Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Eu Nordic

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem jak wy ale czy wy tez macie troll ludzi co nic nie ogarniaja na rankedach ?

Na 1600 ziomki nawet trolują

Przez 3 dni z 1654 - do 1250 elo -.-

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak miesiac przed koncem sezonu przenioslem sie z westa na easta >>> west 1409 elo >>>> koniec sezonu nordic>>> ponizej 1k mnie osobiscie ta gra wkurwia z trollami riot powinien te kurwy zbanowac na zawsze i by byl swiety spokoj

Opublikowano

Mimo iż rzadko gram rankedy to muszę powiedzieć ,że raz na 5 meczy trafiły mi się nie ogary,a w sumie to bardzo ogarnięty enemy i brak kooperacji mida z botem (mną) chodzi o brak SS. Wpierdalało nam się 4 gości na bota i dubble kill dla enemy adc

Opublikowano

Witam nie wiem jak wy ale czy wy tez macie troll ludzi co nic nie ogarniaja na rankedach ?

Na 1600 ziomki nawet trolują

Przez 3 dni z 1654 - do 1250 elo -.-

Ty napewno w kazdej grze byles najlepszy wygrales linie i ja zdominowales, a elo spadlo przez twoich przeciwnikow. Zacznij dostrzegac wkoncu swoje bledy ;)

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Tak na eune juz nikt nie wycarruje za ciebie gry, to ty musisz rzadzic, zacznij dostrzegac swoje bledy a nie zwalac na kogos innego, no chyba ze caly czas cie pushuja a nie masz ani jednego ganka to wtedy mozna napisac ze chcesz tego ganka ale to nie zalezy od serwera i przestancie sie tego czepiac

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ja miałem 2 W 1 L Potem 3 W 7 L (w 1 dzień) a obecnie jest 4 W 9 L -.- cos lekko ponizej 1k elo... niestety ale tak bywa, raz idzie dobrze ogarniety support team wspolpracuje i staty 17/5/18 , a raz jest tak, że nic się nie da zrobić. Prawda jest taka, że gówna nie wycarrujesz i to są święte słowa..

Opublikowano

Myslisz ze tylko ty masz raz na jakis czas trolla w teamie? :O

Szansa na to ze troll trafi sie przeciwnikowi jest wieksza od tej ze sie trafi tobie. Czyli jesli spadles z tagiego elo, jedynym powodem jest to ze ssiesz

;)

Opublikowano

Ty napewno w kazdej grze byles najlepszy wygrales linie i ja zdominowales, a elo spadlo przez twoich przeciwnikow. Zacznij dostrzegac wkoncu swoje bledy ;)

Może wam to się wydawać dziwne ale ja tak w 90% mam np. dziś Cho gathem 20/4, top dominacja, ale co tam noob team i przegrana ;]

@Top Trolle i unskilledy to normalka...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Trolle, afkerzy, leaverzy, zbulwersowane kidy są wszędzie.

Nie martwcie się, polecam grać duo q i jest gitara.

@up

Większość miałeś na minusie więc nie pierdol.

Opublikowano

Nie chodzi o normale na 6 rankedów masz 2 na minusie zobacz sobie dobrze -.- Riven Ranked przezgrany 7/5 Signed 8/8 To samo morde 18/7 next przegrany -.-

Gra Riven Singedem i Mordą staty + lub na 0 Gra xinem wygrana graliśmi wszsytko na to aby do ashe nie doszli tutaj takei staty -.- i omen też właśnie po to

Reasumująć na prawdę trafiają mi się gówna a siędziałem na wyskim poziomie nei wiem czy ludzie zagrali 3-4 gry i teraz już mają 1400-1500 elo -.-

Opublikowano

Nie chodzi o normale na 6 rankedów masz 2 na minusie zobacz sobie dobrze -.- Riven Ranked przezgrany 7/5 Signed 8/8 To samo morde 18/7 next przegrany -.-

Pure AP morde ? Ninja tabi na singeda (mając praktycznie wszystkich ap enemy) ?

Zasłużone elo jak najbardziej.

###

Słuchaj, teraz ludzie zaczynają grać rankedy, totalne unskille, trolle, gówna które nie powinny w ogóle grać w lola.

Eloboost jest ? Jest. Mój noob-friend wybił się na 1700 elo po czym spadł w przeciągu 3 dni do 1200.

Jeśli chcesz zagrać na poziomie, to albo czekasz jakiś miesiąc/pół albo grasz i nie marudzisz.

Też mi się trafiają totalne zera ale co zrobić, już raz się zbulwersowałem to kurwa dostałem 4 reporty.

Graj i nie marudź, albo nie graj i też nie marudź.

Opublikowano

Eu nordic teraz są Eloboosty i jak popatrzy to nawet na 1900 elo grają idioci z 1200 którzy mieli po prostu szczęście znam gościa co w zeszłym sezonie miał 1000 elo i teraz siedzi na 1,6k

Więc ja was proszę jeżeli chcecie normalnie grać to po co napinacie w 1 dzień po resecie rankedy z myślą że traficie na ludzi z diamentu i oni was wyciągną jest to błędna myśl.Trzeba było poczekać miesiąc czy dwa.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

A ja cały czas mam ~~1500 :( ni potrafię się wybic, a jak spadnę niżej to i tak dobiję do tego 1,5k i nic :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

piszesz ze miales 1650 elo lecz twoje max elo to 1414

jakby patrzeć masz coś takiego jak 10 gier rozegranych po 10 grach pokazuje Ci elo prawda w ciągu tych 10 gier wygrałem 6 pierwszych po czym przegrałem 11 następnych i teraz się nadrabia ;)

Pure AP morde ? Ninja tabi na singeda (mając praktycznie wszystkich ap enemy) ?

Zasłużone elo jak najbardziej.

###

Słuchaj, teraz ludzie zaczynają grać rankedy, totalne unskille, trolle, gówna które nie powinny w ogóle grać w lola.

Eloboost jest ? Jest. Mój noob-friend wybił się na 1700 elo po czym spadł w przeciągu 3 dni do 1200.

Jeśli chcesz zagrać na poziomie, to albo czekasz jakiś miesiąc/pół albo grasz i nie marudzisz.

Też mi się trafiają totalne zera ale co zrobić, już raz się zbulwersowałem to kurwa dostałem 4 reporty.

Graj i nie marudź, albo nie graj i też nie marudź.

Grałeś kiedyś takim mordekaserem ? full ap morde jest op nigdy sie nie gra tankiem mordą gdyż nie ma deamge -.-

Opublikowano

jakby patrzeć masz coś takiego jak 10 gier rozegranych po 10 grach pokazuje Ci elo prawda w ciągu tych 10 gier wygrałem 6 pierwszych po czym przegrałem 11 następnych i teraz się nadrabia ;)

Grałeś kiedyś takim mordekaserem ? full ap morde jest op nigdy sie nie gra tankiem mordą gdyż nie ma deamge -.-

Mordekaiserem się w ogóle nie gra lol.

Opublikowano

Wejdź w looking for group i szukaj kolesi do gry. Ja raz znalazłem klienta z platynką (1600 elo+), który chciał ze mną grać. 15/2 Ashe ;x Poziom niski.

We dwóch wycarrowaliśmy gre.

Opublikowano

Sugeruj sie top elo wbitym przy pierwszych 10 grach -> placz ze spadles przez trolli.

Pomijajac fakt ze pierwsze 10 gier maja malo wspolnego z prawda jesli wbijesz 300 elo i potem wszystko przegrasz to masz dowod ze to nie twoje miejsce.

Wazna rzecz ktorej wiekszosc z was nie rozumie, wygrana linia =/= carruje ale noob team przegrywa.

Nie dawno przegralem topa totalnie, nie byla to 100% moja wina bo przez caly lane phase nikt mi nie pomogl (jungler/mid) a przeciwnicy co 1-2 min odwiedzali moja linie, ale zamiast plakac i wyzywac jaki to moj noob jungler jest slaby napisalem ze potrzebuje pomocy, mimo to dalej nic. Zamiast napisac jak wy "noob team nikt mi nie pomaga" dalem mu pchnac wieze, czyscilem jungle i roamowalem. Skonczylo sie tak ze mimo jego przewagi on nic zrobic sam nie mogl bo moj roam z junglerem przewazyl o reszcie linii po czym ja sie wysnowballowalem i po grze uslyszalem od teamu "wp irelia". Zgadnijcie co napisal moj przeciwnik z topa "uncarryable" - czyt. typowy placz polaka na forum w teamcie o elo hell.

To jest fakt od dawna znany: wygrana linia =/= carrowanie gry.

Co do tematu, trolle sa wszedzie i nie ma co plakac ze spadasz przez nich, ty masz trolli ale przeciwnik tez ma, przeciwny team ma koksow, ale ty tez ich masz.

Opublikowano

Aktualnie można łatwo wybić sie w gore dopiero co sezon sie zaczał i wiele osob którę są swieżymi 30 lub poprostu słabymi graczami może się wybić i póżniej sa tego skutki na elo 1600 itp. Polecam poczekać z 3 miesiące i grac jak pozostana gracze z tym elo na jakim zasluguja i potrafia pracować w teamie. Wiem bo sam miałem nie ogary w teamie i po meczu sprawdzajać ich profil dostałem szoku z kim przyszlo mi grać .

Opublikowano

Ja nie mówię , że ja źle gram ale jestem człowiekiem i mi się błędy zdarzają ale czasami po prostu nic nie zrobisz jak ludzie nie myślą -.-

Typowy Polaczek ma 13-16 lat gimbaza wyzywa od noob pisze po polsku na czacie i jeszcze fedujee a potem wyzywa że to nie on że wszyscy są źli tylko nie on -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...