Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

►[ZAPOWIEDŹ][DEDYK-100 slotów][Wojny Gildii i Survival Games][MODY]Masa nowych przedmiotów- MachinesCraft- WojnyGildii ![NIEPOWTARZALNY]◄

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer

Byłem jednym z testerów : bugi jakie tam były w niczym nie przeszkadzały , idzie z nimi grać :3

Pozdrawiam i zapraszam na serwer :D

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

@up

Sentry Turrenty, które nawalają we wrogów do obrony się sprzydadzą, po za tym teleporty itp, ale jest na to tylko mała szansa :P

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Beta Tester: Tak właśnie się sama zastanawiałam, dlaczego broń nie działa, ale tego jest tyle, że brak tylko broni palnej w niczym nie przeszkadza :D. Inne bronie działaja, wiec jest ciekawie. Szczególnie nether... więcej nie mówie xD.

Opublikowano

Ten serwer jest lolowy już bedzie 4 chyba edycja. Grałem na 1 i troche na 3 lub 2. Byly lagi, administracja nie ogar zwłaszcza właściciel i admini rozdawali solarki.....

oczywiscie solarki HV Te najlepsze....

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Opublikowano

Ten serwer jest lolowy już bedzie 4 chyba edycja. Grałem na 1 i troche na 3 lub 2. Byly lagi, administracja nie ogar zwłaszcza właściciel i admini rozdawali solarki.....

oczywiscie solarki HV Te najlepsze....

Śmieszny jesteś...

Czytać to ty potrafisz? No tak, zapomniałem. Po co czytać jak można sobie posty nabić.

Po pierwsze to 1 edycja tego serwera! Gdybyś nie zauważył to Ci podpowiem że to s2.

Po drugie maszyna została zmieniona i lagów już od dawna nie ma.

Po trzecie - administracja nigdy nie rozdawali żadnych przedmiotów.

Żal mi takich ludzi jak ty...

START SERWERA PRZEWIDYWANY NA GODZINĘ 14:00 - 15:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...