Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoja pierwsza gra w league of legends

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja pierwsza postać Master Yi pod speed attack ! :D Robiłem mu full Widmowych tancerzy i jednego Krwiopijce Buty miałem Berserki, ale wiecie jaki speed on miał nie zapomnę tego :) to było coś, a staty pierwsze gry wygrywałem, a tym dalej w las tym gorzej się tak grało więc zacząłem jakoś to ogarniać pomału ^^

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczcie moje konto i pierwsze mecze :) zostawiłem to konto gdy kolega pokazał o co chodzi na pamiątkę.

http://www.lolking.net/summoner/eune/30754577#history

smite + odrodzenie, rabadon na aliego :D

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Gralem Lux i myslalem ze tarcza zadaje dmg a bombka spod E jest tarcza xD

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Moja pierwsza gra ? Riven... omg co to za czasy! Buty 5 i phantom dancery... Full Movmentspeed!

3RQJm.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Amumu afczyłem 18 minut wszyscy 12 lvl ja 1 mówie ,że słaba postać i robiłem go pod zalecane bo nie ogarniałem co kupywac pod koniec sezonu 1 :D

SnVyYVBMX19fZXVuZV9fXzE1OF9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX18xMF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Pamiętam ! Grałem z koleżanką, wybrałem Lulu. Składałem ją pod full tanka, kupiłem sobie 4 tarcze dorana i słoneczną pelerynę. I pamiętam jeszcze, że koleś na mnie zrobił pentę. Taki wkur*iony wtedy byłem, że postanowiłem, że będę grał w tą grę aż ją ogarnę :p

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

amumu

4/30 około xD
build dość dobry bo butki tabi, archangel, rabadon, kolczasta itp, ale gadałem z kolegą wtedy który grał w to długo i podpowiadał mi :)

1272247667773s.jpg

Opublikowano

Wow.... Tylko ja chyba grałem Maokaiem na mida... staty dodatnie z tego co pamiętam. (ćwiczyłem na botach, nie to co większość noobów - czyli nowych... ponieważ nie będę zaśmiecał gier moim "nieukiem" a wolałem zagrać na botach by potem wyjść z tego)
Druga gra to była gra Amumu, i co do amumu zostało mi do dziś

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Pierwsza gra Brandem ;____:

Itemy pod AD (Nie pamietam jakie, ale wiem, ze FULL AD robilem xD)

I rzucałem sie na kogoś podchodząc do niego i ze skili i AA , i tak dedałem staty jakoś 0/2x/x

WojakPL - Banned

Opublikowano

Gdy LuLu była w rotacji...

Jakoś tak - żądełko, buty szybkości, tłuczek, phantom, i coś tam jeszcze.

Staty to jakoś średnio 1/21.

Mimo wszystko fajnie by tak wrócić do tamtych czasów. Gdy zaczynałem grać w LoLa cała ta grafika wydawała mi się taka "bajkowa i cukierkowa".

Game Over

Opublikowano

Pierwsza gra . Vladimir używałem ulti na miniony i maxowałem W .
Itemy . 5 BF Sword(kiedyś dawało 55/50 ad) , i buty skrzydełka +3 ahh te stare czasy xDI używanie skillów myszką <3

Opublikowano

Nasus 0/3/3 na Dominionie, nie wiem co składałem, chyba Long Sword i Pickaxe i jakieś buty. Denerwowałem się bo mi ksuli, a i miałem wtedy manię na wychodzenie, to po tych 3 deadach miałem ochotę wyjść i zdenerwowałem się, bo nie mogłem najpierw Ashki pickować. A pierwsza rotacja jak zacząłem grać to był Taric, Nasus, Ashe, Pantheon, Signed i dalej nie pamiętam :D.

258101b92660b.png
Opublikowano

Pierwsza gra Fizzem. Ludzie zaczęli mnie wyzywać od "botów" ( chodziło im o linię "bot" ) Kiedy wszystkich "zhejciłem" wyszedłem z gry.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Był to 2011r coś 1-10 września.

Orianna była w rotacji i mi się spodobała jej mechanika, staty 0-2/10+.

Pamiętam jak stackowalem rabadony.

Moja pierwsza kupiona postać tryndamere, bo kolesie z forum mi go doradzili na początek i potem przez jakieś 2 miesiące tylko nim grałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...