Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Wszystkie zmiany w sezonie 3 !

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do pytania z tematu, czy ktoś znalazł OP buildy na PBE - to te zmiany na PBE były już od dawna i OP buildem stał się Mana Tank pod Muramanę. Jakikolwiek.

Widywałem nawet Ryze'a pod Muramanę (który swoją drogą niszczył).

Póki skalowanie aktywnego komponentu Muramany wynosiło 4% aktualnej many zamieniane w obrażenia równe 8% aktualnej many, sprawiało że Taki WW z Lodowym Sercem i Muramaną skakał na Ciebie i zabierał Ci 50% zdrowia z ulti. A jeśli miał do tego BoTRK to już byłeś właściwie martwy.

Teraz skalowanie poszło lekko w dół (kosztem 3% aktualnej many zamiana 6% aktualnej many jako obrażenia), lecz dalej Muramana nieźle niszczy (chociaż wczesne Manamune boli).

@Up specjalne, znaczy nie da się go kupić a otrzymuje się z innego przedmiotu po ukończeniu warunków.

Dla Muramany jest to wystackowanie Manamune do 750 dodakowej many a dla Seraph's Embrace jest to dokładnie taki sam warunek ale musisz posiadać Kostur Archanioła (Archangel Staff)

2@ up Czepiliście się Trundle'a jak rzep. Dla Trundle nie widzę zbytniego powrotu. Za to Darius, Nunu Nocturne,Cho Gath stali się Godlike. Stonewall będzie raczej smutny.

Świetna masterka dla supportów , gold za atakowanie enemy , geniusz

Jungla trudniejsza , dla mnie świetnie , obniży sie ilość "pro junglerów" którzy siedzą w jungli cały czas nie gankując a tak na prawdę powinno sie gankować już 2-3 albo MAKSYMALNIE 4 lvl.

Świetne zmiany.

Akurat to może doprowadzić do odwrotnych skutków. Więcej razy będzie się słyszeć executed + jako że jungla daje więcej złota i expa będzie się chciało w niej siedzieć. Być może powrócą tzw. farm junglerzy, siedzący tylko w jungli i spokojnie farmiący swoje kampy - jak w sezonie 1 było z Tryndamerem.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ja przez S3 przestaje grac w lol'a, czesc..

Urzekła mnie twoja historia, już po pierwszych zmianach w jungli (s1) był tłum płaczków ,którzy nie mogli się przystosować do zmian, a jakoś community lola nie zmalało :F

Opublikowano

Jungla jest tylko trunda na początku. Później to midem, weźniesz Sobie blue sam. (10minuta)... Tak naprawdę, to tylko Ci którzy są stworzoni do tej jungli mają trudniej.

Czemu na PBE? Skoro wszystko jest już na globalo. o.O

Imo, zajebsty build mam na J4... Nie dość ze w chuj wytrzymały, divy robi bez straty hp. (Ahh ten item) To jeszcze, niektóre z tych item są op.

Jedynie co mnie denerwuje to nowy Interface. Już patrzę właśnie, jak zmienić na stary.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...