Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IPL5 - Las Vegas

Perestil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Teraz przed nami 2 mecze ćwierćfinałowe Fnatic vs TPA (Dive nieudany i 3-1) oraz Curse.EU vs Clg.NA, następnie 2 mecze z 2 rundy drabinki przegranych m5 vs MP oraz TSM vs Azubu Blaze.

Fnatic, brnie do przodu :)

Tabelkę uzupełnioną wkleję rano jak będą wszystkie wyniki, a teraz dobranoc :)

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ Aktualna drabinka wklejona po wczorajszych meczach :)

Fnatic pokazał klasę, wracają do formy, myślę, że zobaczymy w finale wygranych CLG.eu vs Fnatic, będzie to myślę bardzo ciekawy mecz.

Co do drabinki przegranych - TSM nie pokazał klasy i znowu przegrali, round 3 - m5 vs Azubu Blaze i TPA vs Curse.eu myślę :) z czego do finału przegranych wejdą TPA oraz m5, mam nadzieję, oczywiście wolałbym Curse.eu, ale zobaczymy jak się potoczę te mecze, takie są moje typy.

Dzisiaj od 19 zobaczymy resztę meczy z przegranych round 2 oraz półfinały, a po północy być może round 3 zobaczymy :)

Opublikowano

Szkoda że fnatic nie brało udziało w mistrzostwach sezonu 2, pewnie znowu by wygrało,btw gra w fnataicu dalej sushei?

<>

Opublikowano

@Up sushei już dawno w fnaticu nie gra, z tego co pamiętam chyba nie byli z niego zadowoleni, później grał w Elohell, ale znów się posypało i chyba teraz nigdzie nie gra:)

Opublikowano

@Up sushei już dawno w fnaticu nie gra, z tego co pamiętam chyba nie byli z niego zadowoleni, później grał w Elohell, ale znów się posypało i chyba teraz nigdzie nie gra:)

Co do EloHell drużyna nadal jest tworzą ją teraz ArQuel, Xaxus, Overpow, Elendix i Woolite

Shushei obecnie gra w IWantCookie czyli teamie stworzonym przez niego

Opublikowano

@Up

Nie, jest jeszcze przerwa, za chwilkę będą grać, bo Wicked (solo toper CLG.eu) napisał na FB, że skończył już zmieniać swoje ustawienia :)

Opublikowano

Jeżeli dobrze widzę to 2:1 wygrał Fnatic :D

A CLG ostro broni, muszą to skończyć i 3 gra!

///EDIT

Kuźwa... CLG przegrało 2:0... Druga gra, zasługiwała na finał, takie emocje.. 69 minut, 200k golda każda drużyna, kog z 550 cs.. Gdyby CLG nie było tak odsłonięte to by to wygrali, ale jeszcze jest drabinka przegranych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...