Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z tym MPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Na wstępie od razu mówię, że nie chce tutaj nikogo urazić, ani forum, ani użytkowników tego forum.

Więc tak.

Słuchajcie, kiedy zarejestrowałem się na MPC było to dokładnie w Październiku 2009 roku, rok po tym jak rozpocząłem przygodę z grą Metin2. Hmm, można nawet powiedzieć, że dzięki tej grze, "przywiało" mnie na to forum, chęć ułatwienia sobie gry.

Na forum może nie pisałem tak dużo postów jak teraz, gdyż miałem nie co mały zakres wiedzy w temacie Metin2 :)

Na forum nie było tylu działów co teraz :) Było o wiele mniej.

Każdy, użytkownik, który zarejestrował się na tym forum, dołożył jakąś cegiełkę do rozwinięcia się tego świetnego forum.

Kiedy wszedłem na to forum, pierwszy raz ściągałem tylko cheaty. Lecz po troszeczkę dłuższym czasie Czyli od Stycznia 2010 zacząłem się bardziej przyglądać forum, nawet pisałem jakieś posty, pomagałem niektórym :)

Poznałem tutaj wiele fajnych osób.

Merkon, super osoba, zawsze mogłeś z nim pogadać o wszystkim, stworzyciel Projektu EvoniS (Eleonor).

Mounthains, trudy orzech do zgryzienia, twardy charakter, jeżeli jednak twoja praca na tym forum zasługiwała na miano, KidModeratora, Moderatora lub innych rang, przyznawał Ci ją pierwszy.

Rodimop, śmieszny koleś, zawsze coś musiał powiedzieć i się wtrącić, ale... czasami to pomagało, ogólnie lubiłem go :)

x070x, pamiętam jeszcze Twoją Aplikacje na KidModa Metin2, na prawdę wykonałeś świetną pracę na tym forum :)

Makin, spoko koleś, jeszcze jak pomagałem Merkonowi, próbował pomagać ;D. Zawsze do pogadania.

D&G, kiedyś jak dobrze pamiętam miałeś Global'a, nigdy nie wchodziłeś w potyczki, z pozoru spokojny, chociaż czasem się wkurwi****.

Lenartu, zapomniałem, zawsze pomocny, moja dawna "psiapsiuła"

Istny, na forum od nie dawna, bo od kwietnia, ale stara się z całej siły, aby dział Metin2, jak najlepiej funkcjonował :)

Antix, pamiętam Cię jeszcze jako KidModeratora Metin2, zawsze można było z Tobą pogadać.

Wredna, szczera oraz rzetelna GM'ka :) Lecz czasem może być Wredna :P

Kokosz, jeżeli ma czas, oraz jest na forum, myślę, że zawsze Ci pomoże :), jeżeli tylko potrafi pomóc

Nie, którzy ludzie ( nie mówię, że wszyscy ) uważają się, że jak mają KidModeratora, oraz Moderatora lub inną range , to są lepsi od innych to nie prawda. Jak ja byłem na tym forum z innymi to Ty nawet nie wiedziałeś o jego istnieniu...

Weźcie sobie czasem pod uwaga, co Wy robicie. Kiedyś, żeby dostać Moderatora etc. Trzeba było zapier*** za przeproszeniem,a teraz tak na prawdę dostaję te rangi ludzie, którzy są na forum rok, pff nawet mniej nie, którzy... Nie znają fundamentów tego forum, a warto je znać. Ludzie pomagali sobie, a teraz jak ktoś stworzy temat to albo go hejtujecie albo jakieś inne nie potrzebne gówna... Róbcie to bez interesownie... I bierzcie to na serio...

Pamiętajcie nie zapominajcie o tych ludziach, którzy wcześniej byli na forum, bo tak na prawdę oni je wykreowali. Nie uważajcie się za ważniejszych od innych, tylko pracujcie jak najlepiej....

I teraz może polecić 10000 hejtów, ale co miałem to napisałem.

To wszystko co napisałem nie tyczy się każdego !. Tylko wiedźcie jedno, oni na prawdę dużo zrobili na tym forum. A Wy uważacie, że jak ktoś chcę pomóc i napisze za dużo to trzeba mu dać od razu warna...

Jeżeli o kimś zapomniałem przepraszam :) Tych osób, które wymieniłem wyżej było o wiele więcej... Wymieniłem kilka, oraz będę o Was pamiętać, dzięki za wspólne chwile z Wami na tym forum, bo troszeczkę ich już nie ma :)

Pozdrawiam, oraz mam nadzieję, że dało Wam to trochę do myślenia :)

2iw0ill.jpg

More than Passion !

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na kazdym forum sa tacy ludzie, tego nie zmienisz ;)

pozdrawia w miare bierny obserwator forum od 2007 roku :)

.

Opublikowano

niema mojego nicku, nie czytam :<

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

powiem szczerze że masz rację ale nie we wszystkim.

Są tacy modzi którzy w 2 miesiące zrobili więcej dla tego forum niż inni w 2 lata. Np. Antix... Jest GM'em i on na tym forum do końca grudnia zrobi więcej niż np. ja do końca next roku.

Nie tyczy się to każdego że dostaje rangę za nic. Ja wiele nie zrobiłem , zobacz datę mojej reje. Kida dostałem za pomoc a nie chitowanie od 2009 roku na forum. Jestem na nim rok i znam kilku kozaków jak i ,, noobów ''. Nie będę tu wymieniać modów którzy na nich nie zasługują ( sorki ale są tacy ) lecz wymienie tych którzy coś robią ...

Antix

czarq.

Istny

Wredna

Haruki

Things ( chyba xD )

No i oczywiście mój kumpel Barycz

To są osoby które zasługują na wyrurznienie ...

OMG, o czym ja wogóle napisałem xD

sorki za spamik xD, sie rozpisałem xD

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Są tacy modzi którzy w 2 miesiące zrobili więcej dla tego forum niż inni w 2 lata. Np. Antix... Jest GM'em i on na tym forum do końca grudnia zrobi więcej niż np. ja do końca next roku.

Nie tyczy się to każdego że dostaje rangę za nic. Ja wiele nie zrobiłem , zobacz datę mojej reje. Kida dostałem za pomoc a nie chitowanie od 2009 roku na forum. Jestem na nim rok i znam kilku kozaków jak i ,, noobów ''. Nie będę tu wymieniać modów którzy na nich nie zasługują ( sorki ale są tacy ) lecz wymienie tych którzy coś robią ...

Antix

czarq.

Istny

Wredna

Haruki

Things ( chyba xD )

Things? Hahaha, gościu daje bany za "xxx" nie daje tematu w zbanowanych. Dużo by wymieniać. Co do innych mogę się zgodzić.

Game Over

Opublikowano

Things? Hahaha, gościu daje bany za "xxx" nie daje tematu w zbanowanych. Dużo by wymieniać. Co do innych mogę się zgodzić.

No to jedziesz... składaj podanie na moda LoLa no i pośmiejemy się z ciebie... ciekawe jak byś ty ogarniał jeden z największych działów na forum...

Pozatym warny daje za to jak łamie regulamin. Jak masz wonty to pisz do GM'a na pw a może mu dadza degre...

YOU : spoko, dopisz antixa xD

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

Można powiedzieć, że ty czujesz się lepszy bo no-life'isz na forum od 2k9 roku.

Więc nie uprzykrzaj innym skoro sam nie jesteś święty.

No to jedziesz... składaj podanie na moda LoLa no i pośmiejemy się z ciebie... ciekawe jak byś ty ogarniał jeden z największych działów na forum...

Pozatym warny daje za to jak łamie regulamin. Jak masz wonty to pisz do GM'a na pw a może mu dadza degre...

YOU : spoko, dopisz antixa xD

liz, liż

Opublikowano

Może, nie poruszajmy tutaj takich tematów, skupmy się na Tym, bo jest baaardzo ważny

Można powiedzieć, że ty czujesz się lepszy bo no-life'isz na forum od 2k9 roku.

Więc nie uprzykrzaj innym skoro sam nie jesteś święty.

Od nikogo nie czuję się lepszy... I nie jestem no-life, bo to, że jestem od 2009 roku to nie znaczy, że siedziałem codziennie na MPC :)

Pomyśl czasem co piszesz :) Ja chce tylko uświadomić, kto jest fundamentem mpc :) Że bez nich te forum nie doszło by do takiego poziomu w jakim jest teraz

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Może, nie poruszajmy tutaj takich tematów, skupmy się na Tym, bo jest baaardzo ważny

Od nikogo nie czuję się lepszy... I nie jestem no-life, bo to, że jestem od 2009 roku to nie znaczy, że siedziałem codziennie na MPC :)

Pomyśl czasem co piszesz :) Ja chce tylko uświadomić, kto jest fundamentem mpc :) Że bez nich te forum nie doszło by do takiego poziomu w jakim jest teraz

Ale to wygląda tak, jakbyś pisał że jak ktoś ma moda to odrazu jest dupolizem, botem i nie ma świata poza mpc i wogóle, wogóle.

A Ci co siedzą na forum od 2k7-2k10 są zajebisci i wogóle nic do zarzucenia.

elo.

Opublikowano

Kokosz, jeżeli ma czas, oraz jest na forum, myślę, że zawsze Ci pomoże :), jeżeli potrafi

To na czerwono mnie rozwaliło !!!!

On potrafi all, to geniusz zbrodni xD ( sorki za spam )

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

@FuckingHaters

Mam im do zarzucenia, ale po co mam ich tutaj wymieniać ? Wymieniam tych o, których warto pamiętać, chociaż jest ich jeszcze więcej :)

Potrzebował bym na nich 2 strony... A na tych złych pewnie nie wiele mniej :)

Ale lepiej, że idziesz ;) I tak nie zrozumiesz

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Antix

czarq.

Istny

Wredna

Haruki

Things ( chyba xD )

kurwa ty sie tak kazdemu podlizujesz i tak gm nie dostaniesz bo jestes za tępy.

hejtuj mnie za to co napisalem ale to jest prawda, tak samo twoje statusy sa juz wkurwiajace co niektore.

co do topiku...

Nie, którzy ludzie ( nie mówię, że wszyscy ) uważają się, że jak mają KidModeratora, oraz Moderatora lub inną range

a żebyś kurwa wiedział, sam jestem juz na mpc od nowa i przez ostatni rok sie zmienilo tyle, co sie nie zmienilo przez jeszcze wczesniejsze 4-5lat.

to jest kurwa jakas przeginka co sie z tymi ludzmi dzieje, biora do teamu ludzi co pisac nie potrafia nawet ani sie normalnie zachowac.. mpc jest zajebiscie wielkim forum i na moje, wymagania i rygor powinien byc tu o wiele wiekszy przy wyborach na stanowiska...

bo bierzecie pierwszego lepszego co powysyla przez miesiac pare raporcików i wylize dupe.

z powazaniem, harnasiek

Opublikowano

Mnie tylko powala np. wiek który nie jest brany pod uwagę przy rekrutacji a moim zdaniem powinno być to ważne.

Oczywiście w niektórych przypadkach takich jak Istny chociażby ten wiek nie ma znacznej roli,bo widać na całe forum chłopak zapierdala i dba o dział Metin2 jak Jeron np. o Minecrafta (Team MC moim zdaniem najlepiej zgrany chociaż mogę się mylić)

Nie bierzmy pod uwagę ile kto siedzi bo jak sam napisałeś ,,Każdy użytkownik dokłada cegiełke do tego forum " i to jest moim zdaniem trafione w dziesiątkę. Nie ważne czy ktoś ma Kid'a po paru miesiącach czy po latach ważne jest :

-Chęć pomocy

-Chęć współpracy

-Otwartość i podział jakichkolwiek obowiązków.

Jeżeli ktoś się wywyższa bo ma tylko rangę na forum to to osoba śmieszna ,bo tak na prawdę na forum wszyscy mamy takie same prawa ,jesteśmy równi jedynie różni nas podział na Ekipy ,które dbają o ład i skład tego forum.

Opublikowano

@UP

Mam im do zarzucenia, ale po co mam ich tutaj wymieniać ? Wymieniam tych o, których warto pamiętać, chociaż jest ich jeszcze więcej :)

Potrzebował bym na nich 2 strony... A na tych złych pewnie nie wiele mniej :)

Ale lepiej, że idziesz ;) I tak nie zrozumiesz

623px-Genius-meme.png

Opublikowano

kurwa ty sie tak kazdemu podlizujesz i tak gm nie dostaniesz bo jestes za tępy.

hejtuj mnie za to co napisalem ale to jest prawda, tak samo twoje statusy sa juz wkurwiajace co niektore.

co do topiku...

a żebyś kurwa wiedział, sam jestem juz na mpc od nowa i przez ostatni rok sie zmienilo tyle, co sie nie zmienilo przez jeszcze wczesniejsze 4-5lat.

to jest kurwa jakas przeginka co sie z tymi ludzmi dzieje, biora do teamu ludzi co pisac nie potrafia nawet ani sie normalnie zachowac.. mpc jest zajebiscie wielkim forum i na moje, wymagania i rygor powinien byc tu o wiele wiekszy przy wyborach na stanowiska...

bo bierzecie pierwszego lepszego co powysyla przez miesiac pare raporcików i wylize dupe.

z powazaniem, harnasiek

ok ziom, jak mam z takim ... gadać to nara.

Mój 1 raz w dziale pogaduszek no i ostatni. nara ziom...

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

@Hajda, widzę, że się ze mną zgadasz :)

Ale po to wymieniłem osoby, bo wiesz ile one zrobiły dla forum, lecz inni tego nie wiedzą ;)

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

na forum jestem od 2010 roku od listopada

nie moge powiedziec ze sie nic nie zmienilo , nawet sporo sie zmienilo

niestety , tak jest nic nie poradzisz

przykro

­

Opublikowano

Antix

czarq.

Istny

Wredna

Haruki

Things ( chyba xD )

Jest GM'em to to forum to gra??

Opublikowano

Jest GM'em to to forum to gra??

Global Moderator to również skrót GM. ;-)

Od 2k09 zmieniło się wiele i moim zdaniem nie jest najgorzej ale zawsze może być lepiej.

Moim zdaniem skład Globali powinien zostać jaki obecnie mamy jedynie D&G mógłby wrócić na stanowisko Moderatora ;-)

Opublikowano

Przeciez MPC nie bedzie stalo w miejscu , ja tez mialem okazje pracowac z tymi osobami co wymieniles i paroma innymi ktore zrobily bardzo wiele dla tego forum , ale czy to jest powod do jakiegos wielkiego filozofowania?

Opublikowano

Co ty wiesz o forumku...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Przeciez MPC nie bedzie stalo w miejscu , ja tez mialem okazje pracowac z tymi osobami co wymieniles i paroma innymi ktore zrobily bardzo wiele dla tego forum , ale czy to jest powod do jakiegos wielkiego filozofowania?

Nie, tylko nie, którzy nie znają tych osób, oraz nie wiedzą jak ciężko pracowały na swoje stanowisko oraz na wizerunek tego forum... A teraz żeby zostać moderatorem wystarczy wysłać parę zgłoszeń etc... Oni zapierd***... Oczywiście nie wszyscy się teraz obijają :)

Ale wymagania powinny być większe, np z tego powodu, żeby nie byle kto zostawał KidModem, a potem Moderatorem :)

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...