Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz pierwszy kupiony champion :)

roonek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zed bo wlasnie wyszedl 2 tygodnie przed tym jak zaczalem grac i akurat byl w rotacji. Spodobal mi sie ten mroczny ninja i do dzisiaj go mainuje :)

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Moja pierwsza postać to była Ashe, żadnych itemków nie kupywałem, bo nawet nie widziałem o sklepie : ) . Jak dowiedziałem się o tym, to nie kupywałem tych itemów co np IE składa się z kilofa, tylko zbierałem kase na IE. Jak kupiłem, np. kilof, potem IE to sprzedałem Infinity Edge bo pisało, że mogę sprzedać za więcej kasy niż kupiłem, a to odejmowało od kilofa. Takie były początki moje w lolu przez 1 tydzień : ) .

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Volibear ;) Kupiony za rp bo jakimś cudem dostałem 920 RP osiągając 5 lvl, a voli był w rotacji i na wyprzedaży dlatego znalazł się na mojej liście. ;)

Opublikowano

Anivia... Byłem zauroczony tym, że jest lodowatym phoenix'em i może postawić ścianę na całą aleję. Pamiętam nawet, że wyzywałem team za to że kazali mi iść na mida (wtedy środek), ponieważ nie umiałem grać i sądziłem że Anivia potrzebuje kompana na lini... Obecnie gram nią rzadko, ale jest to postać którą gram najlepiej (razem z Shen'em i Vlad'em, ponieważ przerzuciłem się na górną aleję) Kurde to było jeszcze na końcu początku 2 sezonu, pamiętam jak chciałem mieć te punkty ELO, 30 lvl wbiłem pod koniec sezonu 2 (chyba z 2/3 dni) a tu JEB: informacja- w sezonie 3 nie będzie ELO tylko jakieś bezsensownie zrobione ligi... 30 wbijałem tak wolno, ponieważ miałem pół-roczną przerwę.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...