Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoctusMT2.pl [Dedyk]

TheCheater

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wywalcie temat do archiwum po co prezentacja skoro nie da się zagrać . Ściąganie przy internecie 8mb z prędkością 50kb/s porażka , normalnie taki plik idzie 15-20 min a nie 8-9h

Opublikowano

Dużo broni dużo wszystkiego.Fajny system ulepszeń na 100% zagram.Co do prezki to daje 8/10

Ps.Można prosić Download na inny hosting bo pisze na BayFiles że przeterminowany plik

Opublikowano

Serwer byłby pro gdyby grało więcej ludzi bo ma on potencjał do na prawde doprej naparzanki. Zostawiłem sobie konto, jak się rozwinie serwer to na pewno wrócę tu

Opublikowano

Kurwa jebe się z pół godziy ze sciągnieciem tg serwa i chuj!!! Pomoże ktoś??;x Piszcie PW lub tutaj..

Opublikowano

a więc gdy chce się zarejestrować na SpeedyDrive gdy wszystko wpisałem i klikam register wyskakuje mi . ,, Free account registration is now disabled '' dlaczego?? proszę o odpowiedz ...

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ludzie nie pomecza sie z sciaganiem.... Nie ma takich privów gdzie od samego fms robi sie Trute i inne odmiany i od 42 lv zbroje stal ... Wolą spamować tematy extric który i tak nie ruszy ....

Serwer jest na złoty medal wystarczy go rozkręcić.

Nie którzy narzekaja na duzy system ulepszen a jakoś na innych im to nie przeskadza np imetin ... Senthia czy inne...

Ja Klijenta Ściagalem okolo 6-7h a nie mam wolnego netu ... Trochę cierpliwości bo warto grać na jednym dobrym privie niż szukanie z nadzieja jak debil ze znajde drugi taki gdzie on-line jest ponad 500...

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ludzie nie pomecza sie z sciaganiem.... Nie ma takich privów gdzie od samego fms robi sie Trute i inne odmiany i od 42 lv zbroje stal ... Wolą spamować tematy extric który i tak nie ruszy ....

Serwer jest na złoty medal wystarczy go rozkręcić.

Nie którzy narzekaja na duzy system ulepszen a jakoś na innych im to nie przeskadza np imetin ... Senthia czy inne...

Ja Klijenta Ściagalem okolo 6-7h a nie mam wolnego netu ... Trochę cierpliwości bo warto grać na jednym dobrym privie niż szukanie z nadzieja jak debil ze znajde drugi taki gdzie on-line jest ponad 500...

1. Slaba reklama

2. Klient

Komu chce sie pobierac klienta 6-7h ?

Choc byscie sie srali to szybciej niz 60-70 kb/s przez IDM nawet nie pobierzecie.

Speedyshare moze ale watpie tam tez pewnie tyle a ja zadnych Speedy Driverow nie pobieram i innego syfu zeby potem miec dodatkowy program do wylaczania. Cokolwiek zrobisz to te okienko Speedy Driver bd sie pojawialo przy starcie kompa.

Opublikowano

Jak komuś się podobają pliki serwera i robi nowy serwer to PW.

Ja robiłem te pliki od podstaw, aż do końca pierwszego miesiąca istnienia serwera.

Ale jak skonczylem w polowie pliki, a maro poczuł kase to zabrał mi uprawnienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...