Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IPL5 - Las Vegas

Perestil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CLG PRZEGRAŁO :( TERAZ LICZYMY NA FNATIC!!!!

Przegrało ale na pewno nie bez walki bardzo ładny mecz jak na razie najlepszy na turnieju :)

Licze na finał M5 vs Fanatic

do6qfp.jpg

Opublikowano

@up

M5 zostało wykluczone, teraz to oni będą grali w "przegranych" więc możesz liczyć Fnatic vs WE

Poza tym oglądałem mecz :angry:

<>

Opublikowano

TPA 2:0 Curse.NA.

M5 1:1 Azubu Blaze

Finał drabinki wygranych: WE vs Fnatic

4 runda drabinki przegranych: TPA vs CLG. Eu

CLG.Na vs m5 lub AB :)

Opublikowano

CLG.Eu przegrało z World Elite po 70 minutowej grze... yellowpete ponad 530 farmy :O

Sczerze powiem że nie wiem co sie stało... CLG bardzo ładnie grali... wygrywali każdy TF a ten jeden przegrali i GG...

Teraz zostali nam tylko Fnatic... KOREAŃCY NIE MOGĄ WYGRAĆ!

poprostu WE wygrali to pushem, cały czas starali się pushowac inhibitory i przez to clg musialo defowac, i ten rengar co wiesz zresztą sam co robił ^^ . to prawda , wygrywali team fighty ale nic z tego nie wynikało bo inhibitorów i wierzy przy nexusie nie mieli , cały czas ktoś musiał pilnować . raz przegrali team fight no i gg :) ale i tak był to bardzo fajny mecz, nie zabrakło fajnych akcji froggena :D

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Nom, gdyby nie ten rengar to by to wygrali na lajcie bo tf'y miały lepsze a w ostatnim tf'ie po prostu się rengar pojawił, który sfocusował (1v3) kog mawa, i dodatkowo z 3 osoby biły froggena. Mecz jak na razie najlepszy od początku presezonu "3".

<>

Opublikowano

poprostu WE wygrali to pushem, cały czas starali się pushowac inhibitory i przez to clg musialo defowac, i ten rengar co wiesz zresztą sam co robił ^^ . to prawda , wygrywali team fighty ale nic z tego nie wynikało bo inhibitorów i wierzy przy nexusie nie mieli , cały czas ktoś musiał pilnować . raz przegrali team fight no i gg :) ale i tak był to bardzo fajny mecz, nie zabrakło fajnych akcji froggena :D

Ty nie wiesz jaką ja miałem mine jak patrze że sie napierdalają , a tu u boku mapki kółko z avatarem Rengara zapieprza po inhibitory :F

Opublikowano

Pięknie rozwaleni :). Fnatic wygrało poprzez surrender, na pewno wygrają next.

@up podaj mi kto wygrał w m5 vs azubu

<>

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...