Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoctusMT2.pl [Dedyk]

TheCheater

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co się narzucać, człowiek łaski nie potrzebuje na tak ROZWINIĘTYM POLSKIM RYNKU jeśli chodzi o serwery mt choć trudno uwierzyć, że choć coś w tym kraju może być rozwinięte... Nie ten to inny, powodzenia OCZEKUJĄCYM.

87204611569884691941.gif

Opublikowano

Sciaglem 2 godziny 250 mb gdzie zwalony host przerwal polaczenie...

Mam neta z limitem 3 gb... Wiec szkoda mi transferu na to by po 5 razy sciagac jedno i to samo...

Opublikowano

Widać jak poważnie administracja traktuje graczy, mają nas wszystkich gdzieś. Lenie cholerne.

Widziałem setki takich przypadków, w których administracja olewała na serwerze graczy, który po kilku tygodniach padł bo był brak zainteresowania.

Gratuluje oby tak dalej!

A ja nadal chce tego cholernego klienta!

Opublikowano

serwer mi się nie podoba za dużo wszystkiego jest przekombinowany

A Ty co chodzisz i w każdej prezentacji posty nabijasz zajmij się czymś pożytecznym ...

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano
koles jak cos nie nie pasi to nie hejtuj tylko wej idz znalesc sobie inny serwer bo z tego co widze to tylko negatywne komentarze stawiasz a co do seedow to ja seeduje cala noc to ze ty nie mozesz sie zemna polaczyc to juz jakos nie moja wina

Pozdrawiam

Nie ośmieszaj się, jeden seed nie wystarczy aby pobrać z pełną prędkością, więc cztery razy pomyśl zanim coś napiszesz "hejterku".

Skoro zrobiłeś torrenta, co jest bardzo trudne do zrobienia to jeszcze wrzuć klienta na hosting bez limitów.

Pozdrawiam pana.

Opublikowano

Nie ośmieszaj się, jeden seed nie wystarczy aby pobrać z pełną prędkością, więc cztery razy pomyśl zanim coś napiszesz "hejterku".

Skoro zrobiłeś torrenta, co jest bardzo trudne do zrobienia to jeszcze wrzuć klienta na hosting bez limitów.

Pozdrawiam pana.

Hmm niewiedzialem ze jestes moim szefem i mam sluchac twoich rozkazow seeduje kiedy moge czasami nie mam dostepu do neta wiec spokojnie a co do hostingow to narazie szukam bo nie jest tak latwo

znalesc cos co bedzie mialo dobre pobieranie

Opublikowano

Szkoda że nie ma lepszej pobieralni, zaglądam tu od kilku dni i nadal nie ma żadnego szybszego pobierania dlatego chyba sobie odpuszczę , mogli by klienta wstawić na dedyka i dać do pobrania ale widać im się nie chce.

Opublikowano

Hmm niewiedzialem ze jestes moim szefem i mam sluchac twoich rozkazow seeduje kiedy moge czasami nie mam dostepu do neta wiec spokojnie a co do hostingow to narazie szukam bo nie jest tak latwo

znalesc cos co bedzie mialo dobre pobieranie

Spróbuj zippyshare.com może się uda ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...