Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak postawić serwer hamachi na plikach by Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pobierz z tego linku:

http://www.dobreprogramy.pl/LogMeIn-Hamachi,Program,Windows,12323.html

Dzieki a mam jedno pytanie, a raczej pare do do tych pliczkow. To co masz na temacie wszystkie linki trzeba pobrac?

Jak napisałes pilki serwerow(#Pliki w temacie) to pod ktore pliki to podlega?

Np linku Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo.: nie musze sciagac?

Opublikowano

Dzieki a mam jedno pytanie, a raczej pare do do tych pliczkow. To co masz na temacie wszystkie linki trzeba pobrac?

Jak napisałes pilki serwerow(#Pliki w temacie) to pod ktore pliki to podlega?

Np linku Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo.: nie musze sciagac?

"Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo" - To jest gotowa maszyna, ma wszystko wgrane. Jeżeli masz już jakąś inną maszyne na kompie np. tą od Badara to wystarczy że pobierzesz sf, clientside & baze mysql.
Opublikowano

Aha dzieki mało co z tego rozumiem i nie chce komplikowac sprawy:D poskładam to z linczkow tych co dodał Wontrubka i mam nadzieje ze bedzie smigac. I jeszcze takie pytanie jak mam pliki posciagane to w ile złoze tego serwa?? chodzimi mi czas w jakim to zrobie bo niewiem czy dzisiaj zsie za to zabierac. . .

I własnie jak tu jest z Gm? samemu trzeba dodawac? i jak zrobic konto(zarejestrowac sie ja lub inni) ?

Z Bory dziekuje za odpowiedz:)

Opublikowano

Tutorial bez sensu. Czym różni się stawianie serwera na plikach takich czy takich?

No i tu masz racje obojetne jakie pliki da sie ale i tak prawie kazdy bedzie je edytowal po swojemu wiec to jest obojetne jakie pliki sie da ;*

beznazwyyr.png

Opublikowano

To już jest po prostu śmieszne i nudne. Na MPC jest tego od cholery, na yt to samo a wy ciągle to samo. Brak słów.

Opublikowano

mam problem co do tych plików a mianowicie mój kol. nie może wbić na serwa po setkach prób, co poradzicie?

Jeżeli pomogłem kliknij "Lubie To"

Opublikowano

Pliki poscigane dzisja w najbliszych minutach zaczne robic tego serwa za pomoca tego poradnika:) mam nadzieje ze wszystko sie uda i nie bede potrzebował pomocy:)

edit

Ładne bagno;/ na II punkcie sie zatrzymałerm. To co na zielono to kumam to co na czerwono to nie!

II Stawianie serwera

- Wypakowujemy pliki oraz portmap.

- Instalujemy virtualbox oraz hamachi i włączamy.

- Uruchamiamy wirtualną maszynę(FreeBSD 9.0.vbox), po prostu klikamy 2-krotnie LPM. Powinniśmy mieć coś takiego:lolekk.png

Z tematu Terenzo http://www.mpcforum....les-by-terenzo/ potrzebuje "pliku Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo.:"

Do uruchomienai wirtualnej maszyny potrzebuje tego pliku? Mam ten plik sciogniety wazy jakies 700mb ale przy rozpakowaniu znow błedy, tyum razem 4. "Nie znanan metoda FreeBSD 9.0 vbox" i 2 podbne

I jeszcze przy wypakowaniu plikow przez winrar a dołsowni chodzi mi o pliki "ClientSideV3" "ClientSideV1" wystepuja bledy w rozpakowywaniu takie jak "Nieznana metoda w Data/Commands\19.hełmy" itp albo ze nieznana metoda albo ze pliku nie znaleziono;/ co jest?

Opublikowano

Pliki poscigane dzisja w najbliszych minutach zaczne robic tego serwa za pomoca tego poradnika:) mam nadzieje ze wszystko sie uda i nie bede potrzebował pomocy:)

edit

Ładne bagno;/ na II punkcie sie zatrzymałerm. To co na zielono to kumam to co na czerwono to nie!

II Stawianie serwera

- Wypakowujemy pliki oraz portmap.

- Instalujemy virtualbox oraz hamachi i włączamy.

- Uruchamiamy wirtualną maszynę(FreeBSD 9.0.vbox), po prostu klikamy 2-krotnie LPM. Powinniśmy mieć coś takiego:lolekk.png

Z tematu Terenzo http://www.mpcforum....les-by-terenzo/ potrzebuje "pliku Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo.:"

Do uruchomienai wirtualnej maszyny potrzebuje tego pliku? Mam ten plik sciogniety wazy jakies 700mb ale przy rozpakowaniu znow błedy, tyum razem 4. "Nie znanan metoda FreeBSD 9.0 vbox" i 2 podbne

I jeszcze przy wypakowaniu plikow przez winrar a dołsowni chodzi mi o pliki "ClientSideV3" "ClientSideV1" wystepuja bledy w rozpakowywaniu takie jak "Nieznana metoda w Data/Commands\19.hełmy" itp albo ze nieznana metoda albo ze pliku nie znaleziono;/ co jest?

czyli odpalsz pliki za pomocą 2-krotnego klikniecia na te niebieskie pudelko :)

Jeżeli pomogłem kliknij "Lubie To"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę aby ktoś zreuploadował Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo.

Jego strona nie działa i nie można pobrać. Piszcie PW, dam limit.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik dobry lecz mam problem gdyż mi strona działa serwer też kumpel mógł się połączyć lecz innym strona nie chodziła cały czas się ładowała

proszę o pomoc

1377863814-U611928.png

[/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...