Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z tym MPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up +1

@TOP wdłg. mnie ja osobiście po banie (za nic xD) i degredacji (za trolling na gg ;/) czyt. takie pierdoły nie przejmuje//nie wnikam w życie forum tak jak kiedyś.

Były takie osoby co potrafiły pomóc w potrzebie, rozumiały twój ból etc. i mam do takich szacunek do dziś, bywały też takie co "udawały koleżeństwo" prosiły Cb o pomoc wszelaką a potem wypierdalały Cb na zbity pysk z śmiesznym banem ;) Odkąd kokosz przestał ingerować w życie forum w sposób (mam na myśli) zmian adminów na normalnych lub wymiany gmów, stał się tutaj syf..syf i gimbaza ;x

Takim gm'em co tylko bany rozdaje, ni pomoże w dziale gdzie potrzebuje pomocy lub wywala ludzi za nic to można zajebać tylko o ziemie (nie nie mam na myśli RMCF'a)

- nic i tak nie zrobicie tym swoim płaczem np.Mateq - owszem mam świadomość że byłeś tu przedemną, pisałeś regulamin i wiele zrobiłeś dla tego forum, lecz KURWA nie będe ja/czy inni jakiś specjalnych pokłonów Tb sprawiać ;)

Osobiście ja wam powiem - róbcie jak chcecie, możecie mieć moda/kida ale Gm'om nie ufajcie ew. nie wszystkim pzdr. A to co z MPC się dzieje to i tak tego nie zmienicie xD

1358504244-U713459.png

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co ma sie dziać? działa normalnie :P

@top

jest jak jest tego nie zmienicie odkąd spadło zainteresowanie administracji użytkownikami i sprawami forum panuje tutaj hejt,wyzwiska, brak stosowania sie moderatorów bo regulaminu oczywiście nie mam na myśli wszystkich.

Sam bym chciał żeby wróciły czasy choćby nawet z początku 2011r.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Dzien dobry, ja jestem taki sobie chlopek z malej wsi. U nas malo kto posiada takowe dewiacje seksualne jak ja, no wiecie, te lizanie dupy co tak ciagle przytaczacie... Po prostu to lubie, i chcialbym sie dowiedziec czy jest ktos chetny na spotkanie, bo sami wiecie, jestem z malej wsi, a malo o tym wiem, chcialbym troszku pocwiczyc, nauczyc sie czegos wiecej, bo tak to marnuje sie na tej wsi, tak bardzo marnuje, a widze tutaj duzy potencjal, niektorzy z was az mnie nakrecaja! Wasze umiejetnosci lizania dupy sa wyobrazalnie majestatyczne. Wilgotny jezyk na spoconej i slonej od potu pupci, mrau. Wiecej info na PW!!!!!

PS: Zaplace za dojazd PKSem, darmowy nocleg i pierogi mamusi ZA DARMO! Nie szukam sponsora, tylko drugiej polowki o tym samym guscie, mojego mentora, guru, mastera, mistrza jedi.

Dziekuje, Andrzej Golota.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Co się ma niby dziać?

MPC rośnie w siłę hejterów (^^) oraz analfabetów.

Chyba wannabe hejterów i unsuccessful trolli.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie, po prostu piszę "zdejmij mi bana". Ale ta administracja niesprawiedliwa. Zrozum, że jak siedzisz tu 5 lat i znasz, kogo znasz, to możesz troszkę więcej.

Aha. Czyli jakbyś napisał "obci**nij mi" to też od razu na zawołanie masz ? Wychodzi na to że tu wszystko jest po koleżeńsku... , więc po *olere są regulaminy itp. skoro ty możesz sobie pisać co chcesz jak po chwili napisze do *uj wie kogo i masz 0% Gdzie tu sprawiedliwość ?

W takim razie ja chce zwrotu Murzyn Membera za wysłane ponad 1k raportów.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Aha. Czyli jakbyś napisał "obci**nij mi" to też od razu na zawołanie masz ? Wychodzi na to że tu wszystko jest po koleżeńsku... , więc po *olere są regulaminy itp. skoro ty możesz sobie pisać co chcesz jak po chwili napisze do *uj wie kogo i masz 0% Gdzie tu sprawiedliwość ?

W takim razie ja chce zwrotu Murzyn Membera za wysłane ponad 1k raportów.

A czy ktoś powiedział, że na tym forum nie ma koleżeństwa i, że jest sprawiedliwość?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

A czy ktoś powiedział, że na tym forum nie ma koleżeństwa i, że jest sprawiedliwość?

Czy jest sprawiedliwość?

Myśle że gdybym jakiemuś Globalowi+ zadał pytanie czy jest sprawiedliwość na forum odpowiedziałby twierdząco.

Są ludzie którzy pewnych rzeczy nie przyswajają ;)

Opublikowano

Koleżeństwo , a być obiektywnym w stosunku do każdego usera(czyli sprawiedliwym) to dwie różne rzeczy.Chwalisz się jak idiota tym że admin zdejmuje ci % . o.O I tu tym bardziej utwierdzasz nas w tym że po co są zasady jak ty należysz do grona tych co robią co chcą czyli "bo moge" , a skoro nie ma sprawiedliwości co niestety przynaje racje to po co te regualminy ? Sam to napisałeś.

Ja jak byłem modem dawałem warny nawet tym osobom co bardzo lubiałem i znałem od dawna bo zasłużyli wg. regulaminu. Nie wiem jakiemu adminowi przylizałeś tak mocno że jesteś "tu lepszy od wszystkich" , ale on i ty to dla mnie największe randomy jakie są na tym forum.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Właśnie tacy jak Emce.jpg, psują to forum :)

To, ze nie rozumiesz przeslania jest tylko i wylacznie twoja wina. A teraz, wybacz, ale musze wrocic do psucia tego forumka.

kh4xi.jpg

Opublikowano

To nie "hejterzy i analfabeci" niszczą te forum tylko ludzie tacy jak Mateq. Ile razy dziennie obciągasz "kolegom" z ekipy?

Miałem już tu nie pisać ale cóż... powstrzymać się nie mogłem.

Opublikowano

@Mateq

Nie obrazisz się jak użyje morsa ?

1354730224-U759914.png

mors jest mój i będzie na zawsze, a mateq może mu tylko stopy całować ( a to że on nie ma stóp, nie ma tu nic do rzeczy)

chciałbym pozdrowić najlepszych kolegów z forumka takich jak emce mroziak pan-legacki chorazy matek fejk i tyle chyba dzieki za uwage

a tutaj muzyczka na swieta:

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

chciałbym pozdrowić najlepszych kolegów z forumka takich jak emce mroziak pan-legacki chorazy matek fejk i tyle chyba dzieki za uwage

Również pozdrawiam.

Km5iG.png

Opublikowano

Nie, tylko nie, którzy nie znają tych osób, oraz nie wiedzą jak ciężko pracowały na swoje stanowisko oraz na wizerunek tego forum... A teraz żeby zostać moderatorem wystarczy wysłać parę zgłoszeń etc... Oni zapierd***... Oczywiście nie wszyscy się teraz obijają :)

Ale wymagania powinny być większe, np z tego powodu, żeby nie byle kto zostawał KidModem, a potem Moderatorem :)

Uwierz mi , ze wiem jak wygladaly takie rektuacje bo nie dostalem sie na kida za 1,2,3,4,5,6 ani 7 razem wiec nie pierdziel glupot. Teraz oczywiscie jest latwiej ale trzbea liczyc sie z tym , ze przybywa tutaj coraz wiecej ludzi.

Opublikowano

a tutaj muzyczka na swieta:

Papiez sie tez tak wywyzszal, ale umarl XDD [chodzi o to, dla tych co nie rozumieja, bo jest tutaj takowych wielu, ze wywywzszanie sie nie jest dobrym pomyslem, gdyz i tak wszyscy umrzemy, jak papiez. Wtedy zas, bedziemy bardzo, ale to bardzo nisko.]

Z powazaniem, Mors.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Ten DISS na Kokosza tez dobry ;D. "pikselowy świat"

@TOP Bardzo fajny temat, ale jeden chyba wam wystarczy. Jutro idę do kościoła w kwestii bierzmowania pomodlę się za was takie wsparcie też wam się przyda.

Opublikowano

Papiez sie tez tak wywyzszal, ale umarl XDD [chodzi o to, dla tych co nie rozumieja, bo jest tutaj takowych wielu, ze wywywzszanie sie nie jest dobrym pomyslem, gdyz i tak wszyscy umrzemy, jak papiez. Wtedy zas, bedziemy bardzo, ale to bardzo nisko.]

Z powazaniem, Mors.

czarny humor, daje like

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...