Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak postawić serwer hamachi na plikach by Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czemu gdy włączam Virtual to wyskakuje mi Błąd krytyczny i nie pojawia się te MENU z wyborem cyfr punkt 2 myślnik 5.

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czemu gdy włączam Virtual to wyskakuje mi Błąd krytyczny i nie pojawia się te MENU z wyborem cyfr punkt 2 myślnik 5.

ustawienia(settings), po czym klikamy Network. W name wybieramy Hamachi Network Interface. Klikamy OK.

sygnaturac.png
Opublikowano

ustawienia(settings), po czym klikamy Network. W name wybieramy Hamachi Network Interface. Klikamy OK.

kiedy tak robie wyskakuje mi error 12 jakies napisy boot/kernel/kernel

jak to naprawic?

Opublikowano

Siemanko zrobilem wszystko jak trzeba gdy wlaczam serwer i launchera wyskakuje mi na nim jakies blad wczesniej wyskakiwalo lex start i blad zwiazny z moim windowsem 64bit ale juz nie wyskakuje. Teraz mam blad ERRO i jakies dziwne znaczki. Jak to naprawic?

Opublikowano

Komuś się napewno przyda ładnie estetycznie.

@Szkoda, że tak dobrze ci z Thanned nie poszło :)

Opublikowano

Jak zrobic konta i dodac gm ? Jakie sa komendy gm ?

Jak skonfigurowac navicata? Jak wpisuje nowe poleczenie i tam root i haslo terenzo.tk nie dziala wyskakuje blad

dobra poradzilem sobie, w linijce z ip w nowym polaczeniu dajecie swoje ip z hamachi z koncowka .100 i haslo terenzo.tk

Opublikowano

W tych plikach jest coś czego w innych nie ma ? Przecież jeden tut wystarcza dla wszystkich plików serwerowych z wyjątkiem tam ścieżek dla plików , ale po za tym nic raczej się nie zmieniło , aby to wymagało osobnego tuta ...

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Wszystko ladnie pieknie, ale problem jest taki ze ja wchodze na postac kolegi normalnie, natomiast on sie loguje, wybiera postac i go wywala do okna logowania. W czym problem??

Opublikowano

Wszystko ladnie pieknie, ale problem jest taki ze ja wchodze na postac kolegi normalnie, natomiast on sie loguje, wybiera postac i go wywala do okna logowania. W czym problem??

w launcherze. Kolega musi odpalac przez launcher hamachi.
Opublikowano

Zrobilem wszystko jak potrzeba wlaczam klient i sa dostepne ch pisze wszedzie norm zrobilem strone rejestracyjna zarejestrowalem sie i chce sie logowac a tu blad polaczenia z serwerem

Opublikowano

w launcherze. Kolega musi odpalac przez launcher hamachi.

A zarzucilbys do prawidlowego launchera link? Na wszystkich albo mi wywala bledy albo wogole nie odpala..(pod serw hamachi oczywiscie)

@Edit Juz jest ok.

Opublikowano

Zrobilem wszystko jak potrzeba wlaczam klient i sa dostepne ch pisze wszedzie norm zrobilem strone rejestracyjna zarejestrowalem sie i chce sie logowac a tu blad polaczenia z serwerem

Porty, jeszcze raz skonfiguruj klienta lub zmień pong.

sygnaturac.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak by ktos chcial się zemną pobawić tymi pliczkami to zapraszam GG własnie sciągam pliki i bede próbował postawić serwa przydala by się pomoc . ;P moje gg 45579049

Opublikowano

w pliku root.xml nie mam <File archivedPath="root/ tylko odrazu <File archivedPath="

w root zmienilem 1:{"key":11,"name":"CH1 ","ip":"5.12.214.87","tcp_port":13000,"udp_port":13000,"state":STATE_NONE,},

2:{"key":12,"name":"CH2 ","ip":"5.12.214.87","tcp_port":13000,"udp_port":13000,"state":STATE_NONE,},

3:{"key":13,"name":"CH3 ","ip":"5.12.214.87","tcp_port":13000,"udp_port":13000,"state":STATE_NONE,},

4:{"key":14,"name":"CH4 ","ip":"5.12.214.87","tcp_port":13000,"udp_port":13000,"state":STATE_NONE,},

na swoje Ip z hamachi spakowałem i podmienilem. Niby to już all ale mi sie działa ;/

Pytanko wpisuje w konsoli start wybieram ile Ch ma odpalic reszte sam odpala i potem konsola jest pusta nic w niej nie pisze tak ma byc?

oraz gdy kilkm na głowe gury biore Start i mam błąd Metin2.Bin Error The program can't start because DeviL.dll is missing from your computer, Try reinstalling the program to fix this program.

Może coś źle zrobilem? Proszę o pomoc obsypię + za pomoc. Pierwszy raz serwer stawiam więc jestem zielony ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...