Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoja pierwsza gra w league of legends

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pewnie każdy pamięta swoją pierwszą grę w LoL'a, chciałbym, aby w tym temacie została podana postać, build, staty, które zdobyłeś w pierwszej grze, zapewne będzie można się pośmiać. :)

Moja - Amumu

staty to 0/...

build, pamietam, ze butki mobilności phantom dancer i kordelas z bilgaweter xD

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Leciałem katariną w AD, phantom, ie, bloodthristery. Staty miałem dobre nie pamiętam dokładnie ale wycarrowałem gre ;d Ale kolejne sie wkurzylem bo przegrywalem, i długi czas nie grałem a potem wróciłem i już jakoś poszło ;)

Opublikowano

Garen :

3/20(coś koło 20)

Build :

Te buty 3 speeda , Rabadonka , archangel , latarnia , phantom , last whisper .

Hahah to były czasy

15ygnz9.jpg

Purp&Yellow

Opublikowano

Ah, pamiętam to, 13 Listopada 2009, Alpha, a ja nagle dostaję zaproszenie od kumpla :>

Ryze, który kiedyś był w każdej grze pickowany, jakieś 20 postaci... Ahh, dobre czasy.

Opublikowano

Boże ! ja to pamietam...

Ashe była w rotacji i nią grałem

1/17

Ostrze youmuu buty 3 speeda 3x Infinity ( xD) i uwaga... RABADON

Pamietam jak nie ogarniałem i próbowałem atakować przeciwników E (Tym ptakiem) :DD

Stare dobre czasy :D jakoś wrzesień 2009 , pamiętam że wtedy wyszły runy

Opublikowano

ja pamiętam że grałem blitzem

staty chyba nawet miałem na plusie coś ok 7/5

bulid : jakieś butki , infiniti , fantom i coś jeszcze :D

te czasy jak nie wiedziałem z czym co sie je

Opublikowano

Pierwsza gra xinem albo shenem wyszedlem po 3 minutch bo zginalem od turreta

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Pierwsza gra Ashe. Staty? Ok. 5/20. Jarałem się ostro tymi 5 killami :D Jednak budowanie ashe pod tanka było złym pomysłem :P

1355929912-U778006.png

Opublikowano

Ashe 0/?/1, grałem z kolegami na botach i pamiętam jaką miałem podnietę, że pomogłem komuś kogoś zabić :P ehh, ale szkoda, że nie pamiętam swojego buildu :(

Opublikowano

Moją pierwszą postacią był Fiddlestick:).Do dzisiaj nim gram.Wtedy miałem staty 3/8(o kur..) .Lamiłem jak opentany ale jakoś jestem teraz dobym graczem:p.Wiem ,ze kupowałem zawsze tarcze dorana ,coś na AP i chyba warmonga lub Phantoma,zazwyczaj brałem Smite i Oczyszczenie;p.Zacząłem grac w lola w styczniu 2010 chyba.

Pozdrawiam:)

Opublikowano

To było na początku s1 i to był brand, butów nie kupowałem, było po ang a ja miałem mało lat i nic nie rozumiałem więc kupowałem co popadnie.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Bosh... Moja pierwsza gra jak fizza wprowadzali do gry to były czas, pierwsza gra cho gathem pod ad krytyki :O

Opublikowano

Pierwsza gra ? Gangplank 0/512764217 (coś około tego)

Wiem że zawsze jako pierwszy duzy item (po doranie i butach) byl warmog. Na każdej postaci i zawsze.

+ moje pierwsze gry w lola były wtedy, kiedy na ekranie logowania była katarina, ryze i ten znaczek lola (wiecie o co chodzi) po tem dłuuuuuuuuuuuuuugi czas nie grałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...