Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Wszystkie zmiany w sezonie 3 !

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riot udostępnił nam już stronę na której są opisane wszystkie nadchodzące zmiany .

http://competitive.eune.leagueoflegends.com/pl/preseason/intro 

oraz film ,

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/opis-patcha-przedsezonu-3 

Co o tym myślicie? Znalazł już ktoś może jakieś OP buildy na PBE ?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Pomocnik
Opublikowano

Wygląda na to, że poziom trudności jungli będzie zbliżony do tej z sezonu 1. Znów nerf flash'a, nerf wszystkiego, tylko Irelia pozostaje w stanie nienaruszonym ;D

Opublikowano

Szkoda tylko, że usunęli niektóre przedmioty ;c Jungla widać, że teraz będzie mocniejsza i trzeba będzie zaopatrzyć się w dobre itemki.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kurna nie będę junglował kassadinem :)

Nie no jungla wydaje się podobna do tej w sezonie 1 optymalizacja złota teraz będzie normalnie z goldem

Nowe masterki, które poprawią grę supportem i nowe itemki to trzeba wszystko sprawdzić

1396292564-U784394.png
Opublikowano

nie wcześniej niz 11 Grudzień info z forum

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Co o tym myślicie? Znalazł już ktoś może jakieś OP buildy na PBE ?

Na vlada - sorcery ulepszone na MS - Udręka Liandrego- will of ancient - Deathifire - Rylai - Rabadon Dmg z Q +E ogromny przy czym podpalenie 5% od hp free CDR z itemow po uzyciu deathfajera 20% dmg wiecej od magicznych + ulti = solo penta

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

@Up jak dla mnie na adc i Mida nadal beda buty a dla topa pzrecwko ad champowi mozliwe ze ludzie beda brac doranshielda ale to raczej na postacie z sys esc

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Ten czaromiecz w masterkach mnie przeraza,co to bedzie jak mag bedzie mial 800ap :<

Ogolem wydaje mi sie ze dobre zmiany,jungler wkoncu bedzie siedzial w swojej dziurze;)

sstwc.jpg

Opublikowano
Opublikowano

Znalazł ktoś może Op połączenie nowych masterek i itemów dla xina ?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Kurwa mać.... co oni odpierdalają z tymi czarami przywoływacza. Błysk 300sec i jeszcze Zmęczenie osłabili....

co kurwa proszę ?

nerf ex.....

nie kurwa czemu !!!!!!!

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Ogólnie nie jest źle , tylko czemu znowu flash ?!!!

Oni go przywrócą za miech albo dwa...

sami napisali że nerf flasha tylko po to żeby ludzie zaczeli używać innych spellów niż 5flash w teamie , 3 ignite , exhaust na suppie i smite na junglerze...

Czyli ogółem żeby była duża różnorodność w spellach w grach

Opublikowano

Zmiany w jungli troche mnie dziwia. Jeszcze niedawno riot sie sapal, ze ludzie za bardzo nastawiaja sie na afk farme zamiast walczyc, a teraz wlasciwie zamrazaja lane'y jeszcze bardziej, bo odchodza fast ganki. No chyba, ze chca, aby ludzie sie bili na poczatku nie bojac sie otrzymania ganka na twarz, ale to raczej kiepska koncepcja. Ogolnie niezbyt mi sie podoba, robia gre zbyt schematowa.

Co do dyskusji o tym, ze forumowicze sa zawsze szybsi od redaktorow - oczywiscie, ze sa, jest nas przeciez wieeele wiele razy wiecej, jak mozemy nie byc szybsi? Poza tym pisanie newsow o tym to podstawa, nie mozna po prostu dawac linka, bo po pierwsze nie kazdy wchodzi na forum, a po drugie zaraz polecialby hejt na redakcje, ze sie obija i nic nie robi.

Może nastaną dobre czasy dla warwicka, który nigdy nie miał problemów z przetrwaniem w jungli, a z nową maczetą + dobrymi runkami i masterkami może zapewne szybko czyścic jungle.

Opublikowano

Zmiany w jungli troche mnie dziwia. Jeszcze niedawno riot sie sapal, ze ludzie za bardzo nastawiaja sie na afk farme zamiast walczyc, a teraz wlasciwie zamrazaja lane'y jeszcze bardziej, bo odchodza fast ganki. No chyba, ze chca, aby ludzie sie bili na poczatku nie bojac sie otrzymania ganka na twarz, ale to raczej kiepska koncepcja. Ogolnie niezbyt mi sie podoba, robia gre zbyt schematowa.

Co do dyskusji o tym, ze forumowicze sa zawsze szybsi od redaktorow - oczywiscie, ze sa, jest nas przeciez wieeele wiele razy wiecej, jak mozemy nie byc szybsi? Poza tym pisanie newsow o tym to podstawa, nie mozna po prostu dawac linka, bo po pierwsze nie kazdy wchodzi na forum, a po drugie zaraz polecialby hejt na redakcje, ze sie obija i nic nie robi.

Może nastaną dobre czasy dla warwicka, który nigdy nie miał problemów z przetrwaniem w jungli, a z nową maczetą + dobrymi runkami i masterkami może zapewne szybko czyścic jungle.

Czas to przyjdzie dla Trundle , to będzie rozpierdalator jungli S3 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...