Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Eu Nordic

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam się Was - masterzy Lola. Jakim cudem afkerzy, trolle i wszystko co złe jest w waszych teamach? A u przeciwników?

Już pisałem - zagrajcie 200 rankedów, a poznacie swoje elo. I niema o czym dyskutować.

Po 40 grach każdy może być wyżej lub niżej niż zasługuje.

Ja sam gram na N&E i jakoś rzadko trafiam na trolli. Raz na 50-60 rankedów. A jak już trafiam to przynajmniej jest śmiesznie. Poza tym ktoś trolluje w lobby to bardzo łatwo sprawić, aby zdodge'ował.

Btw: na serwerach (WSZYSTKICH) jest IDENTYCZNY poziom.

Btw2: zakładając, że na Wescie jest większy poziom (co jest nieprawdą) to znaczy, że na N&E powinno być dużo łatwiej wbić elo

Btw3: średnie elo to niecałe 1100

Grajcie swoje i nie zwracajcie uwagi na te głupie cyferki. Ja często potrafię mieć dzień, w którym postanawiam grać sobie junglerem i wbić 10-15 lose streaka, ale co z tego, skoro w kolejne 2 dni sobie odbijam?

Bóg to twoje sumienie

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytam się Was - masterzy Lola. Jakim cudem afkerzy, trolle i wszystko co złe jest w waszych teamach? A u przeciwników?

Już pisałem - zagrajcie 200 rankedów, a poznacie swoje elo. I niema o czym dyskutować.

Po 40 grach każdy może być wyżej lub niżej niż zasługuje.

Ja sam gram na N&E i jakoś rzadko trafiam na trolli. Raz na 50-60 rankedów. A jak już trafiam to przynajmniej jest śmiesznie. Poza tym ktoś trolluje w lobby to bardzo łatwo sprawić, aby zdodge'ował.

Btw: na serwerach (WSZYSTKICH) jest IDENTYCZNY poziom.

Btw2: zakładając, że na Wescie jest większy poziom (co jest nieprawdą) to znaczy, że na N&E powinno być dużo łatwiej wbić elo

Btw3: średnie elo to niecałe 1100

Grajcie swoje i nie zwracajcie uwagi na te głupie cyferki. Ja często potrafię mieć dzień, w którym postanawiam grać sobie junglerem i wbić 10-15 lose streaka, ale co z tego, skoro w kolejne 2 dni sobie odbijam?

Co do N&E to jest mniejszy poziom od West. Ja na EUW mam 1350 stałego elo a na nordicu 1600 i jak tak staram sie porównywać graczy to to jest mniej więcej rowno 1350 elo EUW do 1600 EUNE.

A co do tych loose streak'ów o których mówiłeś to właśnie dlatego ludzie piszą że elo hell istnieje... Ktoś przegrywa 10 gier pod rząd i dajmy na to w 2 miał afk'a a reszte przegrał przez swoje głupie błędy, no to to jest dla niego oczywiste - ELO HELL !

c3RyaWtlUExfX19ldXdfX181ODlfX19OTVZfX181X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Co do N&E to jest mniejszy poziom od West. Ja na EUW mam 1350 stałego elo a na nordicu 1600 i jak tak staram sie porównywać graczy to to jest mniej więcej rowno 1350 elo EUW do 1600 EUNE.

A co do tych loose streak'ów o których mówiłeś to właśnie dlatego ludzie piszą że elo hell istnieje... Ktoś przegrywa 10 gier pod rząd i dajmy na to w 2 miał afk'a a reszte przegrał przez swoje głupie błędy, no to to jest dla niego oczywiste - ELO HELL !

Lulz ja przegrywam te 15 gier pod rząd TYLKO przez siebie. Żadnych trolli i afk, ba nawet w kilku grach byłem carrowany. Po prostu ja jako jungler. Ale potem znowu wracam na swoje elo, bo na przykład następnego dnia mam 15 wygranych i 3 przegrane. I gdy wrócę tu gdzie byłem idzie praktycznie jedna wygrana za jedną przegraną. Ogólnie siedzę ciągle w granicach swojego elo.

Ja na EUW 1400-1500 na EU N&E dokładnie tak samo. W pierwszym sezonie grałem dość mało i dość słabo. W 2 sezonie złoto po ponad 400 rankedach, teraz znowu złoto po niecałych 30 rankedach. Ciągle siedzę tu, gdzie jest moje miejsce.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jeśli trolle i afkerzy są u nas to jest elohell.

Jeśli trolle i afkerzy są u enemy to mamy farta i trzeba pisać na koniec meczu "GG EASY NOOBS" i raportować swoich, że mieli jakiekolwiek zgony.

Opublikowano

Jeśli trolle i afkerzy są u enemy to mamy farta i trzeba pisać na koniec meczu "GG EASY NOOBS" i raportować swoich, że mieli jakiekolwiek zgony.

Nie pisz nawet gg easy bo się błaźnisz i jeszcze bana wyrwać można zresztą pisać easy to jest tak jakby nas obrażać

Drugie elo hell nie istnieje GIMPER to udowodnił

Po trzecie wygrana zależy od nas samych od naszego mózgu

Lecz widzisz gimper miał trola raz na 40 gier chyba SIGNEDA i wtedy przegrali dosyć sporo

Zresztą ELO to się nie równa wyznacznikow skilla gdyż sami wiemy jak gramy narcyzami nie jesteśmy .

Ale no po prostu ja się chce odprężyć na rankedach a nie stresować przez trolli -.-

Opublikowano

@up

Nie wyczules ironii.

Nie prawda, z 1 sie zgodze ale w przypadku 2 jest "jestem najlepszy, wycarrowalem"
Opublikowano

@up

Nie wyczules ironii.

Nie prawda, z 1 sie zgodze ale w przypadku 2 jest "jestem najlepszy, wycarrowalem"

Można i tak.

@damiankos

Gimber akurat jest jednym z gorszych graczy lola i to nawet nie podlega dyskusji.

Napisałeś, że wygrana zależy od nas - od naszego mózgu, tak więc to że spadłeś do ~1200 elo oznacza tylko tyle, że wróciłeś na miejsce skąd nie powinieneś się ruszać. Mylę się czy to ty się plączesz ? :)

Opublikowano

Nawet jak jakiś frajer feeduje nas, to i tak go zfeeduje bo kurwa zawsze mógł grać ze mną w drużynie.

Grałem teraz gre z ahri która ogarniała 10:2 przejebaliśmy bo reszta więcej zgonów niż zabić kilkakrotnie, ale ani razu nie napisała ss, nic nie pomagała jakiś człowiek niedorozwinięty i 1 osoba może spierdolić już grę.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...