Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Propozycja nowej postaci Nathaniel - Monsunowe ostrze!

Sinerq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

Natchaniel - Monsunowe ostrze

1.Zacznijmy od Umiejętności!

Passive: Oko monsunu - 20% zadanych przez Nathaniela obrażeń fizycznych ( Nawet przez um.)

zostanie zamienione na bariere .Bariera ta pochłonie 50% otrzymanych przez Nathaniela obrażeń .

Bariera ta utrzymuje się przez 1,5sek.

Q: Powietrzne cięcie - Atakujesz 3 krotnie co 0.5 sec zadając każdym z ataków 25/50/75/100/150 (+ 100% AD) obr. fiz.

A ostatni atak ogłuszy przeciwnika na 1sec. jeżeli ma on na sobie jakiś defekt (de buff np. spowolnienie)

Coldown 15/13.5/12/10.5/9 sec. koszt 50pkt many.

W: Mknący podmuch - Nathaniel porusza się w strone kursora (100kom.) w tym czasie jesteś niewidzialny.

Coldown 10 sec. Koszt 50/40/30/20/10 pkt

E : Wiatr przeznaczenia - Bierne: skraca czas odnowienia um. o 0.7/1.4/2.1/2.8/3.5 sec

Użycie: Przyciąga lub odpycha przeciwników na obszarze w kształcie stożka w zależności od ich HP względem

Ciebie ( % mniejsze - przyciągasz / % większe odpychasz) Po czym przez następne 1/1.5/2/2.5/3 sec.

twoje ataki będą spowalniać o 20% na 1 sec cele przyciągnięte a uciszać na 0.5 sec cele odepchnięte .

Coldown 15sec. koszt 80/100/120/140/160 koszt many.

R : Powietrzne kajdany - Nathaniel wyskakuje w powietrze ( w tym czasie jest nienamierzalny) i po 1sec. Spada na

ziemie i wokół niego (700kom.) spowalnia przeciwników o 50% na 3 sec po tym czasie trafieni przeciwnicy

doznają obrażeń w wysokości 10/15/20% ich maksymalnego HP .

Coldown 120/100/80 sec. Koszt 100/150/200 Pkt many

Na razie tyle piszcie swoje propozycje poprawy codziennie będe dodawał nowe podpunkty np. wygląd.

Opublikowano

I co to ma wspólnego z grą, skoro to jest postać wymyślona przez ciebie?

Jeśli chcesz się pochwalić swoją kreatywnością to zrób to w innym miejscu.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ekhm temat założony abyście prace ocenili i dodali sugestje czy ja wam każe to czytać? god pls....

Opublikowano

Przyciąganie i odpychanie w skillach jest op.Na dodatek nie próbuj wyręczać riotu bo twoja praca zostanie tylko tu na forum.

Ekhm temat założony abyście prace ocenili i dodali sugestje czy ja wam każe to czytać? god pls....

I sie wydało, do szkoły walony manjaku

Opublikowano

Heh wiem bo gdzies juz porponowałem do 2 mojej postaci nazwe Nathaniel co do tej historii itp mówiłem że stopniowo dodaje:P

Do szkoły? Spk. Nawet nie będe tego komentował dowartościowuj sie;P

Ult taki zbyt OP nie jest może na tanki tak ale tanki też mają absy więc wejdzie maks 8-10% hp maks w tanki co do ulta to na DPS'Y nie zbyt się przyda więc

taki sobie ult^^ Ponieważ przy założeniu że DPS (Ad carry) ma hp mniej więcej 1700-3000 to przy jego armorze z 50 (30% +/-) przy nawet tym 3000hp co się

zdaża nieczęsto wyjdzie dmg 450+/- więc ten debuff musi być a sam dmg to tylko taki dodatek^^

Opublikowano
Opublikowano

I know tam też to jest^^ Syndra jest w jakiejś części także postacią mego autorstwa mam już duuużooo postaci na forum lola ale tu też chciałbym się tym podzielić..

Zabronisz?

Opublikowano

Ziomuś , Lulu jest postacią wymyśloną przez gracza... na forum lola jest dział "Propozycje" lub coś w ten deseń i tam sie pisze propozycje itemków/postaci/buffów/nerfów...

Czytałem wypowiedź(ktoś tam ze supportu), że te pomysły nie są brane pod uwagę ze względu na prawa autorskie.

<>

Opublikowano

Skill "e" jest bez sesnsu , a jak będziesz nafeedowany i bedziesz chciał kogoś co będzie miał więcej hp od cb to co?

Ogólnie postać "zerżnięta" z innych

pasywka-morde

w-kha zix

e -darius

ulti - elise

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Pomocnik
Opublikowano

Ludzie... kolega chciał się pochwalić pomysłem, a wy go od razu hejtujecie od najgorszych. Boże, co się dzieje z tym narodem?

Wracając do tematu to bardzo podoba mi się skill E tej postaci. Pomysłowe.

Opublikowano

Tak kolega UP słusznie zauważył że ono nic nie robi... Skille tego typu nie są w grze... niby co pasywka? pff morda ma pasywke z skili on z atakow czy dmg itemow..

W do kha zixa? jakim cudem do jakiego skila to poruwnujesz ze do jego E? Niby co skakanie ma do przesuwania się....

Reszty nawet nie będe komentował bo postać już nie może być w 100% orginala to znaczy ....ekhm że już jakaś postać ma podobną pasywe

Spróbuj sam zrobić postać nową w sęsie nie jakieś woda ogień bo to już jest coś innowacjnego^^ Isk wielkie dzięki tylko ty zrozumiałaś przekaz-.-

Sorka że dziś nic nowego nie wejdzie niestety mam problem i wchodze tylko na 5 min ;P Niewidzialność na W? Niby jaki masz problem kolego? Sama mobilność

z tego skilla była by zbyt słaba....

Opublikowano

@ TOP Nienajgorszy pomysł

ale wbilem do tematu po cos ważniejszego to do tych hejterkow co pisza ze postac "zerznieta" kurwa mac mamy 105 postaci w tej grze zrob sobie kurwa postac ktora nie bedzie miala anijednego skila ktory jest podobny do skili innej postaci nie psujac przy tym rozgrywki !!

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

@up dzięki za zrozumienie^^ Starałem się naprawde zrobić coś orginalnego 1 propozycja mojej postaci na tym forum pojawiła się +/- 0.5 roku temu: Martis ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...