Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Propozycja nowej postaci Nathaniel - Monsunowe ostrze!

Sinerq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#up

Spłoń. Kup Elise i potem pierdol głupoty baranie:)

Ulti Elise to zmiana w postać pająka i postać człowieka.

Chodziło mi o ulti ,które wymyślił.

PS.Spłonąć to może twoja wioska.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Ulti troche podobne do pantheona... zbyt op...

pasywka mordekaiser (nic innego nie potrafisz wymyśleć ??)

ogólnie nie wiadomo co to za postać... adc, mid, top czy jungler

za duże przeliczniki lub/i ich brak do W..

Q coś podobne do riven też 3x atakuje i podobne CC za 3 atakiem

jak dla mnie ch**owa postać i useless zbyt op

pozdr

DyeR

Opublikowano

A ja jestem takiego zdania że pod czyste ad w late game byłby dosłownie nieśmiertelny, czyt. OP w jasny ch*j :D I kupiłbym go 5 minut po release bo ta nazwa wiele dla mnie kiedyś znaczyła, trafiłeś :P

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Dzięki wielkie przez długi okres czasu nie miałem dostępu do internet u więc nie mogłem nic podrzucać...

Dyer chyba tak (jak nie to sorry) Jeżeli dla cb jest to postać ściągnięta to polecam podrzucić mi pomysł na pasywke czy inne rzeczy jestem naprawdę otwarty na wszelkie propozycje..;P

Nie wzorowałem się na żadnej postaci w LoLa wymyśliłem już naprawdę dużooo postaci . Bardzo dużym natchnieniem jest dla mnie mój młodszy brat , sami wiecie jak byliście mali lubiliście się bawić

np. w PowerRangers xD Chodzi o roczniki 1987-2000. Sam jestem z tego przedziału więc podsuwa on mi wiele pomysłów na postacie dziś postaram się tutaj dodać punkt 2. Wygląd w pracy mam pkt.3 Unikalny przedmiot 4. odzywki ale to wkrótce ... W planach mam także postać Marcello (Marczello) ;P Co do postaci powyżej typowa jungla z przekonaniem tu na pasywke skille do ganków są więc większego problemu nie będzie jak ktoś chce początek mniej więcej buildu to proszę : 1.Berserki 2. Latarnia wrigle 3.Widmowe ostrze Youmou ( nie katujcie za nazwę:P) . Resztę obmyślę potem na razie tyle czekam na propozycje;P

Opublikowano

Jak dla mnie ze to postac o zywiole powietrza powinien on posiadac cos zwiazanego z szybkoscia ruchu ;x

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Nieeee daleko to od wiatru :P Chociaż gdzieś by się przydała może w orginalnym itemie;p

Opublikowano

Jak chcesz wymyslic postac to ja Ci troche pomoge .

Do passive dodaj czas regeneracji tarczy, bo bylo by to za bardzo op , jak przy udezeniu 400 hp bedzie pochlaniac 20 % tego- bedzie prawie niesmiertelny

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Chodziło mi o ulti ,które wymyślił.

PS.Spłonąć to może twoja wioska.

R : Powietrzne kajdany - Nathaniel wyskakuje w powietrze ( w tym czasie jest nienamierzalny) i po 1sec. Spada na

ziemie i wokół niego (700kom.) spowalnia przeciwników o 50% na 3 sec po tym czasie trafieni przeciwnicy

doznają obrażeń w wysokości 10/15/20% ich maksymalnego HP .

Coldown 120/100/80 sec. Koszt 100/150/200 Pkt many

CO TO MA DO ULTI ELISE BO NIE WIEM :OO

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Chodzi o to, że ulti nawiązuje do jednego z ruchów Elise (tj. jej wyskok w powietrze i nienamierzalność).

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Boże, i tak nic z tego nie wyjdzie i co to wgle tu robi ? Mamy cię pochawlić.... Takie rzeczy na oficjalne forum Lol'a

Opublikowano

Heh wiem bo gdzies juz porponowałem do 2 mojej postaci nazwe Nathaniel co do tej historii itp mówiłem że stopniowo dodaje:P

Do szkoły? Spk. Nawet nie będe tego komentował dowartościowuj sie;P

Ult taki zbyt OP nie jest może na tanki tak ale tanki też mają absy więc wejdzie maks 8-10% hp maks w tanki co do ulta to na DPS'Y nie zbyt się przyda więc

taki sobie ult^^ Ponieważ przy założeniu że DPS (Ad carry) ma hp mniej więcej 1700-3000 to przy jego armorze z 50 (30% +/-) przy nawet tym 3000hp co się

zdaża nieczęsto wyjdzie dmg 450+/- więc ten debuff musi być a sam dmg to tylko taki dodatek^^

Tak, do szkoły.Twoje orty po prostu są oczojebne.Nie wyskakuj mi tu z dowartościowaniem bo akurat z tym to nie mam problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...