Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny launcher z auto updaterem do serwera

Hubcik99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bys mogl to wzuc calosc na strone aby ktos kto tego nie umie zrobic i mu sie nawet nie udaje z wiedo tut'em zemy mogl sobie skopiowac i wklejci aby nie mail problemow tylko przyciski itp doda sobie. Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

"        Dim Wersja As String = My.Computer.FileSystem.ReadAllText(kaktus)" u mnie ta linijka wywala błędy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

cześć chciałem zapytać czy jest jakiś sposób, którym można usunąć plik przed chwilą używany przez program (do obliczania md5) ? Próbowałem .close(), .flush() .dispose() i nic. T.T

diamond_item.png  

Opublikowano

a może mi ktoś pomóc z samym uruchomieniem. Mam prawidłowy kod do forge 1.7.2 etc. U mnie na kompie działa uruchomienie zwykłym shellem :

shell("cmd.exe /c" & run)

Ale u innych to nie działa ... Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czemu tak? Czy mam wskazać javę w system32 czy jak?

diamond_item.png  

• 8 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

@kacperz123

Będzie działało na najnowszej wersji albo chociaż 1.7.10?

Nie. Wersje minecrafta powyżej 1.7.2 jak dobrze pamiętam ma inny kod startowy. (tzn. nie ma już bin tylko versions i inaczej ogólnie jest zrobione)

Opublikowano

@kacperz123

Będzie działało na najnowszej wersji albo chociaż 1.7.10?

Nie. Wersje minecrafta powyżej 1.7.2 jak dobrze pamiętam ma inny kod startowy. (tzn. nie ma już bin tylko versions i inaczej ogólnie jest zrobione)

A ty znasz się na tym? Bo potrzebuje właśnie takiego launchera ;p

Opublikowano

Jest okej ;D Dzieki <3 !

Działa Ci to? Na jakiej wersji minecrafta to robisz?

Opublikowano

@AluminiumCraft narazie pracuje nad kolejna wersją launchera pod swój serwer i nie wiem jak to wygląda pod c++ czy c# ale w javie nie jest to tak kolorowe jak by mogło się wydawać bo u kilku osób może normalnie śmigać a u kilku już np będzie drobna różnica nawet w nazwie konta "będzie np spacja" i już jest problem który trzeba łatać.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...