Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoctusMT2.pl [Dedyk]

TheCheater

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weźcie wrzudźcie clienta na inną stronę.Na speedy robie tak jak jest napisane i nie działa a na bayfiles slaby transfer pobierania.

Opublikowano

Witam. mam prosbe nagra ktoś poradnik jak zarejestrowac sie na serwie ale odpowie mi tu z góry dzięki

A jaki jest problem? Wpisuj wszystko wedle instrukcji i się zarejstrujesz.

Opublikowano

A jaki jest problem? Wpisuj wszystko wedle instrukcji i się zarejstrujesz.

Niestety już nie da się rejestrować kont na testowe premium.

Zagrał bym ale niestety ten client.

Nie mam zamiaru całą noc siedzieć i pobierać po 30kb/s

Opublikowano

Dajcie tego clienta troche wczesniej, ile graczy tracicie bo nie chciało wam się udostępnić normalnych hostingów.

Na 1 Hosting - trzeba wysłać sms'a

Na 2 Hostingu - trzeba założyć konto

Opublikowano

Dlaczego sura,wojownik i ninja mają aż tyle mieczy do wyboru a szaman ma tylko jeden wachlarz i dzwon na ulepszanie? Zbroje jak zwykle pokolorowane...a szkoda bo bym zagrała.

58815786.jpg

Opublikowano

Dzięki temu, że są tylko płatne hostingi naprawdę tracicie bardzo dużo graczy. Sam chciałem u was zagrać, ale jak widzę, że muszę się bawić w ściaganie programów itd. to aż mi się odechciało. Jak dacie darmowy hosting to zagram u was

Opublikowano

Ludzie.. pomyślcie chwile.. ściągnijcie Updater ze strony, który waży 3mb i wrzućcie do byle jakiego klienta z innego serweru! Odpalcie i zaupdate'uje się wam w 10 minut przy necie 6mb.

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...