Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WarsGuild][1.4.5][Wojny Frakcji][Duzo Eventow][Poszukiwani Moderatorzy][Dedyk][Nowy Drop]

Cyklop1211

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cyklop mam pytanie za co mam bana... za kolege który spalił spawna a ja byłem na innym koncie? żałosne... pomogłem ci w tylu rzeczach na serverze a ty mnie traktujesz jak zwykłe ścierwo. Pozbyłeś się nie tylko gracza lecz kumpla żegnam.

Opublikowano

HAHAHA ciekawe za co.. aa już wiem za to że powiedziałem że ide na inny server i dotego zrzuciłeś wine na mnie że sie spawn spalił jak grałem z hadyxem (deadmau5) na innym koncie zeby poczuć survival i pewnie dlatego że chcesz mieć server dla siebie żeby ktoś ci coś zmurzynował i a potem go zbanujesz gorszej osoby NIE SPOTKAŁEM chamówa w kit. tyle czasu na ciebie poświęciłem a ty takie gówno robisz sam tego chcesz nara sam sie użeraj z tymi pedałami i ich ogarniaj.

Opublikowano

Podanie na moderatora

nick: Dzikimacior

teamspeak i mikrofon: chwilowo nie.

dlaczego ty?: Dlaczego ja? to proste. Jestem ogarnięty, umiem budować, umiem organizować porządne eventy, przypilnuje aby na chacie była miła atmosfera.

ortografia: 10/10

znajomość WE: 10/10

będziesz nagrywać: może

staż na serverze: 5 dni

staż w grze: 2 lata

Myśle że warto dać mi szanse ;p

Opublikowano

Jezu kuna masz 14 lat a zachowujesz się jak 10 latek bo straciłeś moderatora i nie tylko za to co napisałeś przez cb dużo osób nie gra .. : ) np eagle itd :) @ UP REKRUTACJA OFF !

Opublikowano

hmm... spoko tylko człowiek popełnia błędy wiem że jesteś strasznie wkurzony na mnie no ale sory ja dałem reklame na yt z czego jakies 4 osoby doszly na skype to chyba też 4. chociaż na freebuildie pozwól mi cuby robić bo i tak w życiu nie mam co robić. a co do eagla to go zbanowałem bo obrażał graczy, mnie i klną co zdanie więc jak chcesz odbanuj go. i jeszcze dopisuje że jakies 5 min temu zareklamowałem cie na serverze gdzie gra 200/300 osób i n troche mniejszych.

Opublikowano

Podanie na moderatora -==melon090==-

Nick : melon090 ^^

TeamSpeak:Noo pewnie , że mam :D;)

Mikrofon :Tak , nawet sprawny ! ;)

Staż na serwerze :Na serwie gram od kilku dni. ;f

Znajomość komend [0-10] : Hmm dam sobie 9,5/10 ;D . Nie znam wszystkich , ale podstawowe na 10 ! :D

Dlaczego ty ? : Dlaczego ja ? Ponieważ chcę pomóc w ogarnianiu serwera , i również w budowie :) . Będę ogarniał cheaterów i spam na chacie : d. Wiem za co kickać , za co banować. Ze mną nie będziecie musieli martwić się o eventy ! : )

Możliwość płacenia składek 7zł sms - TAK/NIE : Jeśli będę miał kasę to tak ! : )

Pozdrawiam , meloon ! :D

Opublikowano

Podanie na moderatora -==melon090==-

Nick : melon090 ^^

TeamSpeak:Noo pewnie , że mam :D;)

Mikrofon :Tak , nawet sprawny ! ;)

Staż na serwerze :Na serwie gram od kilku dni. ;f

Znajomość komend [0-10] : Hmm dam sobie 9,5/10 ;D . Nie znam wszystkich , ale podstawowe na 10 ! :D

Dlaczego ty ? : Dlaczego ja ? Ponieważ chcę pomóc w ogarnianiu serwera , i również w budowie :) . Będę ogarniał cheaterów i spam na chacie : d. Wiem za co kickać , za co banować. Ze mną nie będziecie musieli martwić się o eventy ! : )

Możliwość płacenia składek 7zł sms - TAK/NIE : Jeśli będę miał kasę to tak ! : )

Pozdrawiam , meloon ! :D

nie ma rekrutacji cyklop tym spami przecież

Opublikowano

Bardzo fajny serwer ! Polecam ! H@ normalny nie neo kid jak na innych ! Małym - są lekkie lagi ! Ale to przez chwilową prace nad serwem.

Opublikowano

PODANIE NA MODERATORA

• Nick :Fredek
  • Wiek: 11 lat ( wiem mało ale mam doświadczenie,wiele razy miałem moda ^^ )
  • Mikrofon : Posiadam : )
  • TS : Mogę w każdej chwili pobrać : D
  • Ile grasz w MC : Gram od wersji 1.7.2 ..Wcześniej miałem styczność z grą ale nie grałem ,
  • Dlaczego Ja : Jestem ogarnięty,chętnie pomagam,znam się na zasadach ortografii,mogę często wchodzić na serwer ( chyba że wystąpią różne komplikacje np.. Zepsucie komputera ) Nie używam cheatów , modów,nie grifuję,jestem kulturalny .
  • Coś o sobie : Mam na imię Paweł , lubię grać w piłkę nożną ,koszykową i ręczną oraz lubię słuchać muzyki.Często gram w MC , przeważnie z przyjaciółmi ^^ . Mieszkam w Horyńcu .

Opublikowano

spx. nie mam sprawy i współczuje tego jak ludzie chcą od cb op, a jak im nie dajesz to... Wiesz co robią :)

Opublikowano

cyklop nie zbanowałem całego teamu tylko eagle bo wszystkich obrażał.

a tak wgl to mam partnerstwo teraz z 3 kolesiami jeden ma 73 widzów drugi 60 i trzeci 74

zrobili byśmy co trzeba no ale cóż mamy inny server

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...