Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najmniej używane / spotykane postacie

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sejuani, zed, karma, elise, annie, fiora, fiddle, galio, garen, gp, heimer, kayle, yi, nasus, rumble, popy, shaco, syndra, sion, trynda, soraka, urgot, veigar, xerarh

moze to byc spowodowane ze normale gralem jakies 1 rok temu, a na rankedach ludzie byle gowna nie pickuja

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

sejuani - nie wiem dlaczego, świetna inicjacja, super ult.

leona - jeden z lepszych supportów, prawie wszystkie tf wygrane dzięki jej pomocy

cassio - jak dla mnie jeden z lepszych miderów, trutka, zlow spam skillami, świetne ulti

Viktor - pogrom ! silance, stun i super harras, bardzo mocny na midzie, lecz nikt nie docenia jego potencjału

Hecarim - świetny jungler, niesamowicie mocny w late game, robi rozpierdol w mid i late.

Syndra - QQQQQQQQQQQQQQQQQQ + ult = dead

Opublikowano

http://www.lolking.net/champions/

I sortowanie wg. popularności.

Urgot, Karma, Heimer, Sejuani, Poppy, Tryndamere, Xerath, Viktor, Trundle, Master Yi, Sion, Nasus. (tych trzech ostatnich już można spotkać).

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Przeciwko rumble gralem 1 raz. Trundle 2 razy. Karma 1.

A jeszcze sejuani, rammus, poppy, corki, malzahar. Pare champow jest ktorych rzadko widac.

Pomagam w sprawach komputerowych

Pomocnik
Opublikowano

Ludzie grają tym - co aktualnie jest najmocniejsze, dlatego te postacie które wymieniliście wyszły z obiegu. :(

Opublikowano

I to właśnie jest błąd. Nie ma postaci "aktualnie" mocnych. Ktoś tutaj ostatnio pisał, że Dariusa kontruje tylko Teemo i Kayle, a 2h temu grałem Nasusem na solo topie vs Darius. Gościu się troche przeliczył :) Padał jak paróweczka. Każda postać ma ogromny potencjał, wystarczy tylko myśleć.

Opublikowano
sejuani - nie wiem dlaczego, świetna inicjacja, super ult.

leona - jeden z lepszych supportów, prawie wszystkie tf wygrane dzięki jej pomocy

cassio - jak dla mnie jeden z lepszych miderów, trutka, zlow spam skillami, świetne ulti

Viktor - pogrom ! silance, stun i super harras, bardzo mocny na midzie, lecz nikt nie docenia jego potencjału

Hecarim - świetny jungler, niesamowicie mocny w late game, robi rozpierdol w mid i late.

Syndra - QQQQQQQQQQQQQQQQQQ + ult = dead

Ahahahaahaha leona malo spotykana ?? Wyjdz. Najlepszy supp wraz z sona sa w co drugim meczu.

Wg. Mnie trundle, xearth, sion ( na normalach czesto)lulu

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ludzie nie graja Rumblem

Jest bardzo mocny na topie jako off tank ap albo na midzie jako carry . Jeszcze nigdy nie gralem z karma z tego co pamietam .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Kha'zix

Co do Kha'Zixa czekam tylko jak jakiś streamer zacznie nim grać na midzie i zaraz będzie instapickiem ;) Wg mnie postać bardzo trudna

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...