Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie papierosów

Mizzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Man, i tak większość osób tutaj, które piszą, że fajki to strata kasy i zdrowia najchętniej by zapaliła, ale nie zapali bo nie ma z kim z racji tego, iż są upasionymi dziećmi i nie mają kolegów, lulz.

Trolling is a art.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam alergię na nikotynę... nie chcę znać ludzi palących fajki dla szpanu.. To najgorsze gówno jakie istnieje. Dla relaxu to się pali majeranek w gimbazach ( btw. tzw majeranek, nazywany przez dilerów marychą ), a nie szlugi. Po za tym nawet w mojej bazie gimbusów nikt nie pali normalnych... Każdy ciąga tzw. e-fajki. To mogę "zapalić", ale tylko wkład kokosowy/truskawkowy, bez dodatku nikotyny ( są wkłady smakowe i dolewki, można też gotowe kupić ).

Opublikowano

Nie palę papierosów. Palę jointy/ z sziszy ale to raz na jakis czas szkoda kasy i zdrowia na papierosy ;)

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Szkoda zdrowia na to świństwo , palenie dla szpanu zaczyna się w wieku 14-15 kończy się w wieku 18-19 z nałogiem za sobą.

to ja dziękuje za takie coś nie dość że się smerdzi , kasy nie ma a potem ludzie narzekają ze kasy nie mają na nic a wystarczy sobie policzyć ile wydali na to przez 1 rok - 2 lata by mieli kupę kasy.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Jak widzę, ze gimnazjaliści palą to jest cos nie tak. nie powinno tak być. Kto się z tym zgadza like ?

idź wymuszać lajki gdzie indziej

Nie wiem czy nazywanie palaczy debilami samemu będąć administratorem serwera zawierającego "weed" w nazwie to hipokryzja czy już kretynizm.

+1

Ogólnie widze że wszyscy na nie, stwierdzając tylko że cioty palą "a my "sportowcy" kozacy bo zrobimy więcej pompek niż ty chuju palący".

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

nie wiem stary co Ty chciales osiagnac tym zalozonym tematem ,

pale tylko okazyjnie LM pykane, lub Viceroye, ale jezeli chcesz palic nalogowo to nie wiem co Ci to da? ,

czasami wyjde z przyjaciolmi do baru, cpn na browar czy do klubu to sobie zapale ale tak to nie mam zamiaru palic

1 - STRATA PIENIEDZY

2 - ah te płuca...

Opublikowano

Jeśli palisz by tylko "zaszpanować" to mówię Ci że nie warto ;)

Potem trudno się odzwyczaić , teraz nie odczujesz tego skutków ale za kilkanaście lat czy też na starość będziesz mówił : " Jaki ja głupi byłem że paliłem "

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Probowalem pare razy fajki, nie posmakowaly mi. Dal mi kumpel niedawno fajke to mi tez nie posmakowala. Mam pare kolezanek w klasie co jaraja dla szpanu, pizdy. Kumpel jara, uzaleznil sie przez srodowisko. Rodzice rowniez jaraja. Ja sie wole przejsc do kumpla, zasmakowac Marysi :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Paliłem rok i teraz przerzuciłem się na zdrowszą wersję , na e-fajki. Kupiłem na allegro z kolegą ego-w za 100 zł x2 fajki w paczce (250zł w saloniku ) i jaram redbula nikotynowego 18 mg i mi się to podoba. Wydam raz na 2 miesiące 20 zł na olejek 50 ml a zjarać się normalnie da więc jest spoko :) Polecam. xD

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

jedyny plus jaki widze przy paleniu papierosów to to, ze mozna się na chwile odstresować albo na chwilke zająć np. czekajac na kogoś na zewnątrz. mimo to zdecydowanie wiecej jest minusów więc nie pale i nie zamierzam nawet próbować bo znam swój organizm i wiem ze by mnie odrazu wciągneło i ciezko by bylo wyjsc

Opublikowano

Szkoda zdrowia na to świństwo , palenie dla szpanu zaczyna się w wieku 14-15 kończy się w wieku 18-19 z nałogiem za sobą.

to ja dziękuje za takie coś nie dość że się smerdzi , kasy nie ma a potem ludzie narzekają ze kasy nie mają na nic a wystarczy sobie policzyć ile wydali na to przez 1 rok - 2 lata by mieli kupę kasy.

Skad takie wnioski? Ja pale od paru dobrych lat i nigdy takowych nie mialem. Opowiedz mi o tym, opowiedz mi o tym jak latwo wchlaniasz propagande.

Probowalem pare razy fajki, nie posmakowaly mi. Dal mi kumpel niedawno fajke to mi tez nie posmakowala. Mam pare kolezanek w klasie co jaraja dla szpanu, pizdy. Kumpel jara, uzaleznil sie przez srodowisko. Rodzice rowniez jaraja. Ja sie wole przejsc do kumpla, zasmakowac Marysi :)

Have fun w paleniu ziela bez tytoniu, smartass'ie. Widac, ze marysie to widziales w szkole, najwyzej w szatni od wf'u, gdy z kumplami ja podgladaliscie, zboczency.

kh4xi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...