Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz pierwszy kupiony champion :)

roonek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu napiszę, że nie znalazłem podobnego tematu, więc pomyślałem, że sam go rozpocznę.

Więc zacznę :P moim pierwszym championem była Akali, pamiętam to bardzo dobrze grałem z kolegami ciągle niestandardowe z botami i nagle mnie wzięło, aby zagrać z ludźmi, zatem odpaliłem gry niestandardowe :P i poszukałem jakieś gry z ludźmi. W moim team'ie była właśnie Akali i jechała wszystkich jak chciała, i po prostu mnie zainspirowała :D i ją kupiłem. Musiałem trochę wtedy grać niestan. że miałem aż 3150 IP :O

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moja 1 postać to był ryze którego robiłem pod 4 archanioły rabadona i butki maga :D

Opublikowano

Pierwszy u mnie był Twisted Fate ze względu na wygląd ;p Wtedy wychodził Xerath bodajże. Pamietam że nie mogłem trafić z Q nigdy xD

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Tristana - Wtedy nie wiedziałem że jest za darmo :)

Później kupiłem Warwicka i wygrywałem sam gry :D później chyba dostał nerfa bo był trochę przesadzony.

No i Jax:P też łatwo było ogarnąć na linii jak trolle były oddały ci z 5 fragów trochę farmy i się latało po mapie :P.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Veigar - Czysta siła

Nastakowane q, z meteorytu w tf sieje zniszczenie, do tego klatka. W ostatecznosci mozna uzyc r

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...