Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoja pierwsza gra w league of legends

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to że wszyscy pamiętają swoje pierwsze gry to chyba jednak tylko wymówka żeby nabić posta i ewentualnie zgarnąć lika za "śmiszną" treść

Opublikowano

@up

niekoniecznie , ja pamiętam dokładnie bo było to ok 50dni temu xD, i mam na swoim pierwszym koncie swojego 1-szego wina xD

aczkolwiek możliwe że niektórzy nabijają sb posty

Opublikowano

Jak zaczolem grac to pominalem samouczek no bo po co :P

Gralem malphite bo wygladal groznie . Na poczatku nawet nie wiedzialem jak sie ruszac a co najlepsze w teamie mialem dwoch ogarniajacych polakow . Ahh jaki byl flame ....

Build z polecanych staty zjebane , tylko nie pamietam czy wygralem .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

1 gra penta nunu z ulti xD wtedy nawet nie wiedziałem że pente strzeliłem ;x rabadon i buty 3 xD

Strzeliłeś to chyba kupę. Jeśli macie zmyślać takie coś to darujcie sb pisanie postów w tym temacie.

Bywalec
Opublikowano

Moja pierwsza gra 1/7/3

TwistedFate budowany pod ad kupiłem butki 5 i kilka doranów, a potem przeciwnicy się poddali ;)

Fajnie było, wchodziłem pod wieże, bo myślałem, że się da w niej schować >.<.

I ♥ League Of Legends!

5jJNSGS.png

Opublikowano

Mordekaiser

statów nie pamiętam, nie przywiązywałem do tego zbyt dużej wagi, a itemy to tarcza dorana i jakieś tam buty

Opublikowano

ahh pamietam, wtedy akurat wychodzila na swiat elise.

coz to byly za epickie czasy.

pamietam jak wtedy byl chyba rendżer w rotacji to skladalem na nim 6 par butow zeby szybko biegac. ahhh.

Opublikowano

Ashe, bo na forum mi polecili, statów nie pamiętam.

Buty na AS i 5x stark's fervor.

Wkurzałem się gdy miniony kradły mi kase za wieże [myślałem że tylko last hit w wieże = gold], atakowałem z e, ultowałem wieże.

Opublikowano

Pierwsza gra - Garen, o tak pamiętam dobrze, Garen, którym grałem tylko i wyłącznie z dwa tygodnie, dopóki jako przeciwnik nie pojawiła się Nidalka, która z dzidy mi za 1/2 hp ściągnęła, wtedy się tak podjarałem, że musiałem ją kupić. Grałem tylko 3on3 ze znajomym, staty - wiem, że nie było tragedi, że zawsze dodatnie staty miałem bo się z niego śmiałem, że mam lepsze od niego, niestety nie pamiętam buildu, pewnie polecane.

Opublikowano

Pierwszej gry nie pamietam, wiem tylko ze brat (zaczynal razem ze mna, wczesniej ciupalismy w dote) powiedzial mi o Garenie, podobal mi sie mega :D do dzis mam akcje przed oczami jak stoje na midzie z Anka i Akali nas robi jak chce... nie bylem w stanie ogarnac co sie dzieje bo bila po milion i znikala ;p

Opublikowano

Riven, bo Ashe ktoś już mi zabrał i zagralem nią mając staty coś około 1/30/5 :D Myślałem wtedy że Q da sie użyć tylko 1 zamiast 3 razy ^^

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Grałem trynda pod ad, kupywalem te itemy co byly w polecanych. Staty 0/---- xD

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Moja to TwistedFate jeszcze mial bardzo stary wyglad i nie bylo tak duzo postaci tylko postac pamietam. Pozniej gralem ryze staty 4/na iles kupywalem to co mi kumpel mowil :s

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Strzeliłeś to chyba kupę. Jeśli macie zmyślać takie coś to darujcie sb pisanie postów w tym temacie.

Ale ty jesteś Kur*a głupi....To była moja 1 penta w zyciu bo jeszcze 2 nie zrobiłem i to były okolice inhibitora fioletowych na topie więc nie sraj mi tu bo nie wiesz a pier*olisz

Opublikowano

Pierwsze gry - namówili mnie kumple. Grałem ryzem a kumpel Xinem, chodziliśmy razem na bota. Ja maxowałem W ( klatke ) żeby tylko stunować a on doskakiwał i rozwalał ludzi. Pamiętam 2 minutowe czekanie w krzakach aż jakiś teemo zwiadowca będzie chciał położyć grzybka na baronie a my w małych krzaczkach w 5 staliśmy i go zabijaliśmy. Piękne czasy. Teraz tylko elo, elo i jeszcze raz elo. Nie umiem już się bawić tą grą, a szkoda.

Opublikowano

Pierwsza gra w życiu była Nocturnem pod ad, robiłem łezke, potem ten mieczyk za 415 golda (reszty nie pamiętam) ale pamiętam, że grałem z kumplami na tweested i moja gra ograniczała się do uciekania po całej mapie, żeby "Tamci" mnie nie znaleźli :D A jak włączałem ultimate to myślałem, że nikt mnie nie widzi i chciałem divewować solo turreta :P staty 0/25+

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...