-Kredki.jpg

Opublikowano

No to jedziesz... składaj podanie na moda LoLa no i pośmiejemy się z ciebie... ciekawe jak byś ty ogarniał jeden z największych działów na forum...

Pozatym warny daje za to jak łamie regulamin. Jak masz wonty to pisz do GM'a na pw a może mu dadza degre...

YOU : spoko, dopisz antixa xD

Sam wiem po sobie, że ogarnięcie działu nie jest trudne. Byłem trochę na tym forum moderatorem i w różnych działach.

Nie wiem po co liżesz. Nie wiem jak jest teraz na tym forum, ba nawet nie chce wiedzieć. Forumek się skurwił dawno temu, kilka ludzi może trzyma na nim poziom.

g0Tef.jpg

Opublikowano

a340fb61ee3c540e22cbccb58c936f75.jpg?1329436148

Ah to Wy należycie do tej grupy, która nic nie robi? :)

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Moje pierwsze konto zarejestrowałem w 2009, to jest moje kolejne i też nie jestem tu od miesiąca, założę się, że większość osób, które teraz czytają mój post pewnie nawet mnie nie znają. Nie czuję się lepszy, czuję się tylko wkurwiony, że jest tu pełno dzieciaków znających się na wszystkim, udają dorosłych i bawią się w hejterów.

Gdybym był administratorem do regulaminu globalnego dopisałbym taki akapit:

"Osoby, które hejtują i są trollami mają bardzo brzydkie ryje, są małolatami z gimnazjum i na czole mają więcej pryszczy niż włosów na jajach" To pewnie by troszkę ostudziło forum. A jak to nie będzie działać za kilka tygodni wymyśliłbym jeszcze lepsze zdanie, które ubliżałoby frajerom.

Nie przeszkadzają mi gimnazjaliści, ale to właśnie większość z nich psuje to forum.

Pozdrawiam Mateusz

Co tam u mamusi ?:)

Co do tematu jesteście popierdoleni ;) Obgadujecie ludzi na forum na którym oni żądzą :ninja:

Opublikowano

Przeczytałam post autora i dalej mi się nie chciało prawdę mówiąc. Jednak powiem Ci, że wiem jak to jest. Ja na MPC siedzę od 22 grudnia 2011, czyli niecały rok. Gdzie przez większość czasu nie udzielałam się w ogóle, albo udzielałam się w dziale LC, więc masz rację - nie znam początków i fundamentów forum. Ale rozumiem jakie jest Twoje rozczarowanie... Powiem Ci na takim przykładzie: jak zaczynałam grać w LC (na globalu PL) to było chwilę po zakończeniu beta testów. Ludzie byli cudowni - z każdym szło się dogadać, pomagali sobie nawzajem. Oczywiście były wojny i bitwy, ale czysto na podłożu zabawy. Każdy traktował LC jak grę, rozrywkę i relaks po ciężkim dniu. Później ludzie zaczęli robić się zawistni, ci którzy dorobili się czegoś gnębili tych, którzy mieli mniej, dziewczyny zaczęły się oddawać za itemy i cash (brzmi tragicznie, ale takie są fakty). Ja rzuciłam global jednak chciałam wrócić. Ale po tym co usłyszałam od mojego znajomego (z osiedla, żeby nie było) to ręce mi opadły. Naprawdę myślałam, że to tylko wymysły i ludzie nie postradali zmysłów, ale jednak wszystko to, co pisali i mówili okazało się prawdą.

A MPC... hmm... mam trochę zastrzeżeń, ale to raczej drobnostki. Uważam, że niektórzy mają moderatora niesłusznie, że niektóym należałby się banik (chociaż na 7 dni), ale co ja mogę? Bo pisanie nie pomaga.

Opublikowano

powiem szczerze że masz rację ale nie we wszystkim.

Są tacy modzi którzy w 2 miesiące zrobili więcej dla tego forum niż inni w 2 lata. Np. Antix... Jest GM'em i on na tym forum do końca grudnia zrobi więcej niż np. ja do końca next roku.

Nie tyczy się to każdego że dostaje rangę za nic. Ja wiele nie zrobiłem , zobacz datę mojej reje. Kida dostałem za pomoc a nie chitowanie od 2009 roku na forum. Jestem na nim rok i znam kilku kozaków jak i ,, noobów ''. Nie będę tu wymieniać modów którzy na nich nie zasługują ( sorki ale są tacy ) lecz wymienie tych którzy coś robią ...

Antix

czarq.

Istny

Wredna

Haruki

Things ( chyba xD )

No i oczywiście mój kumpel Barycz

To są osoby które zasługują na wyrurznienie ...

OMG, o czym ja wogóle napisałem xD

sorki za spamik xD, sie rozpisałem xD

odejmij wredna ktora sie wpierdala do wszystkiego a na koniec nic nie wychodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...