Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie papierosów

Mizzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Papierosy to jedna z tych rzeczy które cholernie uzależniają lecz polecam wszystkich palaczom książkę Allena Carr'a "The Easy Way to Stop Smoking" :)

@Edit

Tak ogólnie to temat jest na tyle głupi co wypowiedzi, wypowiadać się tutaj mogą dzieci o dzieciach i że palenie dla szpanu do szczyt głupoty. I że oni tyle przeżyli, wiedzą, widzą i potrafią wywnioskować że nigdy się od tego nie uzależnią, gówno prawda =]

@Fifolski

"Papierosy NAPRAWDĘ odstresowują"

Podoba mi się Twoja wypowiedź na ten temat ale z tym jednym się nie zgodzę, kiedyś też tak myślałem lecz prawda jest taka że w tym momencie kiedy zapalasz papierosa faktyczna ulga nie jest złudzeniem. Palacz czuje się lepiej niż przed zapaleniem papierosa. Jednakże nawet w momencie palenia papierosa palacz jest bardziej spięty niż gdyby był niepalącym. Jest tak ponieważ czym dłużej tkwisz w uzależnieniu, tym bardziej cię ono przygnębia, i tym mniej papieros ci pomaga podczas palenia

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co papierosy ? Fajka wodna lepsza albo shisha:)

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Bywalec
Opublikowano

Palenie zabija. Niszczy cerę, organizm i płuca.

Beeee, śmierdzi wszystko. W moim środowisku zabraniam palić.

Opublikowano

Tyton aka golden virginia, ocb oraz filterek i wasze zjebane gowna niech dalej kopca ten syf. Polecam tabaczke od czasu do czasu.

Kogo kurwa obchodzi to, ze pale? Plan narodowy, jako inzynier mam prawo. Mam prawo palic gdzie mi sie podoba, bo kurwa o taka polske walczylem w latach 80! No tak, ten caly hipsterki syf, interesujacy sie naszym zyciem, i co, moje cialo, dziwko, pale bo chce, jezeli masz cos przeciwko, zaprzestan miesiecznego krwawienia z cipki [przeczytaj to wiecej niz jeden raz, program gotowy nie jest prawidlowy]. Zalecam palenie, jezeli lubis zaciagnac sie dymkiem gdy lapie cie taka ochota. O, przepraszam, obchodzi cie moj rak? A chcesz go, pewnie stworzysz mu lepszy dom, niz ja.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Ja nie pale chociaz wszyscy w moim otoczeniu to robia.Wole juz uniknac ,,szpanu" a miec dobre zdrowie.

Jak na razie szpanujesz tym, ze nie palisz.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Witam. Jako że w tych pogaduszkach wieje nudą zapraszam wszystkich do dyskusji na poziomie. Co myślicie o paleniu papierosów? (jeżeli tak to jakie :D) Czy uważacie to za szpanowanie, czy osobistą czyjąś sprawę?

powiem ci tyle.

1. papierosy to gowno. a ci co palą jeszcze więksi kretyni. bo w sumie kto płaci za podtruwanie siebie samego?

2. masz zajebistą sygnaturę;]

Opublikowano

U mnie niestyty 3/4 klasy pali, czasami to mi się nudzi tak samemu siedziec na przerwie, bo wszyscy poszli na szluge, ale dla mnie jednak inne wartości są ważniejsze i potrafie zaimponowac czyms więcej niz tylko tym ze

pale fajki. A tak wgl to jest taki smród z japy po tych fajkach, ze aż się trzeba odwracac jak ktos do ciebie coś mowi...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

A ja paliłem 2 lata temu jak miałem 14 lat przez pół roku. Głównie przez presje kolegów.

A paliłem różne: Festy viceroje EB LM Premiery Magnaty.

Opublikowano

Od kilku lat męczę się z papierosami bo nie jestem w stanie ich rzucić. Zaczęcie palenia to był mój największy błąd w życiu - tego nie da się ukryć, żałuje strasznie i nie mogę sobie z szujami poradzić.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Ludzie o wieku 8-18 lat robią to tylko i wyłącznie dla ,,Szpanu". Co dla mnie jest chore. Jak widzę te dzieci trzynastoletnie palące faje, to aż na prawdę mdli mnie.

Dużo razy mnie namawiali, ale ja nie będę palił tego dziadostwa i Wam radzę także.

Ludzie palący papierosy nie zdają sobie z tego sprawę, że potem mogą tego gorzko żałować, zwłaszcza, że to jest bardzo szkodliwe.

Rozumiem jakieś piwko, albo Monestera, ale to....

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Palenie to żadne szpanowanie ;)

Nie opyla się bo tylko szkodzisz organizmowi.

Jeżeli palisz to zrób coś takiego:

stop-smoking1.jpg

;)

Opublikowano

Zapaliłem kiedyś fajkę, pod presją i nigdy więcej. Zakręciło mi się lekko w głowie i uznałem że to nie dla mnie. Nie zamierzam palić tego gówna...

Game Over

Opublikowano

Jak ktoś pali to jest debilem, jak jest debilem to niech pali - przynajmniej szybciej zniknie z tego świata.

Innaczej mówiąc nie palę, jedynym plusem palenia jest ... szpan ? Wg. mnie to poprostu płacenie za zatruwanie siebie. To tak jakby płacić komuś by cię bił.. o.0

Opublikowano

Nie wiem czy nazywanie palaczy debilami samemu będąć administratorem serwera zawierającego "weed" w nazwie to hipokryzja czy już kretynizm.

Trolling is a art.

Opublikowano

Palenie dla szpanu jest najgorsze czy może być niczego tym nie udowadniacie na już na pewno dojrzałości.Udowodnieniem dojrzałości w przypadku, kiedy jakaś osoba proponuje ci papierosa jest odmówienie jak on ci powie, że się boisz to ty mu odpowiedz, że nie jesteś taki głupi aby niszczyć sobie zdrowie.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Palenie papierosów skutki: pochłaniacz kasy, uzależnienie, choroby, odtrącanie przez osoby które nie palą bo im to przeszkadza jak ktoś pali w ich otoczeniu bo to śmierdzi. Zresztą mógł bym się rozpisywać na ten temat i rozpisywać, ale ogólnie. Kiedyś paliłem przez rok z własnej głupoty na szczeście sobie uświadomiłem że tak naprawdę nie ma to żadnych zalet tylko same skutki uboczne. Jeśli ktoś pali radzę się zastanowić dobrze puki jeszcze możecie. U mnie 2 osoby w rodzinie zmarły przez palenie. 1 osoba rak, druga przestała palić ale było za późno bo 30 lat paliła i organizm był tak przyzwyczajony że jak przestała palić to jak to się mówi dołek....

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

fajki to jedna kupa gówna , którą dzieciaki palą tylko po to żeby pokazac jakie to one są dorosłe i dojrzałe. Pis jołł

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Tylko nie ten temat . Osobiście nie pale . Pamiętam raz zapaliłem i nie chce więcej.

Czasami jak idę z kumplami na trening , to dzieciaki przy blokach palą , albo za garażami . Po prostu żałosne jest to dla mnie .

Polecam Wam uprawę sportu , a nie fajki ! :).

Sport RLZ ! ^^

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Paliłem kilka ładnych lat i rzuciłem i nie miałem z tym problemów w domu, paliłem kiedy chciałem.

Ale rzuciłem dla zdrowia i pieniędzy. Czuję się o wiele lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...